Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
BIGBLUE
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1958
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2009. május 23.

KARÁCSONYI MESE

Hol volt,hol nem volt.Valahol egy hóba rakott kis házban.
Bent vagyunk már a meghitt, csendes kis szobában. A Karácsonyfa égõinek sejtelmes fénye és a halk, lágy zene elvarázsolja lelkünket, de az egymás iránti szenvedélyünk nagyobb tûzzel lobog, mint valaha! Forr körülöttünk a levegõ, érezzük az ünnep csodáját, szemünkben vibrál a kéjes vágy minden ösztöne… és épphogy becsukom az ajtót, már dobálod is le a ruháidat, majd türelmetlenül nekem esel, csókolsz és rólam is tépni kezded.
-Nagyon kívánlak, ne húzd az idõt!- remegõ ajkakkal szívod be a húsos számat és a nyelvecskéd vad táncba kezd az enyémmel. Máris ruhátlanul fonódunk össze még mindig a szoba közepén állva forrón ölelkezve. A kezünk önálló életre kel és belemarkol a testünkbe. Érezzük a vágy bizsergetõ vibrálását minden érintésünknél.
-Kívánlak õrülten! Az enyém vagy Bébi! Csak az enyém! –suttogod azon az édes kis angyali hangodon.
Csodálatos, ahogyan a remegõ cickóidat a szõrös férfias felsõtestemhez nyomod, és az ujjaim belemélyednek a feszes popsidba. Felemelek, a lábaiddal összekulcsolod a derekamat és már az ágyra is zuhanunk. A szám elindul kéjes vándorútjára. Elõször a nyakadat és a fülecskédet szopogatom, csókolom, aztán a vállad és a gömbölyû cickóid következnek. Rátapadok a kemény cicibimbidre és a nyelvem körbe-körbe csapkodja, az ajkaim pedig szívják és szorítják õket. A kezed beletúr a hajamba és aztán a hátamba mar. A szám már a köldöködnél jár, és az ujjaim felfedezik a szemérem dombod pihe-puha szõröcskéit. Lassan, de határozottan kúsznak a csiklódhoz, és gyengéden birtokba veszik a gyönyöreid forrását! Hatalmasra kezd nõni minden simogatásomra, de az ujjaim már bent is vannak a puncidba. Az isteni nedûd már rég kicsordult, nedvesre áztatva a nagyajkaidat és a fehéren izzó combodat.
-Óooohhh…!-most érzed, hogy valami iszonyú gyors kéjes áramütés ért a kis lábujjadtól a fejed búbjáig!!!
Kezeim széthúzzák a puncid amennyire csak lehet, feltárva a nõi bujaság rózsaszín édes kútját.
A szám rácuppan a csiklódra és a nyelvem puhán elkezdi kényeztetni, nyálazva megõrjíteni, és csak mozog le és fel, körbe és körbe, jobbra-balra egyre gyorsabban és keményebben. A középsõujjam pedig beléd hatol, és teljesen birtokba veszi a G-pontodat! Érzed, hogy a kéj mámorító gyönyöre nemsokára magával ragad és elkezdi ritmikusan emelgetni a csípõd. Már három ujjam van bent. Lassan vad rohamba kezdenek a lucskos pinádban. Ki és becsúsznak egyre gyorsabban, kitöltve a lávaként izzó hüvelyed! A G-pontod bizsereg, tombol a vágy ördögétõl. Egyre közelebb a csúcspontod. A nyelvem meg csak a csiklódat nyalja, szopja, nem engedi egy pillanatra sem pihenni! Összeszorított fogakkal nyöszörögsz:
-Csináld, csináld Szívem!-belemarkolsz minden erõddel a lepedõbe, szinte fáj a kezed….
-Ne hagyd abba! Még-még! Igen, igeeeeeeennnn!!!!- kiáltod a gyönyörtõl teljesen átizzva.
Tested minden porcikája vibrál, remeg, majd hirtelen megfeszül. Lábaidat kinyújtva leszorítod és felsikoltasz, ahogy a kielégülés csodája elönti angyali lényedet!
-Moooost, Áóóóóóááá!!!!!
Mint egy õrült villám cikázik végig a gerinceden a gyönyör végig perzselve egész testedet. Kezeid a fejemet beleszorítják a spriccelõ pinádba, combjaid összezárnak, mintha soha nem akarnának elengedni már!
Megállt az idõ, nincsen semmi és senki… csak a végtelen orgazmus mámora!
Még mindig nyallak, de már sokkal óvatosabban és érzékibben. Kicsit megrázkódsz jólesõen a nyelvem gyengéd érintésétõl, és felsóhajtasz a kielégüléstõl aléltan:
-A farkadat akarom Bébi! Nyársalj fel, basszál szét !!!
