Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7525
Szavazatok: 46
Feltöltve: 2016. augusztus 26.

Edző és játékosa

Nyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2-3 edzést vezé-nyeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc csaj volt. Nekem is természetesen külön szobám volt és egy másik emeleten is voltam elszállásolva. Minden este közös filmnézés vagy csapatépítő játékok volt a program a koli szintjének társalgó termében. Ez a terem kanapékkal fotelekkel asztalokkal jól berendezett helyiség volt nagy tv-vel. egyik fárasztó nap után tévézéssel mulattuk az időt és ahogy haladt az este egyre csak fogyott a létszám és mentek aludni a lányok. Engem érdekelt a film és egyedül maradtam Laurával, a különc lánnyal. Aznap elég virgonc volt egész nap, jól edzett, bírta a strapát és nagyon jó kedve volt ellentétben a többiekkel. Miután kiürült a terem és csak ketten maradtunk lehuppant mellém a kanapéra és onnan néztük közösen a filmet. Eléggé kezdett álmosodni ez hatalmas ásítá-sokban nyilvánult meg de próbált ébren lenni. Egyszer csak arra lettem figyel-mes, hogy a vállamnak dől a feje majd halk szuszogást hallottam később pedig fejét az ölembe hajtva aludt el. Innentől fogva nem tudtam a filmre koncentrál-ni. Forró nyári este volt csak egy rövid tapados nadrág és haspoló volt Laurán, míg rajtam is csak egy trikó és rövidnadrág. Ahogy elnéztem fiatal sportos tes-tén, egyre jobban nem tudtam a filmre koncentrálni. és ennek meglett a hatása a nadrágomban is. Elindult a vér lefelé és hiába próbálkoztam nem tudtam elle-ne tenni. Kezdett izzasztó és kellemetlen lenni a helyzet. Egy idő után megérez-tem ahogy Laura is máshogy veszi a levegőt, már nem szuszogott csendesen hanem ébren volt. Keze megmozdult és az ölembe hajtott feje alá tette, és egy-ben a keményen álló farkamat kezdte el cirogatni majd megszólalt: - Látom megkívánt Edző bá!
- Nem dehogy! –szabadkoztam…és szóltam neki, hogy hajtsa fel a fejét.
- Szinte még gyerek vagy és különben sem lenne helyes ha bármi történne köztünk. Közben felálltam a kanapéról és ő is felegyenesedett és felálló farkam után nyúlt.
- Engedje, hogy megmutassam mit tudok és akkor rájön hogy felnőtt nő vagyok.
- Dehogy ne viccelj már, alig múltál 18 éves. Ha ez kiderülne nagy bajba kerülnénk, én inkább elmegyek lefeküdni. holnap reggel találkozunk és ezt a kis balesetet felejtsük is el!!!
Ezzel a lendülettel ott is hagytam és felvonultam a saját szobámba. Felizgatott az eset és hogy lelazuljak öntöttem egy pohár whiskeyt magamnak és beültem a szobámba lévő fotelba olvasni. Irtó meleg volt így a trikót ledobtam magam-ról és elkezdtem olvasni a kis lámpa fényénél és iszogattam. Próbáltam kiverni a fejemből Laurát, de nem ment. Egyfolytában lüktetett a nadrágomban a far-kam és folyton azon járt az eszem, hogy mit tudtam volna tenni ezzel a lánnyal. Nem bírtam már magammal és levettem a nadrágom és elkezdtem magam ké-nyeztetni és Laurára gondoltam. Pár mozdulatom után kinyílt a szobám ajtaja, én marha nem zártam be hiszen egyedül laktam az egész emeleten és belépett Laura egy fehér fürdő köpenyben egy törölközővel és babaolajjal a kezében. Ráfordította a kulcsot és rám mosolyogva megszólalt: - látom nem tudott kiver-ni a fejéből és pont jókor jöttem. Elém állt és ledobta a törölközőt és az olajt és egyben a köpenyt is. Ott állt előttem egy fehér csipkés melltartóban és a hozzá passzoló tangában. Laura tavasszal érettségizett és utána került a csapatomhoz. Alacsony lány volt hosszú fekete hajjal és nagyon barna kreol bőre volt. Terme-téhez mérten hatalmas és kemény mellei, vastag izmos combjai és formás nagy feneke volt. Iszonyat szexi volt ahogy előttem állt és szólni sem tudtam megle-petésemben. Ezt a helyzetet kihasználva elém térdelt és vigyorogva rám nézett majd ezt mondta: - Ezt én úgyis jobban csinálom, mint maga! – és megfogta a farkam és folytatta a kényeztetést. Először csak párat húzott kezével a farka-mon majd simogatni kezdte hosszában a herémig és újra megszólalt. – Nem szabad ennyire szárazon kényeztetni magát had segítsek, hogy jobb legyen. Ekkor bekapta a makkom és jó nyálasan elkezdett szopni. El sem hittem mi tör-ténik velem és ellenkezni sem