Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Barabás Szilvia
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2353
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2009. november 28.

Fiatalság-Bolondság!

Sziasztok!

Kb 18voltam..álltam a buszmegállóban koradélután,suli után..hazafelé..de nem a belvárosba,..már kifelé menet onnan..forgalom,semmi kevés ember az utakon.Nyár volt.
A buszmegálló mögött volt egy telefonfülke..érkezett egy hófehér BMW,benne egy jóképû kigyúrt pasi..kiszállt a kocsiból-kiszúrtuk egymást egy szemvillanás alatt-bazsajgás..:),bement a fülkébe,ahonnét én kb.:15méterre álltam..telefonált 2-3percet,majd visszaült a kocsiba..nem hajtott el csak nézett..én meg õt..meg az órám,meg a buszmenetrendet..hogy hátha leesik neki valami ebbõl..egyenlõre semmi..
Egy kis idõ múlva,messzirõl látom érkezik a busz..azaz közeledik..
Nézem a buszt..,az órám,..aztán Õt!semmi..a busz közeledik,de még arréb van..nézem megint az órám..a buszt meg Õt!..nagy nehezen kiszáll,és hátranéz..a buszra..ami már egyre jobban közeledik..nézem Õt..a buszt..aztán Õ is néz..meg a buszt..
Aztán elindul felém...a busz is már csak méterek kérdése és elém áll..
A fiú azaz,akkor már láttam tõlem jóval idõsebb fiatal-ffi odaért hozzám..egyidõben a busszal...az ajtók kinyílnak én meg csak ott állok mint akinek földbegyökerezett a lába..
A pasi megfogja a kezem..magához húz és megcsókol!!!A buszról mindenki néz,hogy most ilyenkor mi van...az ajtók becsukódnak én meg a pasival hazamentem..hozzájuk..és egy óriásit szeretkeztünk!!!:)majd illedelmesen hazavitt békésen édes csókok közepette elváltunk egymástól,se telefonszám csere se semmi..és ennyi!!:))