Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsizsi
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5236
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2009. augusztus 27.

Az én 18 éves kalandom

Miért hívtam el magamhoz?
Nem tudom, jó ötlet-e.
Alig tudok róla valamit. Egyszer találkoztunk, ráadásul túl fiatal. 12 év van köztünk, ráadásul mindig is az idõsebb, tapasztalt férfiak kellettek. Mit kezdek majd, ha elõtörnek belõlem az anyai ösztönök?! Egybõl lehervad a vágyam, az tuti…
Gyönyörû a teste, az tény, feszes, strandbarna, kellemesen izmos, húsos, telt szájjal, értelmes is, érettebbnek tûnik a koránál… De hiába gyõzködöm magam, akkor is gyerekszeme van.
Amiket ír, ahogyan eped értem, az viszont féééééérfias, határozottan biztató.
Mindegy, kipróbálom, egyszer élünk.
Nyolcra hívtam, idegesen készülõdök. A túl hosszú beszélgetést kerülendõ egybõl fehérnemûben fogadom. Nem hagyok menekülõutat neki. Bevallom õszintén, ezzel a húzással magamnak sem... A kedvenc vörös-fekete csipkés szettemet veszem fel, ebben igazi dögnek érzem magam. Éppen olyan kellemesen mutatja a melleim vonalát, ahogyan kell. A bugyi lágyan simul a szeméremdombomra, és alul is simogat. Egyszerre szexi és kényelmes. Jó lesz.
Negyed órával a megbeszélt idõpont elõtt SMS-t ír.
„Baj van. Annyira izgultam, hogy korábban értem ide. Csengessek? ”
Kapkodni kezdek. Kisimítom az ágyon a lepedõt, megnézem magam a tükörben, igazítok a hajamon, a számat is végigsimítom. Puha. Visszaindulok a szoba felé, amikor erõt veszek magamon.
-Nem lesz jobb két perc múlva sem, ugyanúgy a torkomban fog dobogni a szivem, ugyanúgy nem leszek biztos benne, jó ötlet-e… Meg kell tennem.
Ebben a pillanatban csenget. Ajtót nyitok neki. Ott áll az én 18 éves kis szeretõm, illetve szeretõjelöltem, mosolyogva.
Akkorát nyel, hogy hallom az ádámcsutkája csattanását. Berántom a lakásba. Végignéz rajtam, aztán az ajkamra tapad a szája. Hevesen csókol. Nocsak nocsak! Nem is olyan rossz ez… Nem túl tapasztalt csók, de azért izgató. Jól van, nem gondolom magamról, hogy tanítónéni vagyok. Hozzádörzsölöm magam.
A farka már akkor állt, amikor csengetett, ez tuti. Mire hozzáérek, szinte kõkemény.
Nem csoda, már SMS-ben figyelmeztettem délután: az elsõ kör az övé lesz, és az elõszobánál nem jutunk tovább. Totál kikészült tõle, és most itt áll, a kapujában.
Gyönyörû a teste. Strandpapucsban érkezik, és rövidnadrágban, nincs rajta alsó. Az álló farka elõrenyomja a szövetet. Rámarkolok. Felnyög.
Ránézek közben, ahogy a farkát tapogatom, remeg a szája széle, a fejével csókra indul. Elhúzom a fejemet, elmosolyodok és letérdelek elé. Lenéz rám, végig engem néz közben.
- Megígértem, hogy kihasznállak. Sajnálom, de nem jöhetsz beljebb. Egyelõre nem. Meg kell vizsgálnom néhány dolgot. Alaposan. Elõször is lássuk, mivel állunk szemben.
Az arcomat járatom meg a farkán, a nadrágon keresztül. Hátrahajtja a fejét, a farka lüktet, érzem a nadrágon át.
- Ki akarom venni, add ide nekem.
Csak mosolyog, mintha a zavarát leplezné, néha rámarkol a mellemre. Idegesen szorongatja.
- Most a számba fogom venni a farkadat és addig nem is eresztem, míg egy hatalmasat nem élvezel. Nem lesz megállás, nem lesz szünet. Két percet ígértem, ehhez tartom magam.
Kihámozom a nadrágból. Szép, nagy farka van, egyenes, mint egy szálfa. Remeg, mint aki életében elõször csinálja. Pedig azt mondta, nem én vagyok az elsõ. Rámarkolok a fenekére, és a számba húzom. Felnyög és a fejemet a két kezébe fogja.
Gyors iramot diktálok, a kezeimmel a fenekérõl a hátára tévedek, a gerince vonalán húzom végig mind a tíz körmömet, lassan, mélyen.
