Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
jons
Pontátlag: 1
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1888
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2009. március 01.

Holdfényes éjszaka.

Egy nyári szerdai délutánon kezdõdõt a dolog. Randevúra készültem a barátnõmhöz . Fürdõbõl kilépve megtöröltem magam és bementem a szobámba elõkerestem a fekete bokszerem s az ingem .miután felöltöztem és a hajam is jó volt . Egy kis parfümöt permeteztem magamra. s indultam is.
Kiléptem az ajtón s a nyári langyos szél érte az arcom . Mivel sok parfümöt locsoltam magamra érzékenyebb lett az orrom . de nem a saját illatom hanem a fák illatát, az este nyíló virágét,s a távolból akác illatot hozott felém . elindultam barátnõmhöz . Szépen lassan sétáltam és már esteledet . egy kis erdei útra tértem mivel hogy a lány pesti volt és erdõszéli nyaralóban töltötte a pihenését . a szülei csak hétvégén jönnek így volt pár nap míg övé volt a nyaraló. mikor sétáltam már kezdet besötétedni. jobboldalamon erdõ ,balodalamon egy nagy rét s nemmessze a falu fényei . de az utam a hold is megvilágította. ép a távoli dombmögöl bukkant fel nemrég. s bámultam a holdat.ép a dombon lesétált egy ember .messziröl majdnem olyan volt az egész mintha a dombon lenne a hold és mellette sétálna az ember.kicsit olyan érzés volt mintha maga Toldi Miklós szelleme ,húztaelõ volna a holdat a dommögül ,és komótosan továbbsétál az éjszakában le a domboldalon.én tovább sétáltam az uton bár a nyaraló nem volt messze a falutol sétálva pár percnyire.útközben tücskök ciripeltek,távolból bagoly huhogás szûrödöt ki az erdõbõl. és már a háznál voltam egy kétszintes erkéjjes nyaraló körülvéve nagy vastag kerítéssel . a ház oldalán egy nagy kvilágított medencével . becsöngettem a kapun. Éva kijött az erkéjre ,és ki kiáltot „mindjárt lemegyek”. Éva egy középmagas barnagödörhajú szemüveges csaj volt. fehér nadrágban és fehér topban volt . A melle szépek voltak nem az a nagyon nagy de azért feszesen ált a topban a cicije. papucsban rohant a kapufelé hogy beengedjen . a haja szexien lobogot mikor szaladt ,és a melle is édesen hibálozott.mikor benegedet a kapun megcsokoltam . s a haja és a parfûme illata elbódított és a fenekébe markoltam,abba kemény feszes popsiba.õ meg átfonta karjával a nyakam . és a nyelveink vad csatát küzdöttek. én kicsit beindultam az illatól és a látványtól. de õ kicsit lecsitítot abbahagyta a csokólózást. És ezt mondta „Várjunk még egy kicsit . ne siessünk.” erre kézenfogot és a medencéhez mendtünk .medence partján egy asztal gyertyával virággal volt feldíszítve. leültetett majd bement a kajáért . kicsit feszülten éreztem magam és hivatalosan . míg bent tett vett gondoltam úszom eggyet .meleg volt az éjj és kicsit lehûtöm magmam .Kicsit feltüzelt Évi látványától!ledobáltam a nyugágyra az összes cuccom és beleugrottam a medencébe.
miután nagyot csobbantam ,abban a pecben jöt Éva ki egy kis kajával és látta hogy én a medencében uszkáok!és eztmondta „jaj ne már,pedig mennyit készültem.”
én ezt válaszoltam „ne haragudj.de olyan szépet világít a hold ,kár volt kihagyni.gyere te is.majd eszünk késõbb!”
