Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

CSODÁS SZEX HÁRMASBAN 3

 Vissza az összes történethez

Már hosszú évek óta nyaranta az egyik baráti házaspárral, Tomival és Ágival rendszeresen közös programot szervezünk. Az utolsó ilyen közös nyaralásunk alkalmával a házaspár egyik tagjával elég érdekes kis kalandba bonyolódtunk. Az elmúlt évben történetesen a lakhelyünkhöz közel esõ tóra esett a választásunk. Sikerült kibérelni azt a vízparti házat, ahol nem is olyan régen Andival és barátnõjével, Anitával, egy kellemes napot töltöttünk el édeshármasban. Mint minden alkalommal most is az egyik közeli bevásárló centrum parkolójában jöttünk össze, hogy közösen bevásároljunk az elõttünk álló hétre. Ági csak egyedül jött, mert a férjének, Tominak sajnos megint be kellett mennie a munkahelyére. Így hármasban, alaposan felpakolva érkeztünk ki a vízparti házhoz. Gyorsan birtokba vettük ahogy mi neveztük, a kéjlakot. Egyébként a ház sajátossága, hogy teljesen elkülönített két apartmannal rendelkezik. Az egyikhez azonban egy nagyobb társalgó is tartozik, és természetesen ez lett a miénk.
Az idõjárásra igazán nem lehetett panaszunk. Az égbolt szikrázóan kék volt és sehol egy felhõ. Szerencsénkre az elõrejelzés a nyaralásunk teljes idõtartamára hasonló idõt ígért, így gondtalanul átadtuk magunkat az édes pihenésnek.

Az elsõ közös esténken egy igazán kis pikáns közjáték teljesen új alapokra helyezte a kapcsolatunkat. Történt ugyanis, hogy 11 óra után mégis úgy döntöttünk, hogy lepihenünk és mindenki elvonult a saját lakrészébe, de egyáltalán nem jött álom a szememre. Forgolódtam az ágyban, majd szép csendben kiosontam a házhoz tartozó közös nagy napozóstégre. Ruhával nem is törõdtem, mert meztelenül sétáltam ki a meleg nyári éjszakába. Rákönyököltem a korlátra és egy ideig csak gyönyörködtem a szép csillagos égboltban és a holdfényben sötétlõen csillogó vízben. Rövidesen közeledõ léptekre lettem figyelmes.
- Mi van szívem, nem tudsz aludni? – lépett hozzám Andi.
- Nem igazán drágám. De nem is bánom, olyan szép ez az este.
- Kár lenne ágyban tölteni. – válaszoltam egyszerre.
Leültünk a napozóágyakra és csak gyönyörködtünk a minket körülvevõ csodálatos környezetben, közben halkan beszélgettünk. Egyszer csak Ági bukkant elõ a sötétbõl. - Látom, ti sem tudtok aludni.
Szólalt meg azonnal, ahogy megpillantott minket.
- Gyere, csodálatosan szép ez az éjszaka. Ülj ide mellénk! – invitálta Andi.
- Ha nem zavar téged, hogy a férjem teljesen meztelen. - Tette hozzá.
- Ugyan miért zavarna, egyébként rajtam is csak bugyi és melltartó van.
Reagált nevetve Ági.

Hamar elfoglalta a szabadon lévõ ágyat, majd beszédbe elegyedtünk.
Azért én közben a napozóágy párnáját szemérmesen magam elé tettem.
A tó felszínén a holdfény közben a stégünkkel egyvonalba ért, és mint egy híd kötött össze minket a túlparti nádassal.
- Milyen jó lenne egyet úszni a holdfényben – jegyezte meg egyszerre Ági.
- Akkor mire várunk. Egyéként én is pont erre gondoltam. Jegyeztem meg.
- Komolyan mondod?
Kérdezett vissza azonnal, majd még bájosan hozzáfûzte:
- De nincs rajtam fürdõruha, és ezt a szép fehérnemût pedig sajnálom.
- Akkor vedd le! Mit szégyenkezel? Úgy sincs rajtunk kívül senki itt. Jegyezte meg tréfásan Andi.

Ági erre kikapcsolta a melltartóját majd gyorsan lehúzta a bugyiját is.
Egyenletesen lebarnult barna teste szinte teljesen beleolvadt az éjszakéba. Közben kihasználva az alkalmat felálltam a helyemrõl és odaléptem a vízbe vezetõ lépcsõhöz. - Na mi lesz, ti nem jöttök – kérdeztem vissza.
- Én inkább itt maradok – tette hozzá Andi.

