Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
titocs
Pontátlag: 4
Kategóriája:
Megtekintve: 2022
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2009. február 26.

Rajongók

Kati, Veled hömpölyög a tömeg, és csak arra vársz, hogy meglásd a dívát, a szex szimbólumot, és én….én néma csöndben ülök, és csak tompán, a távolból hallom a zenét és persze én is pont ugyanerre várok…

Az elsõ sorban állsz és az elõ zenekar utolsó számát hallgatod, és tudod, hogy pillanatokon belül elsötétül a színpad, elnémul a zene, és a csöndet felváltja a tömeg várakozással teli morajlása. Majd elvakulsz az óriási pirotechnikától, de már felismered kedvenc számod elsõ dallamát,…aha-aha…, és tudod, ha hozzászokik a szemed a vakító fényekhez ott fog állni elõtted kevesebb, mint 15 méterre egyik kedvenc énekesed, akire nem utolsó sorban nem kicsit gerjedsz.

Valahol a koncert közepe felé magadban megjegyzed, hogy szokás szerint csodálatosan néz ki, fiatal, vad, dögös, és betáncolja a színpadot. Ott vonaglik elõtted a „dont’t stop the music” alatt, és eszedbe jut mennyire szívesen megnéznéd közelebbrõl azt a hamvas kis testet, mennyire megízlelnéd azt a huncut is szájat, de persze visszaránt a jelenbe az az ötezer ember aki körülötted tombol, de eldöntöd, ha mást nem legalább egy autogramot fogsz kérni emlékül ha nyílik rá alkalmad.

Ott állsz a kordonnál, és Rihanna végigfut, hogy megérintse a rajongók kezét, akik érte küzdették magukat az elsõ sorig, de amikor hozzád ér megtorpan, mélyen a szemedbe néz, neked az izgalomtól libabõrös lesz a karod, majd rád kacsint és ránéz a kordon túloldalán álló biztonságira. Felgyorsulnak az események, õ eltûnik, de a következõ pillanatban egy izmos kar nyúl le érted, és emel ki a hullámzó tömegbõl, amikor feleszmélsz egy szûk szobában találod magad és az izgalom és az ismeretlentõl való félelem egyszerre kavarog benned. Vársz, és hallod, hogy leáll a zene, és hallod az üdvrivalgást, majd megjelenik egy öltönyös férfi, és bekísér a sztár öltözõjéhez. Kopogsz, de nem jön válasz, így félve benyitsz.

Én meglátlak, és összeszorul a gyomrom. Csodálatosan nézel ki, gyönyörû az alakod sziluettje, amit a félhomályban látok belõled, tudom, hogy hamarosan le fogsz vetkõzni, és minden porcikádban gyönyörködhetek. Most már biztosan megérte az a hatalmas összeg, amit ennek a kis kalandnak a megszervezésére szántam.

Belépsz a szobába és kényelembe helyezed magad a kanapén, a csábítás kedvéért kigombolod fehér blúzod felsõ gombjait, hogy kivillanjanak vadító melleid feszes domborulatai, már pontosan tudod miért hoztak ide. És abban a pillanatban nyílik a fürdõ ajtaja, és belép rajta Rihanna. Egy szál fehér frottír törülközõ világít tejeskávé barna bõrén, haja nedves, és ekkor már te sem vagy teljesen száraz… Minden szó nélkül hozzád lép és megcsókol. Vagy a döbbenettõl, vagy az izgalomtól te nem reagálsz, majd pár másodperc múlva észbe kapsz és dupla lendülettel veted bele magad a csókjába. Lerántod magadhoz a kanapéra, átkarolod a nyakát, és úgy húzod száját szájadhoz. Vad csókolózásba kezdtek és nedves testétõl teljesen átázik fehér blúzod. Rhianna leveszi rólad a nedves ruhadarabot, majd apró kezeivel simogatni kezdi az elõvillant kebleidet.

Gyönyörködve csodállak titeket, ahogy leszbikus vágytól felizgulva szinte szétszeditek egymást a kanapén. Én a tükör mögött vagyok, és látlak és hallak titeket, viszont ti engem nem láthattok, de azért halknak kell lennem, nehogy mindent elrontsak, így óvatosan kezdem kigombolni farmerom gombjait, mert farkam annyira kõ keményre duzzadt, hogy egyszerûen már nem fér már el szûk nadrágomban és megõrülök a feszítõ izgalomtól.

Hirtelen hasára fordítod Rhiannát, és megtorpansz egy pillanatra. Ekkorra már lecsavarodott róla a törülközõ, és anyaszült meztelenül fekszik elõtted ez a gyönyörû csokoládé színû test. Végigméred apró kis lábujjaitól az izmos kis vádlijain, feszes combjain, irreálisan kerek fenekén, megfeszült hátizmán és szexi nyakán át egészen a fejbúbjáig és el sem hiszed amit látsz, így megérinted, de nem tûnik el… Úgy döntesz lentrõl indulsz. Puszit nyomsz csiklandós talpára amitõl felszisszen, ezért hirtelen úgy döntesz nem hagyod ezt ennyiben és elkezded puszilgatni, csókolgatni, szopogatni lábujjait, amitõl benne is elindul valami. Ficánkol, nevetgél, de látod, hogy egyre többször ér véletlenül magához, és ez téged is felizgat. Majd forró csókokkal indulsz el felfelé combjain, felváltva kényezteted õket, míg egy pontban egyszer csak találkoznak. Résnyire nyitja combjait, megérzed puncija nedves illatát és hallod a halk cuppanást, ami jelzi, hogy nem hagytad hidegen talpának és combjainak kényeztetésével.

