Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
little jones
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2883
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2010. március 06.

Az egyik kis történetem.

Pár éve történt. Az egyik alkalmazottam, aki tizenkilenc éves volt, dús, eredeti vörös hajjal, térül-fordult körülöttem. De közben semmilyen kisugárzást nem éreztem felém belõle. Ha most jobban belegondolok, olyan \"Liptai Klaudia\" alkata volt. Igazi vörös kanca. Egy kis fekete csontkeretes szemüveg mögé rejtette magát. Már vagy egy éve nekem dolgozott, de pár szónál többet sosem váltottunk. Mondhatni hideg volt a viszonyunk. Kicsit kíváncsivá tett.

Aztán gondoltam egyet, mert valahol belül éreztem, hogy amennyire visszafogott a munkája közben, annyira vad lehet az ágyban. De ez csak egy kósza gondolat volt. Még a telefonszámát sem tudtam. Az egyik kolléganõjétõl tudtam meg - valami buta ürügyre hivatkozva.

Sokáig nem mertem felhívni. Aztán egy átmulatott estén felhívtam. Kiderült, hogy még nálam is jobban becsípett és ha már felhívtam, megkért, menjek el ért és vigyem haza. A szüleinél lakott. Hazavittem és a világon semmi nem történt köztünk. Pár semmitmondó szót váltottunk. Másnap üzentem neki. Így kezdtünk el levelezgetni, de még mindig semmi komoly.

Aztán megbeszéltük, hogy találkozunk és iszogatunk egyet. Valahogy olyan könnyen jött a választás, hogy hová menjünk, mert legbelül tudtuk miért találkozunk. Anyámék lakása ideális hely volt erre, mivel már régóta nem lakják, de teljesen be van berendezve. Ráadásul elegáns nagypolgári módon. Tehát nem volt szégyenkezni valóm.

Eljött a nap. Eljött Õ is. Be voltam rezelve. Leültettem a nappaliban. Bontottam egy édes vörösbort, mert azt kívánta. Kortyolgattuk és semmiségekrõl beszélgettünk. Pár pohár után - már mosolygósak voltunk - megkérdeztem, bejön-e a hálószobába. Persze nem kellett noszogatni.

Kegyetlenül gátlásos voltam, és még a bor sem tudta elmulasztani. Tizenöt évvel voltam nála idõsebb... Öregnek éreztem magam hozzá. Szerencsére már annyira becsíptünk, hogy könnyen ment a vetkõzés. De az is sokat segített, hogy már este volt, félhomály a szobában, szóval a vélt és valós testi hibák halványodtak.

Neki kezdtünk. Szimpla borízû csókok, gyenge simogatás, közepes szex. Képtelen voltam egy rendes erekcióra. Kemény voltam, de mégsem igazán férfi. Erõltetetten nyögött. Olyan pornósan. \"Gyere nyomd még! Jó, jó, csináld!\" Elkedvetlenített. És a testét is jobbnak gondoltam, ha már ilyen fiatal.
Szóval egy közepesnél is gyengébb akció lett a vége. Hazavittem és próbáltam elfelejteni az egészet.

Nem sikerült elfelejtenem. Nem hagyta. Másnap üzent, majd felhívott, hogy nincs-e kedvem megismételni a tegnapot. Összeakadtak a szemeim. Azt az estét megismételni? Kizárt. Nem akartam megbántani, így mondtam neki, hogy persze, találkozzunk. Na jó, kicsit az ösztön is hajtott, de úgy éreztem, kár erõltetni. Jól gondoltam... Így pár év múltán sem tudom felidézni, milyen is volt az a második szex, csak azt, hogy semmilyen...

Aztán az egyik ismerõsöm felajánlotta a szaunáját, hogy ha van valaki, akit \"megdöntenék\", vigyem oda.
Közben persze a vörös dög esete nem hagyott nyugodni. Nem volt még nõ, akibõl ne hoztam volna ki az nõstényördögöt. Csalódottan és csüggedten gondoltam az egész ügyre. Aztán felhívtam és megkérdeztem, van-e kedve szaunázni egyet?
Azt mondta: - Miért is ne?

Rettentõen csodálkoztam rajta, az elsõ két eset után, hogy a francba van kedve még velem szexelni. Mindenesetre volt kedve.