A kéj vágytól csillogó szemed és a fürge ujjacskáid már keresik is álmaid 22 centis kõkemény dorongját. Melléd fekszem és már tetrekész is vagy! Nyomtalanul tovatûnt az elõbbi kábultságod! A lábaim közé kúszol, gyors vagy és kecses, mint egy párduc. A kezed keményen elkapja és megmarkolja a meredezõ farkamat. A csókolni való telt ajkaid nem tétováznak, rögtön rátapadnak a feszesen álló hatalmas makkra. Aztán beindul az isteni játékod! Szopod és szívod, a nyelvecskéd, mint egy mottola pörög rajta. Soha senki nem csinálta még ennyire fantasztikusan ezt velem! Igazi furulyamûvésznõ vagy! A kicsiny gyengéd nõi ujjaid pedig simizik és szorítják felváltva. Az erek teljesen kidagadnak rajta. Jól tudod, hogy ez az isteni szerszám pont a Te méreted. Kezdettõl fogva õrülten tetszik és imádsz vele játszani! Nem akarod, hogy más is birtokolja! Ez a szuper farok csak a Tiéd!!! Ha végre már rátaláltál, senkinek sem adod!!!
A nagy hímtag, mint valami mûvészi tárgy alakul és izzik a kezed alatt. Végig csorog rajta a nyálacskád, szétkened és dörgölöd, gyúrod, nem hagyod békén. Imádod szopni, bárhol és bármikor! Mosolyogva dorombolsz, mint egy Kiscica vacsora közben, a szemembe nézel és élvezed, ahogyan a kéjvágy lassan magával ragad.
Beletúrok a hajadba, és Te benyeled teljesen a hatalmas férfitagomat. Aztán lassan kihúzod és megint vissza az édes szádba!!!!
-Óóóóó…. De fantasztikus vagy Bébi!- lihegem elhalón, levegõt kapkodva!
Már nagyon közel vagyok a beteljesüléshez, és ezt tudod Te is!
De még nem engeded, hogy eljöjjön az élvezésem pillanata!
Felmászol rám és megmarkolod az isteni faszt, belevezetve egyenesen a tocsogó pinád mélyébe.
Esélyem sincs mozdulni, már el is nyelte, magába szívta a kitágult puncus az egész farkamat, tövig!!! Beleülve felegyenesedsz, kezeddel szana-szét dobálod a hajad, és közben a csípõd ütemesen elkezdi a világ legritmikusabb, legerotikusabb lovaglását. Lassan, de határozottan mozogsz, le és fel, mint egy kéjes pumpa. A szaftos hüvelyed ráfeszül és összeszorítja fegyverét, többé ki nem adja magából ezt a gyönyörû hatalmas farkat!!!!
Cickóid csak himbálóznak a mozgástól, de nem sokáig, mert egyik kezem elkapja és belemarkol férfiasan. A finom érzéstõl felsóhajtasz, és a saját kezeddel is megfogod. A másik kezem sem tétlen közben! A csiklódat simizi, és örült táncba kezd az ujjam rajta.
Óóóóó… igen, jön már az ismerõs mindent elsöprõ gyönyör érzése!
Egyre jobban lihegünk, egyre szaporábban vesszük a levegõt! A tested, mint egy megvadult gép egyre gyorsabban és vadabbul mozog, le és fel, körbe-körbe rángatózva, himbálva a csípõd és utána az egész tested!
Nem bírjuk tovább!!! Ez a szenvedély mámora, a test diadala a lélek felett!!!
Igeeeennnn…. mosttttt!!! Áááááá… Óoooo… Istenem!!!!–kiáltjuk egyszerre.
Megfeszül a két test. Forró lávaként önt el minket a gyönyör!!!
A kéj áramütése végig száguld egy pillanat alatt bennünk és ordítjuk állat módjára az orgazmus végtelen örömét! Ránk szakadnak a csillagok is!!! Érzem, ahogy a hüvelyed összeszorul, amikor a farkam megfeszülve kispricceli magából a liternyi férfitejet.
És csak lüktet és spriccel, még jön, még, és még mindig löki magából!!!
Remeg mindenünk… Hol vagyunk?!!!! Mi történt velünk, óóóóó?!!!!
Ez itt a beteljesülés a Nirvána! Nincs tovább…. Megérkeztünk a Mennyországba!
Percek vagy évek telnek el?! Nem tudjuk… csak zilálva fekszünk egymáson. Megcsókolsz, és elhaló hangon csak ennyit suttogsz:
-Szeretlek….. a válasz sem késik:
-Szeretlek….
Szorosan átöleljük egymást, érezzük a szívünk heves dobbanását, ahogyan lelkünket is elönti a boldogság, amely csak két igazi szerelmes közt lehet!
-Óóóó…. csodálatos vagy Bébi!-mondom, és gyengéden megcsókollak.
-Akarom még érezni ezt… ilyent nagyon-nagyon sokat!!!! Egész életemben csak Veled akarok szeretkezni!!!- rebeged –Te „pótolhatatlan Ördögöm”!
-A Tiéd vagyok örökre KicsiAngyalkám!
Behunyva szemünket, mosolyogva egymáshoz bújunk, és nem cserélnénk az egész világgal!!!