Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Dóra
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3588
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2010. május 13.

nem is olyan ártatlan történet

Tanfolyamra jártam...
Egy srác szerelmes belém, eggyel járok, egy meg rendszeresen le akar támadni..

Az utóbbi, ha szünet volt, mindig kijött utánam, nekiszorított a falnak és csókolt kifulladásig..
Végigsimított rajtam, csókolgatta a nyakam, simogatott, benyúlt a bugyimba, és úgy csókolt, hogy felállt rajtam minden egyes pihe, szõrszál.. És a többiek elõtt úgy csinált, mintha semmi sem volna.. Azt hiszem, sértette a büszkeségét, hogy nem kap meg..

A második, akivel jártam, szexuálisan állandóan felajzott volt, 5 percenként magárahúzott volna..Turkált a bugyimban, csókolgatott, ha nála voltam egész éjjel nem aludtunk, ha befejeztük, kezdhettük elõlrõl..
A forgatókönyv általában így hangzott: csókolózás, tipitapi.Egymás kölcsönös vetkõztetése, kacagással egybekötve, hogy kinek miben akad el a ruhája.. :D
Mert ugyebár, a mellbimbó megkeményedik, a fasz feláll és ilyenkor nehéz kigabalyodni a ruhákból..
Utána orális kényeztetés következett, egymásnak, a közismert 69es póz. Pénisze a torkomba, pinám a száján és ittuk egymásról a vágy levét.. A péniszén megjelenõ cseppeket nyalogattam, õ meg a puncim nedvét és ujjazta felváltva..

Leült az ágyra, én elétérdeltem, a számba vettem és úgy nyalogattam, mint valami óriási nyalókát, egészen addig, míg olyan kemény nem lett, hogy szinte már szétfeszítette a számat..
Ekkor ráereszkedtem és meglovagoltam, mint valami vad csõdört és egyre mélyebbre fogadtam magamba, úgy éreztem, felnyársal péniszével..Egyre jobban ráfeszültem és éreztem, hogy hamarosan elélvezek.. Lihegtem és a vér csak úgy zúgott a fülemben, már nem hallottam senkit, csak a saját zihálásomat és hirtelen éreztem, hogy elönti a puncim a saját nedvem és folyik ki belõlem a saját élvezésem.. Híg és enyhén vízszerû, de ez az..

Lejöttem róla, õ leszorított az ágyra, és mohón lefetyelte a nedvemet és kitakarított az utolsó cseppig..
Ezután én jöttem újra. Megint a számbavettem, és szoptam, nyaltam, és a kezemet is használtam, rászorítottam, elernyesztettem, és éreztem, hogy újra egyre keményebb és keményebb.. éreztem, hogy hamarosan elélvez. A mellemre, a hasamra akarta általában, imádta nézni, ahogy folyik rajtam..
Eljött a pillanat, elõtört belõle a sperma, fröccskölt mindenfelé, beterített mindent.. Olyan volt, mindig mintha legalább egy hete nem lett volna, senkivel, mindig nagyot élvezett..

Utána csak pihegtünk egymáson, kapkodtuk a levegõt..Majd elmentünk fürdeni és ott folytattuk a huncutkodást.. De azt majd máskor mesélem el..

Ja, és a szerelmes fiú? Õ volt, aki mindenrõl tudott, és még ez sem zavarta abban, hogy imádjon.Örökké a sarkamban volt..

Mindenki fantáziájára bízom, hogy eldöntse, mennyire igaz történet..

Nézd meg Dóra többi szexi történetét is!