Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

A legjobb barátnő...

 Vissza az összes történethez

Kb.10 éve történt,de ma eszembe jutott és azonnal benedvesedtem.

A legjobb barátnőm volt akkoriban.

Éppen szülinapot ünnepeltünk egy szórakozóhelyen.Én is és Anita is kellőképpen jó hangulatban voltunk.Táncoltunk,egyre közelebb simulva egymáshoz.Mindenki minket nézett,ami csak olaj volt a tűzre.Anita egész mini szoknyában volt,apró lyukacsos harisnyában,megassarkú csizmában...

Elkezdtem simogatni a combját,megmarkolni a popsiját,nem ellenkezett,sőt...Hátat fordított nekem,a kis popiját az én puncimhoz dörzsölte,úgy táncolt tovább.A kezem a mellére tette,és ezután felgyorsultak az események.

Megfogtam a kezét,és kimentünk a szórakozóhely mellé.Hevesen csókolózni kezdtünk,persze az én kezem nem maradt nyugodtan.A lyukacsos harisnyán át markoltam formás kis seggét,majd egy mozdulattal letéptem róla.

Legugoltam elé,és nyalni kezdtem,édes és végtelenül nedves kis punciját.Nagyon élvezte,csak nyögött és azt mondogatta,még,még...

Én pedig csak nyaltam,és izgattam csiklóját,míg végül oriásit nem élvezett.Után felhuzott és ismét vadul csókoloztunk,ízlett neki...És éreztem hogy keze,a nedves puncim felé halad.

És minden kezdődött előről...

Azóta is sokat gondolok erre a csodás éjszakára,és ha találkozunk,érezzük a vonzalmat,a vágyat,hogy egymásnak essünk...

Válts mobil nézetre  >>