Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Egy régi partner...

 Vissza az összes történethez

Véletlen találtam itt rá egy régi partneremre /Andi/ Sokat gondolkodtam,hogy felhívjam-e./nagyon-nagyon jóban voltunk régen :) / Végül felhívtam, megismerte a hangomat már az elején,kérdezte mi van velem,hogy vagyok,stb. Mondtam minden OK! holnap megyek T.bányára van egy kis dolgom, utána megihatnánk egy kávét vagy,valamit. OK! Másnap sikerült hamar elrendezni a dolgomat.Elmentem ajándékot venni,de még igy is rengeteg idő volt a találkáig. Hívom Andit,hogy mi legyen,hát felmehetek,de még nem vagyok kész,legfeljebb vársz. Elindultam,kicsit izgultam hogy milyen lesz/ régen OK/ Kopogog nyílik az ajtó Andi egy száll kötösben áll és mondja én mondtam,hogy nem vagyok még kész :) Átadom az ajándékot és megölelem,majd két puszi kapok. Az ölelésből karcsúnak tünt Andi magas kb:170 cm. Bekisért a szobába és hozott egy italt,majd kért még pár percet,hogy elkészüljön. Nem bírtam ülni az izgalomtól láttam,hogy nyitva maradt a fürdő ajtaja, óvatosan odamentem és láttam,hogy testápolóval kényezteti a bőrét. Kéjes sóhajjal mentem vissza a szobába. Andi közben megkérdezi hogy kérek-e még valamit,köszi nem. Neeeem? Ott állt elöttem egy pici fekete tangában és a pici cicijét fogja! Naaaa?! Felálltam és vadul csókolni kezdtem, Andi közben megszabadított a ruhámtól,majd leguggolt és elkezdet vadul szopni. Néha rám nézett finoman húzogatva a bőrt,majd ismét szopni kezdett pár másodperc múlva hörögve a torkára spircceltem többször, amit le is nyelt :)


Andit hanyatt fektettem kicsi terpeszben,majd lábait feltoltam teljesen és akkor megcsillan a nedve, jobban széthúzom a szeméremajkait és szinte folyni kezdett a nedve. Szóltam Andinak,hogy térdeljen az arcomhoz,mert igy szeretném kinyalni csöpögő punciját,halk sóhaj kísérte nyalásomat,majd az ujjammal izgatni kezdtem a csiklóját, ekkor csípőjét egyre hevesebben előre és hátra mozgatta,majd jött az a bizonyos mondat ...abba ne hagyd. Ekkor bedugtam a nyelvem a hüvelyébe és szinte örjöngve kezdett élvezni,rángatózni. Ezt kihasználva kibujtam alóla és elkezdtem dugni kutyusba,de annyira tágnak tünt,hogy letoltam a derekát az ágyra,combom közé vettem lábait és igy hatoltam be hátulról a puncijába. Igy jobb volt,de az egymást követő orgazmusok hatására elkezdte emelgetni a csípőjét,majd hátranézett és zihálva kérte, hogy élvezzek a puncijába, ekkor már nem tudtam uralkodni magamon és a lüktető farkamból kiáramló forró spermát Andi puncijába engedtem, ismét hangos élvzésbe kezdett, még percek múlva is apró rángások kisérték, majd megtörölte magát és engem is egy nedves kendővel. Picit pihentünk és beszélgettünk mi történ azóta.....Közben megittam az italom,kérdezte hogy hozhat-e még,köszi majd késöbb. Akkor én töltök magamnak,Andi elindult a konyhába,/ megjegyeztem milyen szexi a feneked / szexiii? hátrnézett és rácsapott egy kicsit a popsijára :) nagyon izgatott a dolog igy húzogatni kezdtem a bőrt a farkamon. Andi közben visszatért a szobába,és ezt látva oda jött az ágyhoz és elkezdte tekerni a csípőjét, majd kicsit széthúzta punciját ami még mindig tocsogott a spermától. Na ez szexiiii! Andi mögé álltam és halkan a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom a popsidat, hátranyúl és megfogta a farkamat, majd az ánuszához nyomja. Andit az ágyra térdeltettem megfogtam a farkamat és végig húztam lucskos punciján,majd a segglyukához raktam a makkom Ő csak finoman tolta magát...... majd egyre beljebb és beljebb kerültem Andiba, lenyúltam a puncijához és valami eszméletlen módon tocsogott,ki volt tágúlva mind a kettő lyuka,megkértem Andit,hogy üljünk át a fotelba és ott üljön bele a seggével,közben a mellét,mellbimbóját izgattam. Andi egyre hangosabban nyögött, egyre méllyebbre engedte le magát csak úgy csattogott a feneke a combomon, majd érezni kezdtem segglyuka szorítást a farkamon, hörögve élvezni kezdek a popsijába, spermám forróságát érezve Andi akkorát élvezett, hogy egész teste beleremegett,még percek múlva is izgalomba volt, majd lassan felállva széthúzza csöpögő segglyukát és rám folyatja a saját spermámat :) Majd elmentünk zuhanyozni.

Lementünk kicsit csavarogni és kávézni /frei cafe/

Szürkülni kezdett mire vissza értünk,felmentünk a lakásba én leültem a fotelba Andi elment a fürdőbe,majd meztelenül tért vissza. Lefeküdt az ágyra és megkért,hogy kicsit nyomkodjam meg a hátát. Persze,hogy ledobtam a ruhát.. a combjára ültem és elkezdtem masszírozni a vállait egy kis testápolóval,majd a hátát és a derekát ....


a popsihoz érve már voltak sóhajok,nekem is megjelent a makkomon az első kéjcsepp. Hátrébb csúszok szétnyitom a lábait, tovább simogatva Andi fenekét néha széthúzom és finoman levegőt fújok rá,majd elengedem. Andi felsóhajt újra és újra. Elkezdem nyalni a segglyukát, szinte dugom a nyelvemmel, emelgeti kezdi a csípőjét és örjöngve,lihegve élvez,megfogom a farkamat és benyomom a segglyukába, felnyögtem mikor átjutok a szorításon, majd ütemesen dugni kezdem. Andi zihálva könyörög hogy basszam még.....megint jöööön.....annyira izgatott ahogy mondta, hogy erősebben kezdtem dugni, szine kiabált a kéjtöl. A farkam valami állat módon kezdett el lüktetni, majd éreztem ahogy kilövell a sperma Andi remegő fenekébe. Lenyugadva mosolyogva mondta,hogy régen szexelt ilyen felszabadultan, majd elindult a combján fénylő spermával a fürdőbe...... :)


Válts mobil nézetre  >>