Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szöszi Eliza
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1831
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2009. augusztus 11.

Ennyit a kávéról... (avagy hétköznapi fantáziák)

…elkezdett cseperegni az esõ és én sietõsen távolodtam a kávézó teraszától, ahol most épp egy elképedt férfi bámult utánam, akit csak úgy faképnél hagytam.
Már csak pár méter volt a házig, amikor megszólalt bennem a kisördög: - csajszi te nem vagy normális! Egy hülye kis félreértés miatt képes voltál ott hagyni 1 olyan férfit, aki csak 10évente egyszer akad az utadba???
- Igen…ott hagytam… Magas, jóképû, erõteljes férfi, pont az ideálom… én meg hülye voltam és nyilvánosan modortalanul viselkedtem vele, úgy hogy azt meg sem érdemelte, ezt nem bocsátja meg nekem soha. Egy bolond pillanatig arra vártam, hogy megrezzenjen a táskámban a telefon az õ sms-ét jelezve, de természetesen a mobil néma maradt.
Gondolataimból a szakadó esõ rángatott ki, gyorsan beütöttem a kapu-kódot és felszaladtam a lépcsõn.
Beérve a lakásba azonnal lerúgtam a körömcipõmet, ledobtam a ruháimat és készítettem egy jó habfürdõt, belebújtam nyakig és egy fáradt sóhaj kíséretében lehunytam a szemem.
Talán 10perce pihenhettem így, amikor váratlanul megszólalt a kaputelefon.
- a francba ki lehet az ilyenkor, nem várok senkit…talán csak 1szórólap terjesztõ,- és anélkül, hogy megkérdeztem volna, hogy ki lehet az (?) automatikusan megnyomtam a kapunyitó gombot és beengedtem az illetõt.
Épp visszaültem a kádba, amikor csengettek a lakásajtón. Gyorsan betekertem magam a törölközõbe, odamentem az ajtóhoz: -Ki az? Egy pillanatig hallgatott, ám amikor megszólalt azonnal megismertem azt a kellemes mély hangot…
Kinyitottam az ajtót és ott állt velem szemben az a férfi, akirõl még fél órája azt hittem, hogy nem látom többé. Elképesztõen vonzó volt, így elázva is, parfümjének illata, még áthatóbb volt vizes ruhái miatt. Egy pillanat alatt végig futattam rajta a tekintetem…a nedvesen csillogó sötét haján, belenéztem abba a zöldszempárba, amelyek épp engem vizslattak és hirtelen tudatosult bennem, hogy csak egy törölközõ van rajtam, továbbá az is, hogy mennyire átkulcsolnám a nyakát és milyen szenvedéllyel csókolnám a száját.
- Hát Te???
- Csak szeretném tudni, miért rohantál úgy el?
- Gyere be. Teljesen megáztál miattam, te szegény! Dobd le a vizes ruháidat, máris hozok neked egy törölközõt.
Mire megfordultam ott állt elõttem egy szál boxeralsóban, láthatóan zavarban volt, amitõl én is zavarba jöttem és a konyhába menekültem kávét fõzni.
- Iszol velem egy kávét, hamár úgy félbe maradt délután?
- Igen, köszi –kiabált vissza és közben bekapcsolta a hifit.
Elkezdtem készíteni a kávét és hirtelen megcsapott a parfümjének az illata a következõ pillanatban, meztelen mellkasa simult a vállamhoz és finoman megcsókolta a vállam majd a nyakamba csókolt, amitõl szabályosan megborzongtam.
- Milyen finom illatod van – suttogta a fülembe, én megfordultam és szóra nyitottam volna a szám, de hirtelen magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt, vadul csókolózva elbotorkáltunk az ágyig. Én hanyatt feküdtem, õ szorosan hozzám tapadt, elkezdte masszírozni csókolni, dús keblemet, a mellbimbóimat keményre szívta, amitõl teljesen benedvesedtem. Miközben a csókjaival haladt le a combjaim felé, finoman benyúlt a lábam közé és az izgalom fokozás kedvéjért megujjazta a nedves puncimat, egyre hangosabban sóhajtoztam és egyre inkább kívántam õt…az erejét…a gyengédségét a szenvedélyét… majd befúrta magát combjaim közé és finoman, lágyan nyalta, harapdálta a csiklómat,közben ujjazta a puncim,majd lassan fokozatosan megujjazta a popsimat is, de olyan finoman és izgatóan, hogy a gyönyörtõl elakadt egy pillanatra a lélegzetem és hangos sóhajok közepette kielégültem. Fölém jött és már a combomon éreztem kemény, forró férfiasságát, de megállítottam.
Ugyanis viszonozni akartam, a finom becézgetést… élveztem, ahogy hangosan felnyögött, de kérte, hogy hagyjam abba, mert nagyon vágyik arra, hogy behatolhasson a forró puncimba. Hanyatt feküdtem és kihívóan ránéztem…eltûnt belõlem a kétely.. a gondolat, hogy alig ismerem ezt a férfit… az iránta érzett vágy töltötte el az agyam és a testem, meg akartam kapni õt és arra vágytam, hogy õ is megkapjon engem! Végre belém hatolt és elkezdett ütemesen mozogni, közben makkjával a g-pontomat dörzsölte, amitõl nagyon gyorsan az orgazmus közelébe kerültem és elélveztem, õ pedig hangosan felnyögött, amikor látta, hogy döfésének ritmusára hullámzó melleimen a bimbók mennyire megkeményedtek. Még félig alélt voltam az orgazmustól, de õ nem állt le, hanem lökte belém tovább a kéjrúdját a melleimhez hajolt és élvezettel szívni kezdte a még kemény mellbimbóimat, amitõl ívben megfeszült a testem, õ pedig puha csókot nyomott a nyakamra és a mellkasomra, ütemes mozgásától újra és újra kielégültem. Hangos nyögéseibõl és abból, hogy voltak olyan pillanatok amikor hirtelen megállt, már tudtam, hogy alig bírja tartani magát az én csodálatos férfim és bármelyik pillanatban elélvezhet.
Elhúzódtam tõle egy pillanatra, hogy hátat fordíthassak neki, õ pedig egy finom, de határozott mozdulattal megfogta párnás csípõmet és magára húzott. A férfiassága csodásan kitöltött, szinte szétfeszített belülrõl. Miközben ki-be járt bennem az a gyönyörû farka, én a combjaim közé nyúltam és a kemény, duzzadt csiklómat kezdtem el masszírozni. Az 5. lökés után elélveztem, ami õt is felajzotta, megállt..megpróbálta még tartani magát, de én mozogtam tovább és ’rátekertem’ a csípõmmel a bennem lüktetõ, forró farkára. Hirtelen belemarkolt a csípõmbe és egy hangos nyögéssel elélvezett õ is.
Mindketten aléltan zuhantunk vissza az ágyra. Behunytam a szemem és arra gondoltam, hogy nem csak vonzó, de csodálatos szeretõ is
… Egy kis idõ múlva kinyitottam a szemem, ránéztem, õ féloldalasan feküdt és engem nézett.
- Még nem válaszoltál…miért rohantál el..
- Talán majd egyszer válaszolok, de elõbb megfõzõm azt a kávét….

Nézd meg Szöszi Eliza többi szexi történetét is!