Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Ádám
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4887
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2008. január 29.

Csak egy masszázs

Ahogy elõzõleg megbeszéltük, Anettel leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyûgözzön. Sikerült: hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, sötét miniszoknya. Fekete fölsõjére érzékien ereszkedett le szõke haja, és válla kecsesen emelkedett ki ruhája alól. Türelmetlenül adtam neki a jelzéseket, miszerint ideje távoznunk. Külön mentünk az autómig, ami azt illeti, volt titkolni valónk, hadd ne részletezzem, de pont ettõl volt szép. Mindketten tudtuk, mit akarunk egymástól.
Megálltam a kocsival, a reflektor megvilágította az eldugott kis panziót.
- Randiztál már motelben? – kérdezte Anett.
- Ami azt illeti, még nem.
- Izgalmas lesz, pont mint a filmekben.
Így is volt, ugyanis ezen az éjszakán minden olyan volt, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Szó nélkül felmentünk ideiglenes szobánkba, és kezdtem ráhangolni magunkat az esti tartalomra. Bevezetõnek néhány csók, gyengéd simogatással karöltve, hogy felengedjen a kicsit feszült légkör. Ezzel sikerült megnyugtatnom Anettet. Magamhoz öleltem és az ágyhoz léptem vele. Kedves volt, nyugodt, és lángolt a bõre. Beszélgettünk egy keveset, szavaiban pedig éreztem, máris kész, hogy egymásnak essünk…
Kicsit játszottam vele: romba döntve gondolatait leszögeztem, hogy csak egy masszázsról lehet szó. Hasra fektettem az ágyon, és levettem róla a ruháit. Gyönyörû volt, ahogy ott feküdt. Sima bõre akár a bársony, a feneke tökéletesen kerek, már-már zavarba ejtõen, és kellõképpen feszes. Ahogy néztem, megborzongtam, és felállt a szõr a hátamon… persze állt ott más is egész rendesen.
Elkezdtem masszírozni. Az erogén zónák jóval több figyelmet kaptak, hiszen a lényeg ilyenkor a vágykeltés. Pár perc után Anett már lángolt a kezeim alatt, teste gyengéden vonaglott minden érintésemre. Én is meztelenre vetkõztem, majd visszatartva a súlyomat óvatosan ráfeküdtem úgy, hogy ágaskodó vesszõmet finom feneke hajlatában érezze, így masszíroztam tovább. Természetesen egybõl megérezte a dolgot, és ettõl szabályosan már-már aktusként élte meg a masszírozást. ”Félidõnél” megfordítottam, és mielõtt még kielégülhetett volna, csókolgatni kezdtem felhevült testét. Simogattam a melleit, nyaldostam a csípõvonalát, közben végig ügyeltem, hogy érezze a lábaim közt dúló feszültséget. Lassú, nyelves csókokkal kezdtem a nyakánál, és így haladtam lefelé nagyon lassú ütemben a mellein át, a has tájékára, a csípõig, majd még lentebb a comb, belsõ combig.
Anett innentõl egyetlen másodpercre sem tudott nyugodtan feküdni, mellét, vagy hasát kinyomva vonaglott, lábaival hol szorított, hol széttárta azokat.
Második felvonásként a szeméremdombok és a belsõcomb hajlatánál idõztem percekig. Se csók, se nyalás, csak finoman hozzáérintettem a nyelvem hegyét tüzes bõréhez, ettõl a frász kerülgette. Görcsös vonaglásban tört ki, a nyögéseit hallva féltem, hogy mindjárt elélvez.
Úgy hullámzott a teste, olyan hevesen vette a levegõt, és úgy nyögött, hogy minden álmomban ez jöjjön elõ!
Aztán jött a kegyelemdöfés. Ahol jöttem lefelé, ott mentem fel, végigcsókoltam az ajkáig minden centiméterét a testén, majd annyit mondtam:
- Remélem kellemes volt a masszázs, szép álmokat.
Vártam a hatást, ami nem is maradt el. A derekam mellett lassan osont el a keze, aztán minden elsötétült. A következõ pillanatban már rajta találtam magam, õ a vállamba harapott, körmei a hátamba mélyedtek és vadul zihált. Anett többször is a fülembe nyögte, hogy ne hagyjam abba még, a második „elmegyek” után pedig úgy gondoltam, ideje hogy utána menjek én is.
Az arcát máig sem felejtettem el: az élvezet olyan tekintetet varázsol az embernek, mintha már a fájdalom gyötörné…
Remélem a mindkettõnk közelgõ házassága sem vet véget történetünknek, amit majd tovább ír az élet, és az egymás utáni vágyunk.