Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Sade
Pontátlag: 3
Kategóriája:
Megtekintve: 1729
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2009. február 18.

Lelketlen

Nyári vihar korbácsolta a kis hegyi menedéket. A fiú csak nézte a lány selymesen feszes bõrét, a pattogó tûz fényében. Testén lecsordogáló vízcsepp csillogott vissza.
Nem tudta eldönteni, hogy ez a valóság, vagy csak a képzelet játéka. Valóságosnak tûnt, közelebb lépett és gyengéden érintette a lány forró testét. Ajka mohón szívta magába a lány száját. Csak arra tudott gondolni, hogy minden porcikáját magának akarja. Közelebb húzta magához, érezte a feszes mellét, kerek popsiját és úgy szívta magába a lány illatát akár haldokló az utolsó lélegzetét. A hirtelen feltóduló érzelmektõl fektette le a kandalló elõtt álló ágyra. Nyelve a démoni teremtés nyakától indult felfedezõ útjára. Kemény mellbimbóinál megállapodott és édesen cirógatni kezdte. Nyállal kevert érzékiséget lehelt rá, élvezte, ahogy az alatta fekvõ test meg-megfeszül. A halk sóhajok szinte beleolvadtak az esõ kopogásába.
A lány hihetetlenül élvezte a gyengédséget. Ilyet még csak nõtõl kapott. Finoman elkezdte tolni a fiú fejét, többre vágyott. Nem törõdött semmivel csak élvezni, át az egész viharos éjszakát. Haja és nyelve cirógatta, ahogy csúszott lejjebb a hasán. Izgalommal teli borzongás futott rajta végig, amikor az érzéki nyelv, patakként szelte ketté a szeméremajkait. Felnyögött, teste megfeszült és érezte, hogy kis tócsa cseperedik össze alatta. Szeme káprázott a villogó fényben az élvezettõl és melleit már õ maga cirógatta. Csiklója szétrobbanni készült. Hol mélyebben érezte, hol csak érintette. Tudta, ha nem vet neki véget, azonnal elélvez!
A fiú alá nyúlt és leteperte az ágyra. Adni akart az élvezetbõl, amit õ kapott. Futólag megcsókolta és érezte saját teste ízét a markáns ajkakon. Kezében érezte a vértõl duzzadó férfiasságot. Tetejétõl a tövéig, mohón nyalta végig. Szájába vette és kezével ritmusra mozgatta a fejét. Miközben ráhajolt érezte, hogy egy forró, nedves cseppecske csorog végig a szeméremajkai között. Erre még nagyobb izgalomba jött. Magába szívta és többé engedni se akarta a fiút.
Szorítást érzett a vállán, a következõ pillanatban már a földön találta magát. Árnyék kerekedett fölé, érezte amint belehatolnak. Kéjtõl vezérelve nyögött fel megfeszült teste. Egyre mélyebben húzta magába, forrón csöpögõ puncia egyre többet akart.
A kint tomboló vihar a kandalló elõtt tetõzött. Két egymásba fonódó ember akik mindent megakartak adni a másiknak.
A lány egyszer csak maga alá gyûrte a fiú izmos testét. Hirtelen ült bele, olyan mélyen, hogy õ maga is felsikoltott. Csak lovagolt és lovagolt, mellét cirógatva az önfeledt kéjtõl. Másik keze punciátol nedvesen a fiú anusát izgatta.
Érezte, hogy már nem bírja sokáig. Kint a fák recsegtek, szél süvített, esõ dobolt, õ el kezdett kábulatba esni. Testét forróság járta végig, levegõt kapkodta. A fiú kéjtõl megfeszült arcára pillantott és akkor megérezte a szétrobbanó forróságot. Szinte minden belsõ szervét átjárta. Sikítva, nyögve szívta magába minden egyes sperma cseppjét.
Egyszer csak izzadt teste a fiúéra borult. Ott feküdtek zsibbadtan, lihegve. Combja belsõ felén egy édes, forró cseppecske csordogált a popsija felé. Már ekkor tudta, hogy az éjszakának még koránt sincs vége.