Ági azonban egyszerre ott termett mellettem. Igazán formás teste volt és mivel egy pár lépcsõfokkal már lejjebb álltam mint õ, így amikor szembefordultam vele az izgatóan szép fazonos puncijával találtam szembe magam. Erre õ játékosan visszafordított a víz irányába.
A víz egyébként meglepõen kellemesen langyos volt. Lazán belesétáltam, majd õ is egyszerre követett. A holdfényben jó mélyen beúsztunk a tóba. A házunk egyre kisebb lett mögöttünk. A meder fokozatosan mélyült. Az alja az elején elég iszapos volt, de ahogy az ember egyre beljebb úszott, fokozatosan szilárdult a talaj. Amikor már teljesen szilárd részhez értünk megálltunk egy kicsit pihenni. - Nagyon izgi így meztelenül úszni.
Jegyezte meg egyszerre enyhén pihegve, miközben egyre közelebb sodródott hozzám, majd megkérdezte:
- Rád támaszkodhatom egy kicsit, mert az én lábam már nem ér le.
- Természetesen – válaszoltam azonnal.
Hátulról a vállamra támaszkodott, és az enyhe hullámzás következtében a teljes testfelületével hozzám simult. Így a formás melleivel teljesen a hátamhoz lapult. - Hoppá – csúszott ki a száján egyszerre.
- Nem történt semmi, igazán kellemes kis baleset - válaszoltam azonnal.

Egy darabig így maradtunk, majd lassan végigsimítottam a formás combjait és szembe fordultam vele. Átfogtam a derekánál és fokozatosan magamhoz vontam, õ pedig ezzel egy idõben a lábait azonnal a derekamra kulcsolta. Ebben az intim helyzetben maradtunk egy darabig. Végig egymás szemébe néztünk, majd teljesen hozzám simult és hosszan megcsókolt. A farkam természetesen az átélt élmények hatására egyre keményebben ágaskodott, mintegy tartóelemként szorosan a puncijához simulva. A derekamon a combjaival a szorításán lazított egy kicsit, kissé megemelkedett és miután elérte a kellõ magasságot szép lassan rám ereszkedett. Fantasztikus érzés volt édes kelyhébe hatolni.
Szinte akadálytalanul hatoltam bele, teljesen be volt indulva.

Mint késõbb megjegyezte, teljesen felizgatta már az a tudat is, hogy meztelenül fogunk úszni, és amikor elkezdtünk tempózni ez még csak fokozódott. Az ajkaival továbbra is szorosan az ajkamra tapadt, és elkezdett ütemesen le-felcsúszkálni az egyre jobban pulzáló farkamon. Az éjszaka varázsa vagy talán a tiltott örömök következtében pár perc alatt a csúcsra értünk. Nem is emlékszem, hogy valaha is ilyen hamar elélveztem volna, de amikor érzékeltem, hogy a partnernõm egyre szaporábban veszi a levegõt és az elfojtott apró sikolyai kíséretében több hullámban fut át a gyönyör a testén, én sem bírtam visszatartani magam és azonnal a csúcsra értem. Végig benne maradtam míg lehiggadt a testünk, miközben az enyhe hullámzásban lágyan ringatóztunk. A végén kaptam egy leheletszerû puszit, majd szótlanul elkezdtünk tempózni vissza a ház irányába.
Már majdnem partot értünk, amikor Ági megszólalt.
- Nagyon jó volt veled. Nem igazán értem mi történt velem.
- Még soha sem fordult ez elõ velem. Maradjon ez a mi kis titkunk.
- Ebben megegyezhetünk. – válaszoltam azonnal, hogy megnyugtassam, bár tudtam, hogy Andinak úgyis egyszerre elmesélem.

A partra úgy léptünk ki mintha mi sem történt volna. Andi már egy,egy törölközõvel várt minket. - Milyen volt a víz? – kérdezte azonnal.
- Remek. Jó mélyen beúsztunk, sajnálhatod, hogy nem tartottál velünk. Válaszoltam vidáman. A törölközõbe burkolózva még beszélgettünk egy keveset, majd mindenki nyugovóra tért. Ahogy magunkra maradtunk, természetesen azonnal elmeséltem a kis kalandunkat Andinak, mivel ezen a téren már régóta nincsenek titkaink egymás elõtt. Majd megjegyezte:
- Remélem, lesz alkalmunk hármasban is hancúrozni egyet.
- Ha ügyesen irányítjuk a dolgokat, akkor Ági is biztos benne lesz.
Válaszoltam határozottan.

