Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6732
Szavazatok: 42
Feltöltve: 2016. augusztus 27.

Edző és játékosa 2

- Hát ez kúrva jó volt! - lihegte és magára húzott.
Izzadt testünk összesimult és csókolózni kezdtünk, majd megemeltem a csí-pőmet és puncijába raktam újra kőkemény farkamat. Nem kellett benyálaz-ni a farkam hisz tocsogott puncija a kéjének levétől. Pár lassú mozdulatot tettem, hogy farkam megsimerkedjen kis barlangjának falával. Szűk kis pun-cija volt, meglátszik, hogy nem sokan kefélték meg. Igazi hamvas kis szép-ség. Mélyen egymás szemébe néztünk és egyre jobban fokoztam az iramot. Közben csókolóztunk. Mikor már fáradt a hasizmom helyet cseréltünk és én feküdtem a hátamra ő pedig szemből rám ült és elkezdett meglovagolni. Na-gyon jó kis csípőmozdulatai voltak, nekem szinte nem is kellett megmozdul-nom. Közbe azon gondolkodtam, hogy tud egy 18 éves csaj ennyire jól ke-félni.
- Nagyon jól csinálod, szinte megvadítasz...hogy tanultál meg ilyen jól szexelni? kérdeztem tőle majd felülve hatalmas melleit kezdtem nyalni.
- Volt pár kalandom meg egy idősebb pasi szeretője voltam aki mindenre ki-tanított, és ezt meg is akarom mutatni neked.
- Állok elébe…és hát álltam is alaposan. Nem gondoltam volna hogy az első kilövelésem után olyan hamar regenerálódok, de hát a látvány meg az ital megtette hatását. Váltottunk a pózban, felültem és a hátamat a falnak tá-masztottam ő pedig automatikusan nekem háttal beleült a farkamba…csak előre hátra mozgatta a csípőjét én pedig melleit fogtam és tartottam, hogy ne rázkódjanak annyira. Nagyon élvezte ezt a pózt és nekem is jó látvány volt ahogy a csípőjével mozog rajtam…a szemközti fürdőszoba tükörben pedig pont láttam formás idomait, és élvező mimikáját. Éreztem hogyha így folytatja ebben az ütemben akkor nemsokára telelövöm a punciját.
- Hova szeretnéd kapni a következő adagot te kis ribi?
- A puncimat élvezd telibe, szedek gyógyszert, akarom érezni ahogy belém lövöd a gecidet Edző bá!
gondoltam várja már ezt a pillanatot de nem akartam még megadni ne-ki…felállítottam magamról, majd a fürdőszobába vittem és rádöntöttem a mosdó pultra. egyik lábát feltettem egyenesen a másikon pedig állt továbbra is. Arra számított hogy egyből tüzelő puncijába rakom a farkam de én mást akartam….kis csiiklóját kezdtem el újra nyalni ami nagyobb élvezettel töltöt-te el mintha beraktam volna. Hol a popsiját hol a csiklóját nyaltam és az izga-lomtól szinte egy perc után elélvezett és alig bírt megállni remegő lábán, több se kellett nekem egyből beraktam neki amit még hangosabb nyögéssel konstatált. Itt már nem volt finomkodás annyit adtam már neki hogy akar-tam újra élvezni…minden erőmmel elkedztem dugni és jó hangosan csatto-gott a popsija ahogy csípőm neki verődött…ütemes csattogás és mindket-tőnk nyögésétől volt hangos a fürdőszoba…majd megmarkoltam hosszú fe-kete haját és elkezdtem húzni amit még nagyobb kiabálással jelzett és hát-ranézve megkérdezte: - mit csinálsz te fasz?
- szétkeféllek…van ellenvetés?!
- Nincs, dugjál meg ahogy csak bírsz…ettől a biztatástól eszemet vesztve keféltem majd hatalmasat kiáltva telelőttem a punciját a gecimmel és mi-közben élveztem végig a tükörbe nézve egymás szemébe néztünk és tel-jesen rádőltem és együtt lihegtünk majd csapott át lihegésünk hangos nevetésbe.
