Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Vegas Patrik
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3170
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2010. március 20.

A Nõ érzékeny pontjai:

A nõ érzékeny pontjai

1. Haj és fejbõr (a haj simogatása nyugtató, feszültségoldó hatású, nem beszélve a fejbõr érzéki masszírozásáról. )
2. Ajkak (a csók maga ajakmasszázs, melynek hatására azok megtelnek vérrel, megduzzadnak, egyben a vékony bõr miatt sokkal jobban ingerelhetõk)
3. Arc (a nõk arcát borító puha, selymes bõrnek jól esik a simogatás és a csók)
4. Nyak (apró, gyengéd harapdálással, körmökkel való finom ingerléssel, ujjbeggyel való simogatással borzongató, jó érzéseket lehet kiváltani)
5. Fül (fontos erogén zóna. A fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégzõdéssel, melyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják)
6. Vállak (a váll csókolgatása, a nyak irányába lassan haladva, felpörgeti az érzékeket)
7. Mellek (a ruganyos keblek, a mellbimbók, sõt a két mell közti terület minden nõ egyik legérzékenyebb erogén zónája. A gyönyör közeli állapot ráadásul itt szemmel is látható. Izgatás hatására ugyanis sötétebb árnyalatú lesz a mellbimbó körüli bõr, a bimbó pedig megduzzad)
8. Hónalj (a sok idegvégzõdés miatt nemcsak érzékeny, de elég csiklandós terület is)
9. A kar belsõ oldala (ez az erogén zóna a szexualitás meridiánján fekszik, amely a szív, a keringés és a nemi szervek mûködésére van hatással. Ezen a fõ áramvezetéken folyik a szexuális energia)
10. Csuklóhajlat (érintése élénkítõ hatású. A csukló gyengéd simogatása növeli a szenvedélyt. Különösen jó étvágycsináló a második menetre...)
11. Tenyér (simogatása jólesõ, kellemes érzés, élénkítõ hatása is lehet)
12. Ujjak (itt végzõdnek a test energiapályái. Finom simogatásuk jó érzést vált ki)
13. Has (pontosabban a köldök alatt ujjnyira lévõ pont. Japán felfogás szerint ez a vágyat vezérlõ övezet és a testi erõ központja. Enyhe nyomással aktivizálható)
14. Oldal (az oldal vonala, a hónalj közepétõl a csípõcsontig lévõ rész. Lágy simogatása erotikus érzést vált ki)
15. Hát (a hát egész felülete érzékeny, konkrét pontok; a váll alatti rész a lapockáknál, és a gerincvonal, a tarkótól kiindulva, lassan lefelé)
16. Csikló (legtöbb nõnél a szenvedély elsõdleges központja, fokozottan érzékeny terület, mindenféle érintésre izgatása erotikus érzést kelt - legtöbbször orgazmust vált ki, ezért csak óvatosan, sokszor hatásosabb a finomabb érintés a területen)
17. Hüvely (a szenvedély középpontja. A nõk hüvelyi orgazmusának, illetve a G pont helye)
18. Comb belsõ oldala (fokozottan érzékeny a simogatásra, a nemi szervekhez való közelsége miatt is)
19. Térdhajlat (az egyik legritkábban ingerelt terület, pedig tele van idegvégzõdésekkel)
20. Farkcsont fölötti tájék (gyengéd kézrátétel elegendõ ahhoz, hogy a tenyér melege izgalomba hozza a hormonközpontot és indulatba a libidót)
21. Gát (a hüvely és a végbél közti terület, amely az érintésre érzékenyen reagál )
22. Talp (igen érzékeny, erotikus érzést fokozó tájék, nem véletlen örvend olyan nagy népszerûségnek a talp masszázs...)
23. Lábujjak (a lábujjak gyengéd simogatása, csókolgatása, esetleg a nagylábujj szopogatása, egyeseknél fokozza az izgalmat, sõt akár orgazmust is kiválthat

Nézd meg Vegas Patrik többi szexi történetét is!