Másnap a közös reggelit követõen egész nap csak lazítottunk. Jókat úsztunk, sokat napoztunk.
A nap további részében is napozással mulattattuk az idõt. Andi rövidesen felvetette, hogy monokinizzenek egyet. Áginak tetszett az ötlet és egyszerre megszabadultak a bikini felsõjüktõl. Látva, hogy milyen könnyen ment, azonnal megjegyeztem:
- Nyugodtan levehetitek az alsót is, engem egyáltalán nem zavar.
- Andi te mit szólsz ehhez?– fordult Ági mosolyogva a páromhoz.
- Miért? Ki láthat meg minket – a zárt stégre és teljesen üres vízfelületre mutatva Andi, majd egy huncut mosoly kíséretében így folytatta.
- Egyébként nem is olyan rég ugyanitt Anitával, tudod a csinos kis kolléganõmmel, mi már egy jót nudiztunk hármasban.
- Végül is igazad van. – csillant fel egyszerre a barátnõnk szeme.
- Egyébként otthon az erkélyen én is mindig meztelenül napozom.
Tette még hozzá nevetve.

- Jól van, akkor le a fürdõruhával. – válaszolta erre Andi.
Ezt követõen egyszerre a földre hullottak a bikini alsók is.
- Igazán szépek vagytok így együtt, és ha megengeditek, akkor csatlakozom hozzátok én is.
Azzal a választ meg sem várva ledobtam az úszónadrágomat és letelepedtem melléjük.

Rövidesen teljesen fesztelenül beszélgettünk. Amíg a nap le nem ment, a stégen töltöttük az idõt és mivel a szomszéd házban nem volt senki, már a vízbe is meztelenül vetettük bele magunkat. Andival örömmel állapítottuk meg, hogy a legjobb úton haladunk a közösen kívánt cél felé. Késõ estig kinnt maradtunk, beszélgettünk, iszogattunk. Természetesen szóba került a szex is. A beszélgetés során Andi ügyesen elejtett egy-két sejtelmes célzást, hogy Anitával milyen remekül sikerült a közös nudizás.
Ágit láthatóan egyáltalán nem feszélyezte a téma, sõt úgy vettem észre, hogy egyszerre vette a lapot. Jókat nevetve csevegtünk a lefekvésig.
Ekkor Ági a legnagyobb örömünkre megjegyezte:
- Aludhatnék itt nálatok? Nem szeretek egyedül pihenni.
Látszott rajta, hogy teljesen komolyan gondolja.
- Természetesen – válaszoltuk egyszerre.
Fogtam az egyik fotelágyat és kivittem a szobánkból a társalgóba.
- Így csak egy ajtó választ minket, ha akarod azt is, nyitva hagyjuk. jegyeztem meg tréfásan. - Az jó lesz. – felelte erre nevetve.

Gyorsan letusolt mindenki, majd készülõdtünk a lefekvéshez. Gondoltam itt a remek alkalom, most kell lépni. Ági éppen ledobta a tusolást követõen magára csavart törölközõjét. Andira néztem õ pedig egy apró bólintással jelezte, hogy belevághatunk, majd kiszóltam neki:
- Nincs kedved bejönni hozzánk?
- Elég nagy ez a francia ágy, elférünk rajta hárman is.
- Na ne viccelj! Még komolyan veszem. – válaszolta egy sokat sejtetõ mosoly kíséretében azonnal. A hangján is érezni lehetett, hogy csak erre várt. - Igazán örülnénk, ha csatlakoznál hozzánk – kapcsolódott be a beszélgetésbe most már Andi is. Ági nem is válaszolt már, csak elindult felénk, és amikor odaért azonnal megkérdezte Andit:
- Ugye elmesélte a tegnapi kis éjszakai kalandunkat – rám mutatva.
- Igen. – felelte azonnal Andi, majd így folytatta – Egyébként nincsenek titkaink egymás elõtt, és amint már délután is céloztam rá, az Anitával történt közös nudizás után, már a hármas felállás sem idegen elõttünk.
- Az igazság az, hogy én szívesen veszek részt ilyen kalandokban – jött azonnal a nem várt válasz – egyébként már a napozás során is szívesen benne lettem volna egy kis hancúrozásban.

Közben egyre közelebb ért hozzánk és a legtermészetesebb módon egybõl az ajkaimra vetette magát, majd Andi következett. Örömmel vettük, hogy Ági sem kezdõ ezen a téren. Andi egyszerre magához vonta és hosszan csókolózni kezdtek. Odahajoltam hozzájuk én is, és felváltva elkezdtem a szép barna bõrüket apró csókokkal elhalmozni. Andi rövidesen Ágit a hátára fordította és miután melleinél elidõzött egy kicsit, a hasát, majd a köldökét végig puszilgatva indult le az izgató öle irányába. Leérkezve a kezeivel az ajkakat lágyan szétvonta és a fürge nyelvével egyszerre belehatolt. A partnernõnk élvezettel nézte, amint ügyesen bekalandozta az egész ölét. Mivel az elõzõ este erre nem igazán volt alkalmunk, rövidesen megfogta a farkamat és az ajkai irányába invitált. Már alig vártam, hogy az ajkai közé vegye azt. Elõször apró csókokkal halmozta el, majd teljesen a szájába vette és lendületesen szopni kezdte. Rövidesen egészen a torkáig leeresztette. Rendkívül ügyesen és igazán gyakorlott módon tette. Élvezet volt nézni, ahogy az ajkaival ütemesen csúszkált le és fel a farkamon.

