Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Aurél
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3781
Szavazatok: 37
Feltöltve: 2008. március 07.

Mindenütt jó, de a legjobb... benned

Egy könnyû vacsora után a kanapén telepszünk le, filmet nézünk. Az egyik jelenetben szenvedélyesen csókolózni kezdenek. Mintha csak erre vártunk volna mindketten, egymás felé fordulunk, kezem az arcodra teszem és a szemedbe nézve megcsókollak. Gyengéden ízlelem édes puha ajkad. Nyelvem finoman ölelkezik a tieddel. Mikor abbahagyjuk, egy szót sem szólunk, az ösztöneink és vágyaink irányítják tetteinket. Felállok, és mögéd lépve a combjaidra ülök. Határozott, de finom mozdulatokkal masszírozni kezdem a vállaid, ezt te nagyon élvezed. Görcsös izmaid jólesõ érzéssel lazulnak el a kezeim között. Egy könnyed mozdulattal lehúzom a felsõd, így bársonyos bõrödön érezheted az érintésem. Végigmasszírozom a hátad, a lapockád... a gerinced mentén fel és le, oda és vissza... a tarkódtól a nyakadon. Végig a hátadon, egészen a popsidig, majd a derekadon, a csípõdön, az oldaladon haladva, melleid finoman megérintve jutok vissza a vállaidhoz. Megbizseregsz, csupa libabõr leszel. Miközben simogatlak, egyik kezemmel kigombolom az ingem és ledobom magamról. Testem finoman a tiedhez érintem. Selymes bõröd látvány, tapintása teljesen megszédít. Simogató mozdulataim egészen ellazítottak, szinte félálomban érzed, amint ajkam gyengéd csókkal illeti a nyakad, a vállaid. Elönt a forróság, minden porcikád végigjárja a bizsergés. Halk sóhajt hallatsz, kéjes mozdulatokkal jelzi tested az élvezetet. Finoman az oldaladra fordítalak és mélyen a szemedbe nézve megcsókollak miközben szinte észrevétlenül gombolom ki a nadrágod. Visszafordítalak a hasadra, kezeim simogatnak, ajkam a hátad csókolja. Így haladok lefelé a derekadnál elidõzök kissé, majd finom csókokkal kísérve bújtatlak ki a nadrágodból.
Most már szabadabban simogathatom tested minden pontját, hiszen csak egy izgató kis bugyi van rajtad. Ismét masszírozni kezdelek, végig, a nyakadtól, a lapockádon át, a hátadon, a popsidon, a fenekeden, a combodon, végig a lábad, egészen a talpadig. A vágy teljesen megrészegít, egyre hevesebb vagyok és már te is egészen felforrósodtál. Látni akarod a tekintetem, ezért megfordulsz. A szememben ott a lobogás, a hevesen izzó vágy, és már tudod, hogy egy szenvedélyes és izgalmas szeretkezés vár ránk.

Föléd hajolva átölellek és megcsókollak. Kezem az arcod simítja, majd végigjárja a domborulataid, miközben lassan lejjebb haladok. Nyelvem izgató játékossággal fedezi fel tested minden pontját a nyakadtól kezdve, lefelé haladva, gyengéden megérintem formás melled, a nyelvem finoman izgatja keményen duzzadó bimbód. Tovább haladok csodás testeden, ajkam minden pontot, minden részletet érint. Finoman csókolgatom, nyalogatom a pocid, egyre közelebb csábító vénuszodhoz. Kezemmel a derekad alá nyúlok és megemellek. Gyengéd csókokkal kísérve egy óvatos mozdulattal lehúzom a bugyid, majd belsõ combodon végighaladva pillanatokon belül elérem édes kelyhed és megnyalom. -Ahh!- sóhajtod halkan. Lassú, gyengéd játékkal kezdem, finoman izgatom a csiklód, majd végighúzom rajta a nyelvem. Ajkam finoman, érzékien simogatja szirmaid. Csak egy rövid pillanatra hagyom abba, amíg az ágy elé térdelek és a derekadnál fogva magamhoz húzlak. Combjaid széttárom, majd egy lassú, erõteljes nyalással végighúzom a nyelvem harmatos rózsádon.

Teljes hosszában. Amilyen mélyen csak lehet.

