Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kati
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3961
Szavazatok: 57
Feltöltve: 2008. május 03.

Az elsõ orgazmusom...

Negyven éves múltam. Elköltöztem a férjemtõl, aki a házasságunk alatt elmagyarázta, hogy õ mennyire jó szeretõ. el is hittem! OK, naiv voltam!

Aztán kezdtem utána nézni, internet, barátnõkkel beszélgetni, szexológus. Kezdtem kísérletezni, legelsõ fantáziák kialakultak, majdnem minden nap maszturbáltam, de a hab a tortán még hiányzott!

Aztán egyszer csak rájöttem, hogyan mûködök! Este lefeküdtem, ahogyan annak idején szoktam, kényeztettem magamat. Széttettem a lábamat és el kezdtem simogatni magamat. Szépen lassan körbe simogattam a csiklómat, idõnként megnyálaztam az újamat, aztán egy idõ múlva magamtól kezdtem nedvesedni, szétkentem a puncimból való lé. Egyre melegebb érzés vette át a testemet, egyre magasabbra kerültem. Aztán visszaestem, és újra fel, újabb visszaesés. Frusztráltnak éreztem magamat. Egyszer csak hagytam a fantáziámat egy szokatlan irányba kalandozni. Elképzeltem, hogy milyen lehetne egy szép kemény nemi szervet szopogatni, kényeztetni, a makkot nyelvemmel izgatni, aztán tövig bevenni a számba, és újra izgatni a hegyét, szépen lassan, nagyon lassan, újra tövig, és egyszer csak spriccel a számba a finom leve. Abba a pillanatban elöntött a gyönyör, összehúzódtak a hüvely izmaim, és meg volt az elsõ orgazmusom!