A számmal közben ameddig lehet, magamba nyelem a farkát, aztán lassan kihúzom a számból. Menet közben a nyelvemmel az alján játszom, ide-oda, ide-oda. A makkja aljánál megállok, gyorsabb tempóra kapcsolok. Fickándozok a nyelvemmel rajta, a térde elkezd remegni.
A számmal dugom meg, erõsen szorítva az ajkaimmal.
Õ közben egyre jobban remeg, nekitámaszkodik a falnak a hátával
- Úristen, ezt nem hiszem el!
Kiveszem a számból, nagyot cuppanva távozik. Nyelvvel kapok utána, nyelvemmel igazítom irányba.
- Pedig ez még csak a kezdet, Bébi!- mondom teli szájjal. Szívni kezdem és aprókat mozgok rajta az ajkaimmal, aztán elengedem és a farka tövétõl vándorolok felfelé. Megállok nyitott szájjal a végénél, arra készülve, hogy elnyelem, megnyalom a szám szélét, ahogy ránézek.
Liheg. Nem kapom be, hanem a kidagadt ereken megint alulról felfelé fedezem fel, minden négyzetcentiméterét. Mire felérek, tolná a számba, de megint nem kapja meg.
Alulról indulok újra, ezúttal két oldalról ráfogok az ajkaimmal, így vándorolok végig rajta. Szinte adja magát a helyzet, hogy ezúttal bekapom, de elmosolyodok és eltávolodok tõle.
- Úristen ezt nem hiszem el! – nyögi felém, és a fejemet a kezei közé fogja.
Kiszabadulok a fogásból és megint lentrõl kezdjük. Ezúttal, mikor már azt hiszi, megint csak kínozni fogom és játszom vele, egészen mélyre merítem a számba, teljesen bekapom, hogy a szemem is könnyes legyen.
Cuppanva engedem ki a számból.
Csak nyög és nyög, a vállamat markolja. Jóóóóóóóó, ezek szerint tetszik neki a játék. Újra mélyen elnyelem, aztán elengedem. Cuppanás, nyelvemmel körbenyalom a makkja alját. Alulról támasztom a számmal, és csak a nyelvem borítja be a tetejét. Így kényeztetem, lassú, alapos nyelvcsapásokkal.
A golyóit szívogatom, nyelvemmel terelem õket a számba, egyenként szopogatom õket. Minden ízében remeg. Közben néha széles nyelvvel végigsöprök a farka alján, ide-oda húzogatva a nyelvemet. Mintha csiklandós lenne, olyan hevesen reagál, szinte remegnek az izmai.
Rácsúsztatom a számat ágaskodó, nyáltól csillogó kemény farkára, és mostmár nem engedem ki többé.
Csak szívom és szopom egyre gyorsabban. Azt akarom, hogy hangosan élvezzen, hogy a számban élvezzen el… A szemébe fúrom a szememet.
-Úristen, ezt nem hiszem el, így nem lehet szopni! Így nem lehet!- szinte kiabál, megrogynak a térdei. El sem hiszem, hogy ekkora hatást érek el nála… Egyre hevesebben folytatom, teljesen begõzölök a hangjától. Zihál és hörög, meg sem próbálja visszatartani a hangját, mint egy zabolátlan csikó, mozog a csípõje, dugja a számat, én pedig viszontdugom õt az ajkaimmal.
Együtt mozgunk, a vállaimra támaszkodik, már nem bírja tartani magát, minden ízében remeg. Kapkodunk, hevesen, mohón.
Csak szívom és szopom, az egyik kezemmel a fenekénél fogva húzom magamhoz, másik kezemmel a golyóit markolom, hol szelíden, hol erõsebben. Tetszik neki, hozzám nyomja magát.
Én tartom, játszok vele. Úgy lüktet a számban, hogy érzem, ahogy pulzálva pumpálni kezdi magából kifelé az ondót.
Szívom tovább, ahogy kiabálva elélvez, rámrogyva engedi el magát, a lábai teljesen felmondják a szolgálatot, csak kiabál, hogy úristen, ezt nem hiszem el, úúúristeeeeeeeeeeen, és élvez, élvez.
A számban tartom, míg be nem fejezi, minden cseppjét lenyelem, csak arra figyelek, hogyan lükteti ki magából. Szinte még le sem konyult, már áll újra.
Ebben a fiúban az ördög lakik… Nincs pihenõ. Az izmai az élvezettõl felmondják a szolgálatot, de a farka, az bezzeg mindjárt újra kõkemény.
- Be tudsz jönni a szobába? – kérdezem. Csak bólint kettõt, nem beszél. Kézenfogom, és bebotorkál velem a szobába. Rámfekszik, széttárja a lábaim és elmerül bennem.