-Ahh! Istenem! Milyen csodás!- sóhajtod félhangosan, és újra elönt a forróság.
-Ne hagyd abba! Még, csináld!- Mámoros élvezettel, fokozódó hevességgel falom tovább mézedtõl nedves puncid. A nyelvem megállás nélkül izgat, olykor becsúszva, egészen mélyen. Csiklód az ajkaim közé fogva szívogatom. Hosszan, nagyon hosszan kényeztetlek így, mígnem a levegõt egyre szaporábban veszed, tested megfeszül, és hagyod, hogy a kéj eluralkodjon feletted. Mikor abbahagyom, te a gyönyörtõl egészen elalélva fekszel, a kezemet nyújtva felhúzlak. Én az ágy mellett állok, te az ágyon térdelsz. Édes arcodat a tenyerembe fogom, és megcsókollak. Még rajtam van a nadrág, amit lassan kigombolsz és egy határozott mozdulattal lerántasz. A vágy egészen elhatalmasodott rajtad, nem bírsz, de nem is akarsz lassítani. Alig várod, hogy keménységem megmarkolhasd, megnyalhasd, hogy a szádban érezhesd.
-Ohh! Istenem! Nagyon finom!- sóhajtom, amint megérzem nyelved édes érintését. Oly csodásan izgatsz, oly élvezetes és mámorító, szinte robbanni tudnék azonnal. Egyre hevesebben simogatod, egyre vadabbul falod a keménységem.
-Ahh! Édes! Hagyd abba, mert elélvezek azonnal!- Hosszú percek után megkegyelmezel lüktetõ férfiasságomnak.

Felállsz, és ringó csípõvel a pipereasztalhoz sétálsz. A tükör elõtt egy pillanatig nézegeted-, majd kacér tekintettel kelleted magad, ujjad hívogató mozdulatokkal csábít. Mögéd lépve átölellek, és finoman megcsókolom a nyakad. Ahogy magamhoz szorítalak kemény farkam egészen befekszik feneked vonalába. Kezeim a tested, gyönyörû melleid simogatják. Megsimítom vénuszdombod, az ujjam alig sejtetve csúszik végig szeméremajkaid között. A forróság újra elönti kelyhed. Megfogod a kezem, és a puncidnál tartod. Nem akarod, hogy abbahagyjam. -Simogass! Izgass! Érezni akarom az ujjad!- Néhány pillanat múlva már könnyedén becsúszik és finoman járatom benned. Elõször csak az elején, majd mind mélyebbre csúsztatva hamarosan egészen végig hatolok. -Ez az! Nagyon finom!- ki.. be. Ki és .....be. Az egyik lábad felteszem az ott lévõ székre, így még mélyebben érzed magadban az ujjam... aztán még egyet. Szinte megmarkollak. Hevesednek a mozdulataid, egyre vadabbul élvezkedsz. Én ölellek, szorítalak. És alig várom, hogy a farkam benned legyen.

Mikor kissé lassítasz, elveszem a kezem. Elõre hajolsz, a popsid kitolod és az asztalra támaszkodva hátra nézel, egyenesen a szemembe. -Gyere! Most azonnal! Magamban akarlak érezni!- egy pillanatig sem tétovázok, de elõbb még egyszer végighúzom a nyelvem gyönyörû, kinyílt rózsádon. Egészen végig a popsid nyílásáig. Majd szorosan mögéd lépek és beteszem.

Könnyedén csúszik be mézedtõl nedves vénuszodba. -Istenem! Ahhh! Milyen forró és szûk! Nagyon finom!- oly csodás és izgató benned lenni. Érezni a ráfeszülõ izmok simogatását. Néhány pillanatig nem is mozdulunk, csak szorosan ölelve élvezzük egymást, egymás testét, szívverését. Finoman kezdünk mozogni, elõre, hátra. Lassan, majd fokozatosan hevesedünk elõre, hátra, elõre és hátra. Egyre gyorsabban, egyre ütemesebben. Néha lassítok, kicsit kiveszem majd ismét be tövig. Ezt újra és újra megteszem. Aztán, mikor egészen benned vagyok, megállok egy pillanatra, és megfeszítem a farkam. Érzed a lüktetését. Ismét gyorsítok, elõre-hátra. Te egyre jobban tolod felém a feneked, egyre mélyebben akarod érezni a keménységem. Kezeimmel a derekad fogom, mind többször magamra húzlak. Elõre-hátra, elõre-hátra. Fokozódik a hevesség, egyre nagyobb a forróság. Az élvezettõl tüzes tested most egészen hátrahajtod, nekem támaszkodsz, így a kezeim végigsimíthatják a melleid... a tested... vénuszdombod. Gyorsabban és vadabbul csináljuk, már alig bírjuk visszatartani az élvezetet... -Nem bírom már! Gyere! Élvezz velem!- szinte könyörögsz. Testünk megfeszül, izmaink egyre görcsösebbek, a karomba kapaszkodsz... -Ahhh! Gyere velem! Most gyere!.... ah, ah... ahhhhhh!... ahhh! Istenem!- egyszerre kiáltjuk. Milyen csodálatos!

Egyszerre csend támad, egymásba kapaszkodva, egymást szorítva, ölelve élvezzük ki a gyönyör minden pillanatát. Hosszú percek telnek el így. Édes érintésekkel, finom puszikkal simogatom kielégültségtõl csillogó tested.
-Bírod még? - kérdezem, és a szemedben boldogan látom viszont a ragyogást!

De ez már egy másik történet.

Nézd meg Aurél többi szexi történetét is!