Erre édesen morcos arcot vágot,letette a kaját az aztalra és odament a nyugágyhoz .lerugta a lábárol a cipõket majd a nadrágsziját ereszette ki.ledobta a topját ,és ekkor kivillantak a két szép nabarnított ciciei.és én csak bámultam a gyönyörû melleit.utána levette a nadrágját s kivillant a szép fazonra vágot pincija.megált amedence szélén ,s gyönyörû testén a hold fénye megcsillant csodálatos látvány volt. majd egy szép fejessel beugrott a medencébe. odaúszot hozzám és megcsókolt . a haja édesen vizes volt és a teste a vizen keresztûl ís izgató volt.és a víz és teste hatására az én farkam is kezdet merdezni . ekkor közelebb jött mikor észervette az izgalmam.szinte testével dörgölõzöt a farkamhoz. egy kis játéként hogy felizgasson. majd egy mozdulattal megmarkolta a péniszem. „szépen áll a faszod ! gyere a partra és a puncim megkapod!”
erre elengedte a faszom és a létrához úszot.és kimászot rajata.a víz szépen csorgott a haján és végig a hátán és a feszes fenekén.izgató volt ahogy kilépet a vízbõl. és a nyugágyhoz sétált szexi vizes testel hogy megtörölje magát.erre én sem voltam rest gyorsan kiúsztam a partara. és kimásztam a létrán.
odacsoszoktam áló farokkal . a feszes feneke mögé miközben a haját törölgette. s átöletem hideg vizes kezeimmel és mefogtam melleit ,és a lábaközé csusztattam péniszem.a hideg kezemtõl kicsit fel szisszent . Megcsokóltam ,õ étkarolta nyakam és ezmondta.”kicsit vizes vagy.és ne csak a comjaim közé ted hatalmas faszod.”s erre megragadta és lehajolt és elkezdte szopni. legugolva a fenekemen eggyik keze a másikkal a faszom szorongatva tövig szopta.olyan hevesen hogy erõsen lobogot a szép haja,és én már a manduláit éreztem a makkomon.ekkor megfogtam karját és felálitottam és eztmondtam.”most jól megbaszom a segged.”mosolyogva négykézlább ereszkedett a nyugágyra .és gyönyörû segge engem hívogatot hogy betegyem a farkam. megmarkoltam a seggét és másik kézel bevezettem a seggébe a farkam.õ kicsit felszisszent .én másik kézzel is megragattam a seggét és elkeztem kúrni.elösszörl lassú kis mozdulatokkal.s mikor már õ is felevtte a ritmust egyre gyorsabban.és csattogot a combom a posián ahogy méjjen nyomtam befelé a férfiasságom.õ meg csak nyögöt és mozgot a faszom alatt.mituán a pózt meguntam.kihuzam seggébõl a farkam .megforidottam az ágyon Évát hogy hanyatfekve a punciát is basszam.mielött betettem volna a punciába péniszem.megnyalta újját,és izgatni kezte magát.szép rózsaszín punciát.és betettem neki a farkam.miközben dugtam õizgatta csiklóját. és én hevesebbnél hevesebb mozdulattal dugtam a punciját!és közben nagyokat nyögött. és hevesebben izgatta magát .egyszer éreztem hogy összerándul a puncia és egy nagy sohatással elélvezett. az élvezõ nõ látvány a engem is a határára sodort.kihuztam élvezetétõl nedves pinájából farkam .és el keztem verni a pincia felet amit még simogatott és a kétjtõl össze ösze reándulva élveztte a percet.és ekkor én is egy nagyot élveztem szinte gejzírként löveltem.az elsõ két sugár a nyakát és a szép melleit találta el a többi a hasán és a punciján.spermától lihegõ remegõ testel vonaglot még párat.utána melléfeküdtem .lihegõ ajkát megcsokóltam. õ kicsit pihegve visszacsókolt. pár percig feküdtünk eggymás mellett. majd letörölte magát és engem.és felöltöztünk. a kéjtõl és a szextõl megéhezve az asztelhoz invitált!”most már elfogyasztod a kaját?”és én odaúltem ,és ö szembe .arca még kicsit pirospozsgásvolt.mosolygot rám és utána megvacsoráztunk.és a hold gyönyörûeny megvilágította a medencét s minket.És Éva a szép topjába szemüvegébe csodálatos volt ott elöttem.sosem felejtem el azt az éjszakát,azt a vacsorát!

Nézd meg jons többi szexi történetét is!