Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Papp László
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1570
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2009. június 14.

Szexi fantázia gyakorlat

Egy szexi fórumon írtam ezt egy hölgy ismerõsömnek, szerintem nektek is tetszeni fog. x)

Visszatérõ álmom, hogy egy hófehér köpenyben kilépsz a fürdõszobából, a hajadról még csepeg a víz. A kacér mosolyodtól szinte eláll a lélegzetem. Finoman megnyalod a szád, és az alsó ajkadba harapsz. Amikor elindulsz felém a vizes lábad gyönyörû lenyomata, úgy halványul el a puha szõnyegen, mint a minket körülvevõ világ.
Amikor odaérsz hozzám, egyetlen mozdulatodtól a földre hull a nehéz textil. Ott állsz elõttem teljes meztelen valódban. A most szabaddá vált melleiden végigsuhanó vízcseppeknek, csak az izgalomtól megkeményedett bimbóid állják néha útjukat. Néhány csepp útját egészen a bokádig követem.
Aztán finom kezed az enyémért nyúl, ha akarnék sem tudnék ellenállást kifejteni, amikor a lábaid közé vezeted az ujjaimat. Már a combodhoz érve is érzem a sikamlós nedveidet, amikor a bejáratod közelébe érek, hirtelen lélegzetvételeid mutatják nekem a legérzékenyebb pontjaidat. Kicsit nagyobb terpeszt nyitsz a meg-meg remegõ lábaiddal, szavak nélkül is szinte követelve, a behatolást. Nem kínozlak tovább, két ujjamat lassan beléd tolom.Felszisszensz.
Ahogy látom rajtad a gyönyör közeledtét, úgy lassítom a belsõd, masszírozását, a gyönyör küszöbén tartalak, amíg már szinte a mozdulatlan ujjaimtól is megállíthatatlanul élvezni kezdesz.
A lábad elgyengül és kezeid a vállamon keresnek támaszt, így a hatalmas remegõ melleid pont az arcom elé kerülnek, és vadul csókolgathatom õket, ezzel egy idõben az eddig szándékosan elkerült csiklódat határozottan nyomni kezdem a hüvelyk ujjammal. A gyönyör szinte sikoltásként száguld végig a testeden, és erõtlenül omolsz a karjaimba...
Cuppppppppppp! ;)

Nézd meg Papp László többi szexi történetét is!