Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szöszi Eliza
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2008
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2009. augusztus 16.

Boscolo NY Palace 12:15

..Késõ nyári délelõtt volt, a Boscolo kávézójának teraszán ültem, még nem volt az az elviselhetetlen hõség, de pont az arcomba sütött a nap, így a szemeimet napszemüveg mögé rejtettem. Piros blúz, fehér térdig érõ szoknya volt rajtam, a combjaimra, testszínû finomanyagú combfix simult, fehér magas sarkú cipõvel…egyszerûen jól éreztem magam. Mélán figyeltem a rohanó embereket az utcán, míg a jegeskávémra vártam, és rágyújtottam, hogy gyorsabban teljen idõ.
5perc sem telt bele a pincér megérkezett a kávémmal. – hmm elegáns szálloda, kifogástalan kiszolgálás – gondoltam és kimérten rámosolyogtam a pincérre
- Köszönöm!
- Hozhatok még valamit kisasszony?
- Nem köszönöm. – ezzel a pincér távozott, én pedig elõvettem a nyelvvizsga-jegyzeteimet és megpróbáltam oda koncentrálni a zajos belváros kellõs közepén több-kevesebb sikerrel.
Nagy’ nehezen sikerült kizárnom a város lüktetõ zaját és a közelgõ nyelvvizsga témaköreire koncentrálnom, amikor megjelent a pincér egy Cosmopolitan koktéllal a tálcáján.
Szemrehányóan ránéztem, de megpróbáltam a lehetõ legudvariasabban társalogni vele.
- Elnézést kisasszony, hogy zavarom, de ezt a koktélt önnek küldik.
- De uram még csak fél 10 van és én nem kértem semmilyen koktélt!
-Tudom hölgyem és ne haragudjon, hogy feltartom, de az az úr ott a nagy fehér asztalnál, napszemüvegben, önnek küldi az italt és azt üzeni, hogy reméli, ezzel a kis könnyed itallal elûzheti a komorságot az arcáról!
Mivel nem voltak sokan délelõtt így pillanatok alatt kiszúrtam az 5 fõs asztaltársaságot és a férfit aki megemelte sörös poharát -jelezvén- , hogy õ küldte az italt.
- Köszönöm, elfogadom.
- Kérem!
Miután a pincér távozott jobban szemügyre vettem a férfit és elegáns ’csilli-villi’ asztaltársaságát. …- nocsak galléros maffiózók egy kupacban- …
Ezzel megemeltem a poharat kortyoltam a finom italból és mosolyogva visszabólintottam a férfinak, aki a pincér távozása óta leplezetlenül bámult. Kíváncsiságom pillanatok alatt legyõzte bennem a tanulási vágyat és napszemüvegem biztonságos árnyékából, elkezdtem figyelni a férfit. A tanulás rengeteg idõmet elvonta és jó érzéssel töltött el, hogy oly sok idõ után ismét megcsapott a hódítás szele, már csak azért is, mert pillanatok alatt megtetszett a férfi, ahogy ránéztem. Bár az asztal ahol ült kör alakú volt mégis a kisugárzásából látszott, hogy „õ ül az asztalfõn” , õ az alfa-hím  ! Az arca markáns, vonzó, erõt sugárzó….
Világoskék lazán gombolt ing volt rajta, amely jól illet sötétbarna hajához és enyhén napbarnított bõréhez, a fekete nadrágon keresztül is jól látható volt izmos, hosszú combja, amit a múlt-béli sportolás formált keményre.
- Úristen ez ide jön! Most mit csináljak???? – De mire kiagyalhattam volna valamit, magas férfi lévén pillanatok alatt ott termett a kávézó másik végében lévõ asztalomnál.
- Elnézést hölgyem, hogy zavarom, de ide kellett jönnöm és mindenképpen meg kell tudom, hogy egy ilyen csinos nõ, miért ücsörög magában ezen a szép nyári délelõttön? A férfi határozottsága már meg sem lepett és megpróbáltam minél gyorsabban vissza válaszolni valamit.
- Nagyon kedves uram, de itt van a rengeteg jegyzet az orrom elõtt, higgye, el nem vagyok egyedül! De ne ácsorogjon, kérem, foglaljon helyet, szeretném megköszönni a koktélt, amit küldött, jól esett, ráadásul az egyik kedvencem!
- Ó én igazán nincs mit, nem akarom zaklatni önt..
- Egyáltalán nem zaklatsz, remélem, a barátaid nem bánják, hogy feltartalak pár percre? A tegezõ hangnem hallatán elmosolyodott így oldottabban folyt tovább a társalgás.
- Szerintem nem bánják, legfeljebb csak azt, hogy ezeknek a hosszú comboknak a csinos tulajdonosával én beszélgethetek!
- Hûûha te aztán tudsz udvarolni!
- Egy ilyen csinos nõnek, mint te vagy bármikor!
- Nekem lassan mennem kell, örülök, hogy találkoztunk!
- Nahát, csak úgy itt hagysz?? Esetleg, holnap egy ebéd kettesben?
- Egy ilyen ajánlatnak nem tudok ellenállni! Kivettem a táskámból egy névjegykártyát.
