Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gábor
Pontátlag: 3
Kategóriája:
Megtekintve: 1735
Szavazatok: 1
Feltöltve: 2009. február 16.

Csendes õszi este a szabadban.

Szia.

Gábor vagyok. Van egy pár sexi történetem, de most szeretnék egy olyat kiemelni amit egy olyan hölgyel éltem át akihez érzelmi szálak is kötöttek.
A hölgy kolléganõm volt az elõzõ munkahelyemen. Hozzátenném a cég 21 dolgozójából Õ volt az egyetlen nõi alkalmazott. Volt benne egy különös visszahúzódó báj, ami magával ragadott. Mivel én házas voltam így nem nagyon mertem kezdeményezni a mukahelyen.
A hölgy, mivel nem volt autója, így munka végén mindig megkérte valamelyék kollégát, hogy vigye õt haza. Így párszor volt módom vele kettesbe lenni, amikoris kihasználva az alkalmat udvarolgattam neki.
Pár hazavitel után, mikor megérkeztünk a házához, és elköszöntünk volna egymástól, se szó se beszéd rámvetette magát és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni. Mint elõbb írtam nagyon szerénynek visszahúzódónak ismertem meg, ezért is lepett meg mikor rámvetette magát. Ez után kialakult közöttünk egy titkos kapcsolat, szigorúan tiszteletben tartva a diszkréció szabájait.
Ezek után természetesen egyre töbször \" én voltam az a rendes munkatárs aki hazavitte a szegény kolléganõt.\"
Sok szép órát töltöttünk, eggyütt de számomra a legemlékezetesebb az volt amikor egy melegebb õszi napon délután mikor már kezdett sötétedni, elmentünk egy csendes, városhoz közeli erdõbe. Csendes!, azt hittük mi hogy ott nem fog minket senki zavarni. Pár perc múlva rájöttünk, hogy a csendes erdei utat a sportolni vágyók elõszeretettel használják futásra és kerékpározásra. Mégis úgy döntöttünk, maradunk. Az autóban elkezdtünk csókolózni, és egymást simogatni ami átment izgatásba. Imádtam a gyönyörû telt melleit, órákig el tudtam csókolgatni és simogatni, csakúgy mint a csupasz finom punciját. Õ is nagyon értette a dolgát nagyon érzékien tudta maszírozni és nyalogatni a farkam. Annyira felizgattuk egymást, hogy se szó se beszéd félig meddig mesztelen kiszáltam a kocsiból az ölembe vettem és feltettem a motorháztetõre. Csodálatos volt ahogy mozgatta magát a motorháztetõn és közben magához szorított a lábaival. Próbáltam minnél inkább elhúzni így néha kivettem, és a nyelvemmel és az újammal nyújtottam neki további örömöket. Valami csodálatos és egyben izgató volt a tény hogy bármelyék pillanatban jöhetett volna valaki. Szerencsénkre nem így történt. Miután eljutattuk egymást a csúcsra, visszaültünk a kocsiba. Még fel sem öltöztünk és már el is ment melettünk egy biciklis egy percel késõb pedig ketten futottak el.
Azóta ennek a kapcsolatnak sajnos vége lett, de a mai napig ha visszaemlékezem erre a szeretkezésre, felizgat.