Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bruce66
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2436
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2009. december 15.

Váratlan és etõl még izgalmasabb

Pár éve egy internetes társkeresõn böngésztem s küldtem egy statit egy fénykép nélküli de teljesen kitöltött lappal rendelkezõ hölgynek. Ezt néhány perc múlva két három levélváltás majd msn majd telefonbeszélgetés követett. Ekkora már igencsak 23 óra felé járt az idõ. Nagyon kellemesen beszélgettünk s megegyeztünk hogy találkozunk amikor az idõpontra tértünk poénosan azt mondtam sajnos ma már nem jó de 0.10 kor már ráérek :-) Azt mondta ok igyunk egy teát ha tudok olyan helyet ami akkor nyitva van. S hál istennek tudtam! :-) A teára egy csokor virággal érkeztem ami éjféltájban azért nem szokványos meglepi. Evvel a felütéssel hangulatos beszélgetésbe fogtunk, melynek végé megcsókoltam :-). Hazavittem s a ház elõtt már igencsak nehezemre esett kiszállni, elköszöni mert három lábam kezdett lenni :-)A búsú csók után olyan tanácstalanul állt a kapu elõtt s megkérdeztem min gondolkodsz kedves mire azt mondta: \"Azon gondolkodom miért nem kérdezted feljöhetsz e ?, mert azt hiszem akor lefeküdtem volna veled :-) Püff neki mondom ott \"állok2 s még ingerelnek is nos jó félórás csókolózás és beszélgetés után feljutottam :-) Ahol folytattuk a teázást és közben a lakás különbözõ részein a pettinget :-) nagyon jól csókolt s azt mondat én is finom kerek kemény melle volt mely kibökte a ruhát :-))) s kellemesen méretes fenekét fogva pedig kéjesen lihegett a fülembe. elkeveredtünk a kanapéi ahol lehámozta rólam a gatyát kezébe vette az immár kõkemény jancsikát megcsókolta s azt mondta: \"ha megmosod bekapom\" Wow... gyors tus és máris egy isteni orális kényeztetést kaptam melynek végén olyan rõrsen szívta hogy majd felordítottam a gyönyörtõl, eztán megcsókolt és eközben egy picit adott az amúgy lenyelt sûrítménybõl. Azt suttogtam a fülébe ha megfürdesz reggelig nyallak s így is lett ...:-)) igaz néha azért beillezstettem a pontosan a mértemre szabott kelyhébe jancsikát aki kétszer is jelezte nagyon jóó neki ottan miközben nyelvvel ujjal jancsikával többször is kéjes remegésre késztettem a leányt :-) Reggel hétig szeretkeztünk majd mindeketten meló s délután alvás majd este ott folytattuk ahol reggel abbahagytuk.
Több hónap után más okok miatt megszakadt a kapcsolat de sosem felejtem és õ sem..... néha telefonon beszélünk s mindkettõn gyomra megremeg bele.....Talán a spontán és váratlan miatt mert a NÕ igazából nem az estem volt de mégis gyönyörû emlék.