Andi eközben már teljesen belemerülve kényeztette. Szép lassan újra elindult fel a szép barna mellek irányába, majd ismét hosszan eljátszadozott velük. Ezt követõen még feljebb kalandozott teljesen a farkamig és õ is elkezdte oldalról érzékien csókolgatni. Rövidesen felváltva kényeztettek tovább. Folytatáskén Ági átengedett Andinak, õ pedig azonnal az ölébe fúrta az arcát. Igazán profi módon kényeztette a páromat. Rendkívül izgató volt nézni a nyelvjátékát. Andi is egyre jobban belejött. Két kezével Ági haját érzékien borzolgatva a legérzékenyebb pontja irányába irányította. Kihasználva az alkalmat fokozatosan Ági
mögé helyezkedtem. A farkamat az izzó puncijához illesztettem, és ahogy érzékelte azt, egy határozott mozdulattal azonnal felnyársalta magát rá.
A puncija már tocsogott annyira át volt nedvesedve. Nagyon alaposan megdolgoztam hátulról. Majd visszatértem Andihoz, mivel tudom, hogy mennyire imádja, ha egy másik nõ gyönyörének a nedveivel bõségesen átitatott farkamat szophatja. Azonnal az ajkai közé fogadott és élvezettel szopni kezdett. Amikor azonban érzékelte, hogy a makkom egyre jobban megduzzadt, abbahagyta.
- Na azért ennyire nem sietünk. Lazíts egy kicsit!
- Tudom, hogy mennyire szereted nézni, amikor két nõ szeretkezik. Jegyezte meg bájosan.

Azzal átfogta Ági formás fenekét és az arca fölé invitálta. A barátnõnk a lábaival Andi testét azonnal közrefogta és a továbbiakban szabályos 69-es pózban kényeztették egymást egy jó ideig. Élmény volt ilyen közelrõl nézni, ahogy a két érzéki asszony teste kéjesen egymásba fonódott.
Ági egyszer, egyszer felegyenesedett és élvezettel körözni kezdett a formás ölével Andi arcán. A párom ilyenkor már a kis popójába is alaposan belekóstolt. Ági ajkait ilyenkor minden egyes alkalommal azonnal kéjes sikolyok hagyták el, így a továbbiakban egyre gyakrabban élt ezzel a lehetõséggel úgy, hogy közben már a középsõ ujjával a csiklóját is egyre erõteljesebben masszírozni kezdte. Andi nyelve nyújtotta örömök és a kis kézimunkája következtében látszott, hogy rövidesen a csúcsra ér. Annyira felizgatott a látvány, hogy a farkam hegyén azonnal megjelentek az elsõ elõnedv cseppek. Azonnal Ági elé álltam. Kéjes tekintettel elõször rám nézett, majd megjegyezte.
- Már éppen kérni akartalak, hogy gyere közelebb.
Mondta egyre jobban lihegve, majd amikor meglátta a farkam hegyén ismétlõdõen elõbukkanó cseppeket így folytatta:
- Imádom ezt a fanyar ízû kis gyöngyözõ cseppeket.

Hamarosan a nyelvével, élvezettel tüntette el azokat, majd teljesen az ajkai közé fogadott és hosszan elnyújtva kéjesen elélvezett. Az orgazmusa alatt végig Andi arcán ficánkolt miközben engem is õrült tempóban szopott.
Az átélt élmények hatására a farkam egyre jobban megduzzadt, amit õ egyszerre érzékelt, és hamiskásan rám nézve tovább folytatta. Ez már nekem is sok volt és az ajkai között elélveztem. Az elsõ sugár pontosan a torkán landolt, amit szinte abban a pillanatba le is nyelt, majd marokra fogta a farkamat és az ajkai elõtt ütemesen pumpálva azt, újabb és újabb adagokat spriccelt a kinyújtott nyelvére, a szájába, az arcára. A nyelvével minden egyes adag eltüntetése után, az ajkait kéjesen körbenyalta, majd ismét az ajakai közé fogadott. Andi közben kicsúszott a lábai közül és csatlakozott hozzá. A farkamból még kicsorduló maradék cseppeket mohón tüntette el, majd miután Ági arcán szép lassan csordogáló kis „spermapatakot” is bekebelezte, kéjesen csókolózni kezdtek.

Utána mind a hárman a fáradtságtól, és a gyönyörtõl mély álomba zuhantunk.

---Folytatása következik---

Válts mobil nézetre  >>