Vasárnap délután volt. Beléptünk az elõtérbe. Erõs neonfény. Tébláboltam. Bekapcsoltam a szaunát. Megnyitottam a zuhanyt, levetkõztünk. Frusztrált, hogy öregnek láthat. A teste valahogy más volt, mint az elsõ alkalmakkor. Feszes és kemény. Beléptünk a zuhany alá, mögé léptem a forró víz alatt. Hátulról átöleltem, és kicsit megpihentem, ellazultam. A gátlásaim enyhültek, hogy nem lát. Éreztem, hogy neki is jó így. Fel volt tûzve a haja, megcsókoltam a nyakát. Õszintén felsóhajtott. Abban a pillanatban elkezdtem keményedni. Hozzáért a szerszámom a hátához és õ is érezte, hogy keményedik. A tusfürdõ a zuhanyra volt akasztva. Engedtem belõle a kezemre, elkezdtem a melleit mosni. A tusfürdõ selymesen terült szét a testén. Éreztem, hogy a mellbimbói keményednek. Iszonyatosan jó érzés volt, de még nem akartam lentebb merészkedni. Csókoltam a nyakát, a fülébe belenyaltam, a fülcimpáját a fogaim között morzsolgattam és egyre hangosabban zihált és tudtam, hogy most nem játszik pornót. Ez nagyon felajzott.

Bal kezével a csempének támaszkodott, a jobbal hátranyúlt, a fenekem, a derekam húzta a csípõje felé. Érezte, hogy egyre jobban ágaskodom, de mivel magasabb vagyok nála, ott állva nem tudom kényelmesen betenni a farkam. Most már a hasát és a punciját is simogattam.

Még engedtem a tenyerembe a tusfürdõbõl és becsúsztattam a kezem a combjai közé. Mivel teljesen le van borotválva, csak úgy suhannak az ujjaim a nagyajkai körül. Érzem, hogy a combján csorog a nedve, keveredik a vízzel és tusfürdõvel. De tudtam, a tapintásából, hogy nagyon-nagyon nedves. Hangosan zihálunk, ahogy hátranyúlva megmarkolja a farkam és úgy feszíti hátra a makkomon a bõrt, hogy szinte ívbe hajlik a szerszámom, hangosan felnyögök. - Fáj? - szól hátra. Nem, dehogy! Fantasztikus kezed van! - mondom én és közben próbálom a térdeimet úgy rogyasztani, hogy minél közelebb kerüljek a puncijához a farkam hegyével. A keze pontosan úgy jár, ahogy szeretem. Eszméletlen.

Az ujjaim közben vadul simogatják a nagyajka közötti vágányt. Siklik le-fel az ujjam, körözök a csiklóján, amely a vértõl megduzzadva kisujjnyira dagadt. Szinte a két ujjam közé tudom venni. Morzsolgatom. Aprókat sikongat és azt zihálja, hogy még ilyet nem érzett. Én sem gyakran. És közben azon gondolkodom, hogy mi történt ezzel a lánnyal, mi történt, hogy az elsõ balul sikerült alkalom után itt tartunk.

Már lábujjhegyen áll, és egyre csak tolja a fenekét az ágyékomba, közben a mutató és hüvelykujjával körbefonja a makkom alatt a szerszámom, úgy szorítja, hogy szinte már duplája a mérete annál, mint általában szex közben. Szorítja és húzza a nedvesen tocsogó szeméremajkai közé. Én közben elölrõl próbálom szétnyitni a tusfürdõtõl és a nedveitõl sikamlós nagyajkait. Két ujjal nyitom szét akkorára, amekkorára csak az ujjaim tudnak. Bárcsak be tudnám már tolni. De még nem!

Gondolt egyet és nem a puncija felé tolja a fejét, hanem a feneke felé. Így nem kell akkorát rogyasztanom. Hozzáér a farkam hegye az ánuszához. Mintha áramütés ért volna mindkettõnket. A fülébe lihegem: - El ne engedd! - Nem fogom! - válaszolja és még erõsebben tolja a finom kis gyûrû közé. - Csak a fejét egy picit! - mondja. A kéjtõl már majdnem elmegyek, de ezt a luxust most nem engedem meg magamnak. Kegyetlenül koncentrálok, hogy ne robbanjak bele a szûk kis seggébe. De közben tolja, csak tolja be a farkam a popsijába. A feje körülbelül negyedéig van benn a rettentõen szûk segglyuka csak úgy feszíti kifelé a farkam, mintha nem akarná, hogy becsusszanjon, de közben a kezével keményen szorítva, erõsen nyomja be a makkom. Lihegek, mint egy kutya. Már õ is hangosan sikongat. Egyszer csak átcsusszan a kis izmos zárógyûrûjén az óriásira duzzadt makk. Elengedi a makkom alatt, hirtelen megtámasztja ezzel a kezével is a csempét és olyat taszít a csípõjével, hogy a faszom tövig becsúszik a seggébe. Ekkor már együtt ordítunk. Olyan tempóval kezdi járatni a seggét, hogy attól félek kiesik a farkam. - Ha kiejted, megöllek! - hörgöm a fülébe. De közben már szinte ki is ejti aztán vissza tövig. Farkam mind a húsz centijét végigjáratja a seggében. Isteni, Én persze közben a punciján, puncijában járatom a kezem. Az ujjaim már elérték a méhszáját. Két ujjal vadul ujjazom, közben nyolcasokat ír le a fenekével. Hangosan cuppog a farkam, miközben keményen tolom neki. Betolom tövig, összeszorítom a farpofáim, így még jobban megduzzad a makkom. Told még, de ki ne vedd! Feszítsd! szinte könyörgi. Én pedig minden erõmet beleadva nyomom

