Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2786
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2009. április 06.

Egy kis segítség sosem árt...part7

Ahogy teltek az órál éreztük, hogy nem sok idõnk van arra, hogy kiélvezhessük a hétvége nyújtotta örömöket.Nem nagyon volt kedvem egy ilyen sexben dús hétvége után visszatérni a hétköznapokba, de nem foglalkoztam ezzel, hanem kiélveztem amíg tudtam.
Pár órával késõbb haragosan az ágyra vágtam Õt és kikötöztem az ágyhoz.Csak néztem és néztem, egy ujjal sem hozzá érve.Leültem az ággyal szemben egy székre és csak figyeltem Õt elgondolkodva.Egy idõ után láttam rajta, hogy vágyakozón pillant rám és folyamatosan keményedni kezdett.Felcsillant a szemem a látványra, ahogy a szemem elõtt egyre jobban dugta elõ fejét a makkja.Szétnyitottam a köntösöm és óvatosan a melleimet kezdtem gyúrni.Ahogy a mellbimbóimat morzsolgattam, simogattam hallottam, ahogy megfeszül a bilincs az ágy rácsán.Kinyitottam a szemem és felnyögtem a látványtól.Próbált szabadulni, az izmok megfeszültek a karján és ádáz tekintettel figyelte minden mozdulatom.Egyik kezemet az ajkaimhoz vezettem és megnyaltam az ujjbegyeimet, hogy utána kicsit szétnyitva a lábaimat felrakva az ágyszélére, simogatni kezdtem a csiklómat.
Hallottam, ahogy folyamatosan azt morogja, hogy menjek oda és lenyalja az ujjaimról a kéjnedvemet.Lehunyt szemmel ráztam a fejem, nem intve és most már az ujjaimmal hüvelyembe hatoltam.Felnyögött és újra hallottam, hogy megrántja a bilincseket.Éreztem, ahogy közeledem az orgazmus felé és gyorsan feltérdeltem az ágyra, hogy mindent lásson.Markoltam a melleimet és ujjaim nem szûntek meg simogatni csiklómat.Amikor elélveztem a fejemet hátra vetve felnyögtem és ütemesen megremegtem.Óvatosan hanyatt vetettem magam a lába mellett, így pihegtem pár percig. Egyik lábával simogatni kezdte a karomat, felkúszva a melleimre.Felnéztem rá és elmosolyodtam, ahogy megláttam, hogy még mindig keményen meredezik és várakozik.Felkúsztam négykézláb, testemet eltartva tõle, hogy csak testem melegét érezhette.Mélyen a szemébe néztem és így közeledtem ajkaihoz.Végig nyaltam az ajkait utána csókolgatni kezdtem a borostás állát, nyakát, így haladva az egyik bicepszére.Megnyaltam a könyök hajlatát és egy picit megrágcsáltam a csuklóját.Visszafelé indultam az úton és utána ezt a másik kezénél is megtettem.
Újra farkasszemet néztünk és lassan a szájához közelítettem a mellkasom.Õ azonnal lecsapott a bal mellbimbómra és szívta.Kidüllesztettem a mellemet és halkan felnyögtem.Egy hangos cuppanással kieresztette a szájából és áttért a másikra is, hogy ugyanolyan kényeztetésben részesítse.Lenéztem a fejére és gyengéden megsimogatva a fejét kivettem szájából a mellemet és elindultam lefelé a testén.Hajammal végigsimítottam a hasát, combját közben apró puszikat adtam a belsõ combjára.Néha gyengéden megharaptam és pajkosan néztem fel rá.Ritmikusan mozgatni kezdte a csípõjét, hogy felhívja a figyelmem egy érdekesebb dologra a lába között.Mintha madzagon húztak volna, azonnal fölé hajoltam és teljes hosszában végig nyaltam a farkát. Megrándult és egyúttal meg is emelte magát, így hamar ajkaim közé tudtam venni Õt.
Szívtam, faltam a farkát amennyire tudtam.Mikor már kellõen nyálas lett, még egy kicsit nyaltam a heréit nem hagyva ki õket sem.Felhúzódzkodtam újra a testén és a feje mellett térdelve ajkaihoz közel tartottam már nedvesedõ hüvelyemet.Nyelvével finoman megérintette azt a helyet, ahol a csiklómat sejtette és mikor megtalálta szívni kezdte.Megkapaszkodtam összebilincselt kezeiben.Markába szorította ujjaimat, nem eresztve s így nyalt kíméletlenül.Egy idõ után nem bírtam és a haját markolva lenyomtam a fejét a párnákra.
- Nem bírom ki, hogy ne basszam meg magam a kiszolgáltatott farkaddal.- suttogtam hevesen és elkezdtem lemászni a farkához.
Még párszor végig nyaltam, hogy utána a dereka mellett térdelve magamba vezessem.Óvatosan beleültem nem eresztve tekintetemmel a szemét.Megtámaszkodtam mindkét kezemmel a mellkasán és kicsit összenyomva a melleimet mozogni kezdtem.Kicsit elnyílt ajkakkal figyelte, ahogy ritmusosan nyelem el a farkát és enyhén ugráló melleimet.
Egy idõ után felemelkedve, a combjain megtámaszkodva kicsit kitártam magam elõtte, hogy teljes rálátást kapott abból, hogy dugom magam és Õ csak fekszik.Élveztem a helyzetet, hogy szinte megerõszakolom.Csak bámult egyre jobban elhalványodó tekintettel.Nyakát hátra szegte az élvezettõl, ezt meglátva lassítottam a tempón arra kényszerítve hogy rám nézzen.Vadul felemelte a fejét és most már Õ is mozgatta a csípõjét.
Rámosolyogtam és újra a mellkasára támaszkodva lefogtam Õt. Gyorsítottam a tempón, s néha összeszorítottam a hüvelyizmaimat.Mikor még nagyobb szorítást érzett a farka körül felmordult.Rekedten felkacagtam és a hajamat dobálva adtam át most már magam gyorsabb tempónak, mert éreztem, hogy nincs sok hátra.Ahogy megremegtem, óvatosan ereszkedtem le rá párszor, csak a szemébe nézve.
Pár pillanat múlva meglökött a combjával és a mellkasára estem kicsit térdelve.Azonnal hevesen mozgatni kezdte a csípõjét és vadul járatta bennem a farkát.A vállán hagytam a fejem és hangosan sikongattam, ahogy még az utórezgések közben is ilyen mélyen és hevesen mozog bennem.Pár perc után Õ is felnyögött és hevesen megremegett.Így feküdtem rajta teljesen szétcsúszott szemekkel.Éreztem, ahogy egy puszit nyom a hajamra és mélyen szippant az illatából.
-Nagyon gyönyörû voltál, ahogy meglovagoltál és kacagtál.Elvetted tudatosan, amit akartál.Észvesztõ egy látvány voltál...- mondta rekedten és óvatosan kicsúszott belõlem.
Felnéztem rá és eleresztettem a kezeit a bilincsek fogságából, hogy utána visszabújjak a mellkasára kényelmesen, szinte dorombolva az átélt eseményektõl...

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
4.05
3.86