Fáradtan feküdtünk le az ágyra majd Laura a kifolyó spermámmal játszott az ujjaival…majd lenyalta az ujjait és a farkamat. Ivott egy pohár italt és mel-lém feküdt.
- Megmasszírozol, azért hoztam az olajat de gondoltam a mell játékomnál is jól jöhet. 
- Persze feküdj csak le. Hol szeretnéd? Gondolom mindenhol…
- A lábaim a hátam a mellem de különösen a fenekem masszírozd meg mert az ma nagyon elfáradt a sok lépcsőzős gyakorlatba…ha jól felizgatsz újra akkor popsiba is berakhatnád….
Eleget téve kérésének alaposan jó sok olajjal masszíroztam gyönyörű izmos tes-tét. Hatalmas melleivel imádtam foglalkozni ahogy vastag combjai is csábítóan kemények voltak. A végére hagytam a popsija massziírozását. Nagy kerek fene-ke volt nem is fért el jó nagy kezembe de élveztem. Ahoghy észrevettem ő is ezt élvezte a legjobban…a lyukamat is kend be és kényeztess..kérte. Megtettem majd felhúztam és alábujtam és elkezdtem a punciját nyalni ő meg a farkamat tuningolni. Nehezen hangolodtam újra rá de annyira jól csinálta hogy szépen felkeményedtem. Közben nyaltam a punciját és folyt a babaolaj és puncijának leve az arcomba…bekentem a nagy popsijának lukát olajjal és elkezdtem ujjaz-ni, egy majd két ujjamat dugta…annyira élvezte hogy már nme bírta szopni a farkma csak nyögött..pár mozdulatnál felszisszent de mondta hogy ne hagyjam abba. Mikor már elég tágnak éreztem mögé térdeltem és farkam a popsijához illeszettem de meggondoltam magam és a puncijába raktam be amitől ő is meg-lepődött. Várta a kemény behatolást és mosolyogva hátra nézett: Eltévesztet-ted a házszámot, majd kacsintott…
- Nem tévesztettem el csak figyelj…elkezdtem a punciját dugni majd jó sok olasajat csorgattam rá és folyamatosan tágítottam a popsiját…mikor már 3 ujjam elfért benne, goyrsan kivettem a farkam és szóltam ne-ki..nyomjál édes hogy beférjen…ő megtette és farkam legszélesebb része a makkom már bent is volt popsijába….
- ÁÁÁÁá ez de jóóóó. Nagyon fájt az elején de most már jó…így sem hatol-tak még belém, ez a nyomós technika nagyon jó…élvezem, told be tövig kérlek.
- Rendben – válasziltam és tövig betoltam és ütemesen elkezdtem dugni de m égis óvatosan…pár percig élvezkedtünk majd a zuhany alá vonultunk ahol bepucsitott nekem, ömlött ránk a forró víz én pedig tövig nyomtam fakrama már kitágult popsijába….egyre jobban akartuk mindketten és már nemcsak én mozogtam hanem ő is szinkronban velem…hevesebben és hevesebben csináltuk és nagyokat nyögütnk …már szinte beletoltam a falba és mellei és arca a falnak nyomodótt de nagyon élvezte…
- Bennem élvezz el….akarom a spermádat a seggembe érezni…
Több se kellett nekem és hatalmas ÁÁÁhhhh kiáltással a maradék gecimet azt a keveset a popsijába löttem. Majd kicsúsztam belőle ő elém térdelt és még szopta nyaldosta a farkam. Felhíúztam magmmal szembe és meg-csókoltam majd mélyen a szemébe nézve ezt mondtam:
- Sosem felejtem el ezt az éjszakát és remélem ez a mi kis titkunk marad.
- Persze hogy az marad, ha párszor még feljöhetek hozzád amig tart az edzőtábor….
feljött minden este mikor már aludtak a többiek és még jó párszor kiél-veztük egymás társaságát.

Nézd meg Scowfield többi szexi történetét is!

4.1
4
4.14
4.04