Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
chris
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2737
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2008. június 08.

hazafelé

mentem haza a szombat éjszakából. egyedül vagyok ebben a városban, csak a munkám köt ide. teljesen szabadnak érezhetem magam, mert senkim sincs. ekkor meglátok egy igazi kissé giccses hosszú nõi lábat. giccses a harisnyája miatt (olyan, mint amit a 80-as évek pornó magazinjaiban láthattunk)és a cipõje is inkább látványos, mintsem ízléses. örültem, hogy utam irányába vezet, mert azért mégiscsak férfi ösztön :) . . .
volt egy furcsa kinézetû férfi is vele, de erõteljesen részeg volt.
mikor közelebb érkeztünk felnézett rám - ugyanis egy küszöbön ült - és a szemembe nézett. tartottam én is nézését,miközben sétáltam tovább. 45 év körül lehetett.
- vigyél haza, 20 euró - mondta kedvesen.
ránéztem a dûlöngélõ férfira, akit elõször nem értettem ott, de levettem, hogy ez a szerencsétlen csak ráakaszkadott a nõre.
hirtelen úgy éreztem meg kell mentenem ezt a nõt. nem mondanám kurvának, mert nem úgy fogtam fel. úgy gondoltam sikerült megmentenem és meghódítanom egy érett szép hölgyet. vagy profi volt és jól játszott, vagy egyszerûen még õ sem tudta, hogy kezelje a helyzetet.
a lakásom 5 percre volt.
azért bennem volt az a feeling is, hogy most fizetek a szexért. most én diktálom a tempót és én rendezem a filmet.
a liftben csak néztünk egymásra. azonban volt valami a levegõben, vagy inkább a kettõnk közötti térben. belépünk a lakásba, kérdezi levegye-e a cipõjét. mondtam - igen. kérdésemre elmagyarázta, hogy a 20 euróért addig marad velem, ameddig ma éjszaka kívánom.
nagylelkûnek tartottam ajánlatát és megcsókoltam szép arcát.
egyébként tényleg szép, érett nõ volt, formás, sportos testalkattal, halya festett szõke volt.
megkínáltam teával és megkértem zuhanyozzon le, amig a teát felszolgálom.
bekapcsoltam mini hanrendszerem, ahol Yello elsõ albuma szólalt meg a maga retrós, eletronikus hangzásával. úgy gondoltam ez lesz az híd ami áthidalja azt a majdnem 20 éves korkülönbséget. õszintén elmondhatom, hogy a gondolat - amíg a teát fõztem - hogy egy 40-es nõ zuhanyozik a fürdõszobámban . . . azt hiszem nem kell leírnom az érzést:)
a szobába bevittem a forró italt és levetkõztem, csak az órám maradt a kezemen. élveztem az egyedüli meztelenséget, erõsödõ és erõsödõ hímtagommal, miközben hallom, hogy ma esti partnerem befejezi a toaletet. Õ is teljesen meztelen, itt-ott vizes bõrrel. A kanapéról leterítettm a nagyobb párnákat, megkértem jöjjön közelebb hozzám és térdeljen le mellettem a párnákra. letérdelt rám mosolygott és péniszemre tette a kezét. csillogó szemekkel többször megszorította és intettem neki udvariasan, hogy jól esne, ha azt ott most a szájába venné. ezt õ elõzékenyen meg is tette és elkezdte szépen nyalogatni és csókolni, ahogy azt egy tapasztalt nõ tesz. nagyon izgatott a látványa, ahogy kissé élterül, festett szõke haja hasamra borul.
innentõl kezdve már éreztük egymást, ekkor elindult és hasamon végig járva számhoz ért és megcsókolt. elõször nem viszonoztam, mert úgy gondoltam akkor megcsalom barátnõm. viszont nem tudtam ellenálni természetesen szexi szájának és visszacsókoltam. ekkor felült a derekamra, miközben én a hátamon feküdtem. kértem mutassa meg punciját, ami szépen minimál-fazonra volt borotválva egy 2cm csík formájában. még soha életemben ilyen \"öreg\" puncit nem láttam. elkezdtem símogatni csiklóját és gyorsan megtaláltam ott azt a \"pontot\". elkezdtem vele játszani ujjammal, amire úgy éreztem õszinte sóhajokat hallok. éreztem, hogyha beljebb nyúlok akkor egyre nedvesebb bõre. megragadtam, megcsókoltam e legillatosabb testrészét - mintegy hálát adva a világmindenségnek az átélhetõ gyönyörökért . . . és ekkor átfordítottam, a kanapé támlájához nyomtam, lábát széttárva, miközben folyamatosan masszírozom a csiklóját és akkor megkapja azt, ami leginkább odakívánkozik. miközben egyre vadabbul szexelünk én még mindig a \"ponttal\" játszom jobb kezemmel.
nekem nem kellett sok és elmentem, õ úgy tett mintha õ is akkor élvezett volna.
ekkor kifizettem neki a 20 eurót és megkértem távozzon. én gyorsan lezuhanyoztam és lefeküdtem.
másnap napsütéses vasárnapra ébredtem.