Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Egy régi partner....

 Vissza az összes történethez

Andi tegnap dél körül írt egy sms-t ha ráérek este találkozhatnánk. Visszaírok, hogy rendben 6-körül hílak. Hazafelé menet vettem egy szép csokor virágot és egy kis gyümölcsöt.

Negyed hétkor hívtam majd beengedett a lépcsőházba, izgatva indultam Andi ajtajához. Kopogok Andi egy hosszú ingben nyitott ajtót :)

- gyere be! derekánál fogva magamhoz húztam és hosszan csókoloztunk, majd átadom a csokrot és a gyümölcsöt. Lerakta az asztalra és keresett egy vázát, közben elindultunk a szobába. Megkérdezte, hogy iszom-e valamit - egy teát kértem.

Észrevette, ahogy nézem ágaskodó mellbimbóját, közben elkészült a teavíz, Kiment a teás cuccért, majd letette az asztalra.

Leült,de úgy hogy tökéletesen lássak mindent, elkezdi kigombolni az alsó gombokat és lejjebb csúszik a fotelben, majd félrehúzza a bugyit és széttárja lábait

- Tetszik? gyere nyalj ki!

Felállt és elindult az ágyhoz én közben vetközöm és nézem ahogy Andi lassan megszabadul a fehér ingjétől, majd hanyatt fekve széttárt lábakkal felkínálja punciját/ izgató látvány a fekete harisnyatartó és a pici bugyi /.

Letérdeltem félrehúztam a bugyiját és finoman nyalni kezdtem, közben Andi magára húzza combjait igy elém tárul gyönyörű ánusza is, néha belenyalva, majd belenyomva a nyelvemet izgattam.

Andi kéjes hangon élvezi a nyalásom - hmmm, majd helycsere és az arcomra guggolva nyalatja magát tovább, körbenyalom Andi szeméremajkait lassú mozdulatokkal, majd aprókat guggolva dugatja magát a nyelvemmel.

Néhány perc után enyhe sós ízt érzek a számban, érzem hogy közel van a csúcshoz, igy elkezdtem a csiklóját nyalni, amit apró rezdülések követnek,majd..........

- nyaljad még.....lenyúl, megfogta a fejem és elkezdi mozgatni csípőjét előre és hátra, előre és hátra........

- nyaljál még... kiált fel!

majd hirtelen megfeszül a dereka és élvezni kezd, nedvessége elönti arcomat. Még szinte élvez amikor hátracsúszik punciját széthúzva beleül a farkamba és elkezd vadul lovagolni. Kezdtem élvezni a helyzetet, mikor zihálva kéri, hogy

- szemből dugjál meg!

Megfordulunk felemeltem lábait, és vadul dugni kezdem. Andi óriásiakat nyög, hörögve gyorsabban kezdem el dugni, elcsukló hangon mondja,- élvezz bele a puncimbaaaa....... Andi örjöngve megfogta lüktető farkamat, és minden egyes spriccelésnél összenyomva pumpálja magába a spermát, majd kihúzta magából és a csiklójához dörzsöli, újra és újra, majd ismét hangos nyögésben tör ki, teste heves rángatózásba kezd........./jó érzés látni és hallani, de leginkább érezni!/

Sorra került a tea is :) a háttámlának dölve kortyolgatom, Andi közben kiment egy kis gyümölcsöért, majd mellém fexik és elkezdtünk csemegézni........

közben az ujjam végighúzom a nyakán és a cicijén, majd a mellbimbóját kezdem finoman morzsolni pillanatok alatt libabőrös lett, megfordult és az ölembe ült, csókolni kezdtem a nyakát, a mellét, a mellbimbóját és a fülcimpáját finoman harapdálom, egyre hangosabban sóhajtozott, lenyúlt és teljesen hátrahúzva a bőrt a farkamon lassan beleült, éreztem hüvelye forróságát.

Hajánál fogva hátrahúzom a fejét és elkezdtem emelni lassan a csípőmet óóóó.

- igeen....ez aaaaaz.

Andi egészen a számhoz nyomja a mellét, megszívom a mellbimbóját, majd magamhoz szoritva vadul csókolni kezdem. Andi pillanatok alatt lihegni és zihálni kezd, lassan végighúzom az ujjamat a gerincén, majd a popsijába dugom, halkan felnyögött. Egyre jobban emelgettem a csípőmet, majd hátrahanyatlott és remegve élvezni kezd. Kihúzom a farkamat a puncijából, ujjamat a popsijából, majd hasra fektettem és gyengéden harapdálni kezdem a popsiját, majd finoman széthúzom félgöbjeit és belenyalok.

- ahhhhhh.......rakd belém a farkadat!

a makkom az ánuszához nyomva hamar eltünt, lassan kezdem dugni, minden centit kiélvezve, majd gyorsabban és megint lassan, Andi nyögdécselve vonaglott alattam, majd feneke összerándult és újfent elért a csúcsra, kéjes hangon......

- és most élvezd teli a popsimat!

többször spricceltem Andi popsijába, élveztem segglyukának szorító pulzálását!

Húú ez jó volt - nekem is!

majd széthúzva fenekét kihúzom farkamat és Andi mellé fexem......

Válts mobil nézetre  >>