volt időm, onnantól hogy farkamat a szájába vet-te már nem is tudtam. Nagyon jól csinálta, jó sok nyál jött a szájából és kéjesen nyögött is mellé, néha pedig rásegített kézzel is. Volt hogy végignyalta a farkam és a heréimet szopogatta cuppogtatta a szájában, ekkor erotikusan felnézett rám és néha vigyorogva kérdezte: Élvezi mester a játékomat? majd válaszomat meg sem várva újra rábukott farkamra és mélytorokra vette amig fuldokló hangot nem adott. Teljesen elvarázsolt ahogy csinálta és már alig bírtam ma-gammal. Ezt megérezte és felegyenesedett és levette a melltartóját és babaolajat kent a melle közé. Ekkor már tudtam mire készül és kőkeményre szopott farkamat a hatalmas és kemény mellei közé tette és elkezdte fel le húz-kodni a farkamon őket. Közben folyamatosan a szemembe nézett és mondta: Ezt az éjszakát nem fogjuk elfelejteni.
- Abban biztos lehetsz te kis rosszaság. Nagyon meg foglak kefélni.
- Most még biztos nem előbb ezt élvezze ki….- és folytatta a melleivel a já-tékot a farkamon néha a szájába vett és szopott….már nem bírtam sokáig és éreztem, hogy elélvezek a mellei között…az első pár előváladék a mel-lén landolt majd egy gyors mozdulattal a szájához emelte farkamat és minden kitörő spermámat a szájába irányított…eközben én óriásit kiál-tottam és szinte remegtek a lábaim a fotelben ülve….
Miután lenyelte a kilövellő gecimet tisztára nyalta a farkamat és négy kézláb mászva elindult az ágyam felé…közben tekerte nagy popsiját. Az ágyhoz érve felállt és bepucsító mozdulat közben levetette szexi tangáját és a falnak dőlve háttal ráfeküdt az ágyamra. Én még fel sem ocsudtam élvezetemből amikor azt láttam, hogy ez a kiscsaj elkezdi simogatni magát és végig hívogatóan rám néz és mosolyog. Ittam pár korty italt és néztem ahogy egyre jobban belemelege-dik. Cirogatta a nagy melleit, majd egyre lejjebb nyúlt és megnyálazott kezével a csiklóját kezdte masszírozni és halk hangokkal jelezte, hogy nagyon élvezi amit csinál… nekem is tetszett a látvány ahogy a fotelből néztem és iszogattam. mikor már úgy éreztem, hogy újra készen állok odamentem hozzá, felhűztam és megcsókoltam. Először csókoltam meg aznap este és szájában éreztem a spermám ízét, de ettől is csak izgatóbb volt a helyzet. Kért egy pohár whiskeyt és felhajtotta egyből, majd újra csókolózn kezdtünk, egyre hevesebben és he-vesebben. Majd kőkemény melleit fogtam kézbe és nyalni kezdtem, hol az egyik hol a másik bimbóját. Ekkor kirázta a hideg és éreztem hogy teljesen liba-bőrös lett az egész teste, mélyen a szemembe nézett és először tegezett le: Akarlak…Dugj meg ahogy még senki nem tette. Hanyatt döntöttem az ágyon és széttettem a lábait. Folytattuk a csókolózást majd haladtam lefelé a melleihez, majd a hasát csókoltam, míg el nem jutottam illatos kis puncijához. Puszikat és csókokat leheltem szemérem ajkaira majd a combjaira belül….ekkor már érez-tem, hogy majd megöli a vágy, hogy nyelvem a csiklójához érjen. Meg is adtam neki ezt az örömöt. Lassú ám határozott mozdulatokkal elkezdtem nyalni a csiklóját és az első pár mozdulat után hangos nyögés hagyta el az ajkait egy hangos IGEEENNNN kíséretében…folytattam a kényeztetést közben két ke-zemmel hatalmas melleit masszíroztam. Egyre jobban fokoztam az iramot néha teljesen belenyaltam a puncijába és éreztem ahogy elönt az izgalomtól nedves puncijából kiáramló sós nedv. Finom kis puncija volt. Ő is egyre jobban élvezte, főleg mikor bedugtam két ujjamat szűk kis résébe ekkor szinte felemelte a csí-pőjét és homorított egy nagyot, szép látvány volt ahogy nagy mellei álltak felfe-lé és én önkéntelenül is egyik után nyúltam és erőteljesen belemarkoltam. Ki-csinálsz lihegte egyre hangosabban majd pár nyelvezés és ujjazás után hatal-masat remegett a teste és elélvezett…de nem hagytam abba a nyalást folytat-tam és egyre hevesebben csináltam neki és már 3 ujjam volt a puncijába amitől egyre hangosabban nyögött tovább. – Akarlak, dugj már meg! kérte hango-san…
- Most nem te irányítasz kiscsaj! válaszoltam és hevesebben folytattam a nyalást. Ettől még jobban begerjedt és teljesen megadta magát ne-kem…nyaltam ahogy csak tudtam míg újra el nem élvezett.

Nézd meg Scowfield többi szexi történetét is!

4.1
4
4.14
3.95