Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Buja
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2465
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2009. június 25.

Az elsõ

Mikor 18 voltam már hatalmas vágyat éreztem hogy egy nõvel lehessek.Már egyedül laktam.
Mindenfajta szexoldalon fenn voltam már de nem akadt párom.
Az egyik nap válsz érkezett a levelemre és kaptam egy msn címet is.
Egy 21 éves csaj volt. Elkezdtünk beszélgetni msnen majd hírtelen bedopta h nem camszexelünk-e? Ez volt minden vágyam (az igazi szex után) most mégis féltem ...
Bekapcsoltam a kamerát és megláttam a gyönyörû csajt. Épp állt a kamera elõtt csak 1 tanga és 1 átlátszó póló volt rajta. Hosszú kecses lábai és kerek mellei voltak. Rögtön beleszerettem. Elkezdte markolászni a mellét én is nyomban levetkõztem és a gatyámba nyúlva markolásztam dákóm. A csaj leüllt felhúzta lábait és elhúzta tangáját majd szépen elkezdett masztizni. Mikor egészen nedves lett megkérdezte : Szeretnéd? Mire én :naná Erre õ akkor gyere érte és felállt a székbõl visszahúzta a helyére a tangát és leüllt,úgy állította a camot h csak a fejét lássam. Ebben a felcsigázott állapotban mindenre kéész lettem volna. Tudtam h a városban lakik megkérdeztem pontosan hol. Szerencsémre csak 10 percre lakott gyalog.
Átszaladtam hozzá olyan gyorsan ahogy csak tudtam. Egy Bérházban lakott .Becsengettem és úgy ahogy láttam camba olyan lengén nyitott ajtót. Behívott majd mivel elég izzadt voltam a futástól elküldött letusolni. 5perc múlva jött utánnam én meztelen ott álltam elõtte õ pedig még mindig a pólóban és a tangában elkezdett kuncogni rajtam nagyon elszégyeltem magam (nemtudom miért). Ezt látta õ is és engesztelésül letérdelt a merev farkam elé és lassan elkezdte nyaldosni. Egyre bejjebb kerültem a szájába. Mikor már a torkát is éreztem kezdtem rásegíteni és mozgattam a szájában. Olyan érzésben volt részem mint még soha hamar el is élveztem. Ekkor aztmondta h én jövök nekitámaszkodott a falnak én alágugoltam és elkezdtem nyaldosni õ meg szépen halkan nyögött. majd szólt h elég felálltam õ meg kiszállt a zuhany alól megtörölköztünk és egyenesen az ágyhoz vezettem leültetett benyálazta ismét merev dákóm kicsit megdolgozta kézzel majd hanyatfeküdt és várt én 1. inkább a melléhez nyúltam és azt kezdtem el szopogatni , nagyon élvezte, amjd folytattam mit a fördõben elkezdtem és nyaltam tovább. Mikor már nagyon tág volt a pinája lassan kis mozdulatokkal tövig betettem neki a farkam. Majd lassan elkezdtem mozogni benne egyre gyorsulva.Mikor már hangoskat sikoltott kivettem felült éshanydt döntött majd rámült és elkezdett rajtam mozogni nagyon jó érzés volt csak feküdtem és élveztem mikor fáradt megkértem h fordítson hátat nekem .
Majd hátulról 1 mozdulattam becsúztattam a dákóm ekkor már lucskos picsájába és iszonyatos gyoesasággal kezdtem el tolni sikitozott is rendesen éreztem h közel a vég de nemérdekelt csak élveztem nemsokára hatalmas spricollással töltöttem meg pináját de õ még nemvolt kész az ágyszélére ülltem h az ölembe tudjon üllni beleült is dolgozott magának de 20perc után ismét visszatért az erõm és a csajt letérdeltettem a felsõ testét pedig az ágyra hajtottam majd mögé térdeltem és elkezdtem baszni ekkor kezdtem érezni h igen most tényleg megbaszom a csaj ütemesen sikoltozott és én ezt élveztem majd egy felsikítással elélvezett de nem hagytam abba éreztetni akartam vele h a csúcsút is túl lehet szárnyallni csak toltam és toltam az ágynak mivel a faszom már megkapta amit akarta valahogy nemélveztem el mire a csaj egy újjabb orgazmussal válaszolt ekkor már a labunkon csorgott minden ettõl végre harmadszorra is elélveztem .
Az ágyrafeküdtünk és összeölelkezve elaluttunk .
Ez a kapcsolat évekifóg tartott és mondanom se kell h ezt minden este megismételtük