- Hívj fel! Letettem elé az asztalra és elindultam.
Még este felhívott és ebéd helyett egy kellemes fürdõzést, napozást beszéltünk meg ebben a nyári melegben, így az ebédbõl vacsora lett nála, én pedig készültem az estére…
A vacsora utáni bor kellemesen ellazított minket és feloldotta a maradék gátlásainkat is… elõbb lezuhanyozott õ, aztán én és felvettem egy fekete, sejtelmesen áttetszõ baby-dollt. Õ épp pezsgõt töltött, mikor beléptem a szobába.
- Tetszel nekem, csinos vagy és szexi! Mintha ezzel a mondattal már valahol találkoztam volna -gondoltam mosolyogva- :-)
- Örülök, hogy tetszem neked.
Koccintottunk megitta a pezsgõjét, leült a hatalmas franciaágy szélére és rajtam legeltette a tekintetét. Odaléptem hozzá, õ magához húzott. Ujjaival lesodorta a vállaimról a baby-doll spagetti pántját -ezzel- lemeztelenítve a melleimet. Elkezdte csókolni, szopogatni a mellbimbóimat, közben benyúlt a lábam közé és ujjaival masszírozni kezdte a már megduzzadt csiklómat és ujjazni a nedves puncimat. Egyre hangosabban vettük mindketten a levegõt. Láttam, hogy szétfeszíti a boxeralsóját a kemény, álló farka. A kezemmel elkezdtem masszírozni és miközben a szájával becézgette a melleimet hangosan felnyögött, ami csak fokozta izgalmamat. A következõ pillanatban már az ágyon hevertünk, meztelenül egymásba gabalyodva. Én fölé térdeltem és õ azonnal belenyalt a puncimba, nyelvével dugta a hüvelyemet, majd elkezdett ujjazni és közben a csiklómat nyalta, szívta, harapdálta az édes szájával. Elaléltam a gyönyörûségtõl és láttam, hogy kemény farkán megjelenik az elõ nedv elsõ cseppje, nem bírtam ellenállni a gyönyörû látványnak és finoman, nyalni, szopni kezdtem a makkját. Imádtam, ahogy hangosan felnyögött és viszonozta azzal, hogy a puncim nedvességével masszírozta körbe a popsi lyukamat és ott is megujjazott. Én hatalmasat nyögve elélveztem miközben a hímtagját szoptam. Hirtelen felnyögött õ is és belemarkolt a popsimba, kérve, hogy álljak le, mert nagyon finoman szopom, és még nem akar elélvezni.
Kérte, hogy üljek rá a farkára, mert szeretne nézni közben. Felnyögtem a gyönyörtõl mikor rácsusszantam a farkára, mert ebben a testhelyzetben, nagyon kitöltött a bennem ágaskodó kemény farka. Elkezdtem mozogni, fölé hajoltam, hogy szájával elérje a melleimet, õ pedig vadul szívta a bimbóimat, szinte már fájt, miközben a csípõm táncolt a gyönyörû, kemény farkán. Többször eléveztem így egymás után és aléltan rogytam le mellé. Pihentünk egy pár percet. Õ közben fokozatosan a hasamra fordított, fölém hajolt és csókokkal halmozta el a nyakam a vállam a hátam, a popsim. Én felemeltem a csípõmet az ágyékához, kemény farka azonnal megtalálta az én nedves kéjbarlangomat és vadul elkezdte dugni a puncim közben ujjazni a popsim, én pedig a lábam közé nyúltam és masszíroztam a hatalmasra keményedett csiklómat, már majdnem elélveztem, amikor megállt.
- Ne így édes! Még nagyobb élvezetet akarok nyújtani neked, ami csak fokozza az enyémet is!
- A hátamra feküdtem, õ pedig elõvett egy vibrátort és síkosítót. Elõször megdugott a vibrátorral, úgyhogy közben élvezésig nyalta a puncim. Majd feltérdelt, nézte a gyönyörtõl alélt testemet, gyengéden simogatott, bekente síkosítóval a popsimat és megujjazta amivel kitágított, és újra felizgatott. Fokozatosan tolta be lüktetõ farkát a popsimat, amitõl elõször megfeszültem, majd elernyedtem, így még mélyebbre tudta tolni majd vissza tette puncimba a vibrátort és finoman elkezdett dugni mindkettõvel. Elakadt a lélegzetem a kéjtõl és csak fokozta az élvezetemet, hogy mindkét helyen ki vagyok töltve. A vibrátorral elkezdte masszírozni a g-pontomat és egy sikoltás kíséretében, nedvességet spriccelve a puncimból elélveztem, miközben a látvány és az érzet hatására egy pillanatra tövig nyomta belém a kéjrúdját és hatalmasat ordítva, nyögve, hörögve elélvezett.
Sokáig pihentünk szótlanul egymás karjaiban.
Arra riadtam, hogy hajnalodik halkan felkeltem felöltöztem és hívtam magamnak egy taxit….
Délelõtt telefoncsörgésre ébredtem.
- Jó reggelt gyönyörûm! Együtt ebédelünk ma?
- Rendben bébi, hol és mikor?
- Boscolo, New York Palace 12:15?
- Ott leszek.

Nézd meg Szöszi Eliza többi szexi történetét is!