Én is hallom az alig hallható cuppanást, és ezt már én sem tudom tétlenül nézni! Megmarkolom lüktetõ farkam és határozott mozdulatokkal elkezdem verni. Benyálazom az ujjam és elkenem makkomon, és így olajozottan egyre fokozottabb ütemben tudom izgatni magam, nem mintha nem izgatna eléggé az õrjítõ látványotok, ahogy kölcsönösen élvezitek egymás összes porcikáját.

Eközben te tovább folytatod Rianna izgatását, légzése felgyorsul ahogy szád és nyelved egyaránt érinti feneke dombjait, majd tovább siklasz egészen a nyakáig és hátulról és oldalról kényezteted selymes és különösen érzékeny bõrét, míg tenyered továbbra is fenekén munkálkodik. Markolászod, széthúzod, és belül simogatod, de kínosan ügyelsz rá, hogy ne érj puncijához, mert szeretnéd látni hogy megõrül érintésedért. Ezt nem bírja tovább, feléd kerekedik, egyik combod fölé térdel, hogy szájával éppen elérhesse mellbimbóidat amit finoman harapdálni kezd, és te mégsem erre figyelsz a leginkább, téged a nedvességben úszó pinája izgat igazán, ami éppen a combodhoz tapad mozdulatról mozdulatra. Lenyúlsz és beletolod 2 ujjad ebbe a tüzesen égõ lyukba, és õ teljesen átadja magát az érzésnek, csúszkál a combodon, majd néha elemeli pináját, hogy ujjazhasd 2 majd 3 majd 4 ujjaddal, míg visítva el nem élvez rajtad.

Nekem már nem kell vigyáznom, hogy halk legyek, zilálva, eszeveszettül maszturbálok, és csak arra várok mikor kerül le rólad az a maradék néhány ruhanemû, mikor láthatlak teljesen meztelenül, mikor láthatlak téged így elélvezni?!

Most Rhiannan a sor, most õ tesz meg mindent a te izgalmadért, benyúl lucskos puncijába és a gyönyörtõl nedves ujjait berakja a szádba, hogy érezd meg azt az édes ízt, ami a te izgatásod keltette gyönyör íze. Nedveinek ízétõl és fõleg illatától teljes extázisba esel, tisztában vagy vele, hogy ez a 20 éves leszbikus bombázó most csak a te élvezésedért létezik. Majd megérzed puha nyelvének érintését saját nyelveden, és visszacsókolod neki saját kéjnedvét, majd ez a puha kis nyelv elindul a nyakadon és a melleden át mostanra keményre duzzadt csiklód irányába, és villámcsapásként érzed elsõ nyalását, amitõl a borzongás az egész gerincoszlopodon végigszalad. De nem hagyja abba egy nyalásnál, tovább nyalja érzékeny csiklódat, sõt néha egészen a feneked lyukáig elmerészkedik, majd amikor már minden nyálában és a te nedvedben úszik betolja egyik ujját fenekedbe és lassan, körkörösen simogatni kezd. Akikor már annyira átadod magad a gyönyöröknek, hogy ujja könnyedén jár fenekedben a másik kezét, amivel eddig felváltva melled markolászta és saját pináját izgatta megnyalja és mélyen betolja a pinádba, és így egyszerre ujjazza mindkét lyukadat és nyalja a csiklódat amitõl te önkívületi állapotban tekeregsz hátadon a kanapén.

Én egyrészt a látványtól, másrészt a fantáziától, hogy én tehetném veled mindazt amit Rhianna éppen ebben a pillanatban csinál, én okozhatnék neked ekkora gyönyört, az élvezés hajszálvékony határán lebegek, csak arra a pillanatra várok, amikor te már nem bírod a feszítést, amikor végleg megadod magad az érzésnek és hagyod, hogy átvegye tested uralmát az élvezés.

Zihálva vonaglasz, dobálod tested és életed legnagyobb élvezetét éled át ebben a pillanatban. Öntudatlanul, kontrollálatlanul kipréselve szádom az élvezés hangjait egyszerre könnyebbülsz meg a szexuális feszültség óriási terhétõl és járja át teljes tested az öröm és boldogság. Én is átadom magam a pillanatnak, és farkamból óriási erõvel és intenzitással spriccel szerteszét spermám, és saját nedveimben és a tökéletes boldogságban fürdök, mert rajongásom tárgyával, veled, Király Katival élhettem át ezt az életre szóló élményt.