Fáradnak a lábaim... Érzem, hogy már õ is fárad, lábujjhegyen kefélem már vagy fél órája. Kicsit lassul a tempó. De nem is bánom, mert eszem ágában sincs elmenni. Szerintem pont ezt gondolta õ is, mert szépen hátranyúl megfogja a farkam és szépen kihalássza a seggébõl. Ahogy kicuppan, lábaim önkéntelenül megrogynak. Rossz érzés kivenni. Én még mindig a puncijában matatok, õ pedig roppant rutinosan egy kis tusfürdõvel elkezdi mosni a még mindig mereven ágaskodó faszomat. Még mindig nekem háttal állva. Érzem itt még készül valami.

Megmossa és hirtelen elém térdel. Nem mintha nagyon odavolnék az orális szexért, de úgy nyeli le egy másodperc alatt mind a húsz centit elsõ cuppantásra, mintha mindig ezt csinálta volna. Belekapaszkodom a zuhany csövébe és feszítem a szájába a farkam. Egyszerûen leszalad a torkán. Ilyen nincs. Még csak nem is öklendezik. És közben olyan erõvel szívja a makkom, hogy szinte már fáj. Ezalatt ráül a lábfejemre és a punciját iszonyatos erõvel nyomja a sípcsontomnak. Tele a szája, az orrán keresztül hangosan szuszog, közben a zuhanyból ömlik ránk a víz. Úgy érzem, ezt már nem lehet fokozni. Égnek fordított fejjel, becsukott szemmel sziszegem a fogam között, hogy - Hagyd abba, mert telefröcskölöm a szád! Erre nagy cuppantással kiveszi a szájából, feláll, megcsókol, megfogja a kezem, behúz a szaunába.

Te jó isten, mi jöhet még? Azt mondja: - Ülj le! Leülök a fapadra. Majdnem felugrok, olyan forró. Száraz forróság van a kabinban és vagy hetven fok. Odanyúlok a kancsóért és rálöttyintem a benne levõ vizet a kõre, beterít a gõz. Nem zavar? - kérdezem õt. Imádom a meleget! - válaszolja és már bele is ül az ölembe szembõl. Szerencsére nagy az ülõlap így a hátam mögött összekulcsolja a lábát, úgy szorít a combjaival, hogy szinte moccanni sem tudok. Közben ahogy belém ült, olyan mélyen belenyomta a punciját az ölembe, hogy teljesen elnyelte a farkam. Csodálkozom is, mivel az elõbb két-három ujjam is benne járt, mégis nagyon feszes. Megemelem a csípõm, hogy még mélyebbre kerülhessek. Érzem a méhszájat a farkam végén. Óriási erõvel nyomom befelé. Az egész méhét hátratolom. Megfeszül a teste, érzem a kéjt a mozgásán. Nagyon tetszik neki, hogy így felnyársaltam. Most jobban észen vagyok, mint a zuhany alatt, õ viszont hangosan sikongat és harapdálja a nyakam. A puncijában az izmok szinte szívják a farkam. Olyan passzentos az érzés, hogy soha többé nem akarom abbahagyni. Közben már szinte ívbe hajoltam ültõ helyemben. Nekitámasztva a hátam a hátfalnak, a csípõm magasra tolva, a makkom meg-megfeszítve, a kezemmel szembõl a duzzadt csiklóját masszírozva könyörgök, hogy - Engedd el! Légy szia engedd el!

Nem kell várnom csak pár másodpercet, és megáll a mozgása, megfeszül a teste, hátrahajlik. Gondoltam ennél már nem kerülhetek bentebb a puncijába, de mégis! És ekkor mintha a puncija külön életet élne, vákuumszerûen elkezdte szorítani a farkam. Hosszan elnyújtott mélyrõl jövõ sikoltással élvez el. Teljesen önkívületben van. Nekem sem kellett több. A nyakamtól indulva, a gerincemen végigfutva ömlött ki belõlem a kéj. És csak pumpáltam és pumpáltam tele a forró gecivel a finom kis punciját. Ül rajtam, szorosan átöleli a nyakam. Teste elernyedt. A farkam még mindig lüktet, de érzem, hogy a puncija is ugyanígy lüktet. Ilyen megkönnyebbülést az ember ritkán él át.

A hely is az idõ is teljesen rendben volt. Nem hívogattak telefonon, senki és semmi nem zavart meg minket.

- Én még ekkorát nem élveztem! - mondta õ, a nyakamba borulva, még mindig a farkamon ülve, amely még ekkor is lüktetett.

Hát igen: - De az a gáz, hogy harmincnégy évesen még én sem élveztem ekkorát.

Az órára néztünk és kiderült, hogy öt órán át szeretkeztünk...

Nézd meg little jones többi szexi történetét is!