Most én kiáltok fel. A farka tényleg kõkemény, teljesen kitölt. Kéjesen felnyög, ahogy a csípõmmel körözni kezdek alatta. Csúszkálok a farkán, én dugom, õ még pihen.
Aztán egy hirtelen mozdulattal az égnek vágja a lábaimat, összeszorítja õket, és dugattyúként mozogni kezd bennem. Rutintalan és heves, de most jólesik ez a kiscsikószerû lelkesedés.
- Lassabban és mélyeket, Bébi. Csak szép lassan, kíméletlenül mély és alapos döfésekkel dolgozz bennem, nyársalj fel, õrjíts meg, míg könyörgök neked, hogy ne kínozz tovább…
Megint csak elmosolyodik. Egészen mélyen belémdöf, és megáll. Tátott szájjal hajtom hátra a fejem, szótlanul. Ez az! Jó kis tanítvány. Elképzelem, amint szép ívben mozog a teste ki- és be, ki- és be. Gyönyörû lehet, bárcsak látnám!
Megint belém mártja a farkát, és kitart. Ezt ismételgeti, majd elengedi a lábaimat, szorosan átölel és apró mozdulatokkal kezd dugni. Ahogy ölel, egyszer csak feljebb mozdítom a csípõmet, hogy kicsússzon belõlem. Kettõt-hármat lök közben, de nem a hüvelyembe, hanem végig a csiklómon, kívül. Felnyögök. Érzi, mennyire tetszik, ezért kicsit járatja kívül, nem jön vissza rögtön. MIntha nyelvvel izgatna, síkos a puncimtól, forró és nagyon izgató. Most õ mozdítja kicsit lejjebb a csípõjét, és a következõ mozdulattal újra, mélyen belémmerül. Istenien csinálja…
- Fordíts meg és dugj meg hátulról, kérlek szépen! Dugjál ájulásig, dugjál, amíg csak bírsz.
Megint csak mosolyogva bólint. Ott van az arcán valami mélyrõl jövõ koncentráció. Talán összeszorítja a fogát? Nem csókol meg, csak megfordít, négykézlábra állok, kitolom neki a seggemet. Várok. Nem hatol belém rögtön. Áll mögöttem és néz. Játszok kicsit neki, mozgatom magamat, macskaként nyújtózok ki elõre, majd tolom vissza újra a seggemet.
Ennek a mozdulatnak a végén hatol belém, épp mikor a leghevesebben pucsítok. Tövig merül bennem, aztán rámfekszik, és a vállamat nyakamat kezdi csókolni, miközben járatja bennem a farkát. Ettõl megõrülök, a test közelsége, a forró lehellet a nyakamon, a fülembe ziháló száj… Mindjárt elélvezek.
- Nyúlj alám az egyik kezeddel kérlek, és erõsen kezdd el dörzsölni a csiklóm oldalát.
Azonnal megteszi. Szólok neki, hogy már csak egy perc és elszállok, bólint és rácsókol a számra. Tépjük egymás ajkait, miközben dolgozik rajtam és bennem egyszerre. Isteni ritmusérzéke van, mikor már gyorsan és egyre hangosabban zihálok és nyögök bele a szájába, lassabb tempóra vált. Néhány erõteljeset lök belém, közben a csiklóm alján csiszatol. Akkorát élvezek, hogy felkiáltok, ívben megfeszül a hátam, és hosszú másodpercekig remeg a testem, a farkát szinte satuként szorítja körbe a hüvelyem.
- Ilyen nincs, ezt nem hiszem el, annyira szexi amit csinálsz- nyögi. Lihegés közben most már gyorsabb tempóra vált, így a hátamra tapadva végez õ is. Hirtelen egy hatalmas lökéssel távolodik el rólam, kiabál és lök, csak lök belém. Hátrahajolva nézem, ahogy szétesik az arca, majd újra rámhajol. Így lihegünk egymáshoz tapadva.
Hát, ha én tanárnéni vagyok és ez egy vizsga, akkor ez egy erõs ötöske… Magamban mosolygok, és megfogadom, hogy soha többet nem találkozom vele. Túl fiatal szeretõnek. Csak annyit akartam elérni, hogy hogy sosem felejtse el ezt a kalandot és akarja majd az idõsebb nõket…

(Érdekes módon többet nem is keresett. Picit bántotta a hiúságomat, de aztán egy nagy mosoly maradt a helyén, mert folyton az elõszobai orgazmusra gondolok. Még soha életemben nem hallottam ekkorát. Büszke vagyok rá :D )


Nézd meg Zsizsi többi szexi történetét is!