Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7133
Szavazatok: 31
Feltöltve: 2016. június 30.

Kedvesem Kicsapongása!

Történetemet azzal kezdeném, hogy párommal, "A"-val (ezután Anitaként szerepel a történetben) nagyon intenzív szexuális életet élünk. Pár éve egy átmulatott éjszaka után vallottuk be egymásnak, hogy mindkettőnket érdekelne a hármas, négyes felállás. Fiúval vagy lánnyal kiegészülve...teljesen mindegy.
Azóta volt már lehetőségünk kipróbálni egy barátnőjével hármasban, az egy másik sztori, de ami a lényeg, hogy megfelelő fiút még talált, ennek a vágynak a kielégítésére.
Ezen a forró nyári napon, egy egész napos strandolás után fáradtan tértünk haza, tusolás után szinte azonnal elaludtam. Anita azonban nem tudott elaludni és azzal keltett, hogy egy régi ismerőse üzenetet küldött, hogy a közelben van és találkozhatnának. Mondtam neki, hogy nyugodtan menjen, ha gondolja.
Pár óra telt el, felkeltem éjfél tájékán, Anita még sehol. Ekkor kezdtem sejteni valamit. Üzentem, hogy lassan hazatérhetne.
Nem válaszolt. Így visszaaludtam.
1 óra múlva ajtónyikorgásra keltem, láttam Anita visszatért, én vissza is csuktam a szemem, amikor arra eszméltem, h csókolgatja a farkam. Kéjesen elkezdett játszadozni vele. Szopogatta, nyalogatta. Majd' eldurrantam..
-Mi történt?-kérdeztem közben.
-Mmmmmmmm...történt ez-az Attilával-felelte. Én erre még inkább felizgultam.
Anita így folytatta:
-Nagyon jól nézett ki, egyből megfogott, és akkor már tudtam nem fogok ellenállni neki, ha rám nyomul... Haragszol?-közben jó mélyen benyelte és lassan engedte vissza farkam a szájából.
-Folytasd...-mondtam neki elcsukló hangon.
-Ültünk a kocsiban, beszélgettünk. De egyszer csak Attila megcsókolta a nyakam, ekkor éreztem nem lesz visszaút. Megremegtem. Ő meg csak folytatta a csókolgatást, a combomat végigsimította, és belesúgta a fülembe, hogy ki akar nyalni. De visszautasítottam.
-Ennyi? Semmi baj. Azt gondoltam durvább lesz..
-Háááát...kiszálltunk szívtunk egy cigit, aztán már a hátsó ülésre ültünk vissza.-Közben meg-megállva szopkodta a farkam-Folytatta a nyakam csókolgatását..Nem tudtam ellenállni, ruhástól beleültem az ölébe, és elkezdtem mozogni a farkán. Felizgultam, ahogy éreztem a nagyobbodását. Kigomboltam nadrágját félrehúztam a bugyim, és lassan beleültem. Aaaaaahhhh!-ekkor mintha átélte volna újra, ugyanúgy belelendült a szopásba, mint a hátsó ülésen a lovaglásba- Attila gyorsan akarta csinálni,de én lassítottam végig, így éreztem leginkább milyen vastag farok jár bennem. Pár perc múlva el is élveztem. Ekkor azt mondta Attila, h kutyapózban akarja.
-Hmmm! Tudom mennyire imádod!
-Igen, és hiába mentem el pár másodperccel előtte, annyira jól megbaszott, hogy azt éreztem újra el fogok menni. Pár erősebbet lökött a farkával, el is élvezett és engem is elöntött az orgazmus, amikor éreztem hogy lüktet a farka a puncimban.-fejezte be Anita a történetét, és közben kézzel-szájjal dolgozott azért, hogy telelőjem a száját a gecimmel.
-Ribanc!-de közben annyira tetszett a történet és a technikája, hogy a fejét lenyomva a torkát ingerelte lüktető faszom.
Épp levegőt akart venni, amikor eldurrantam.
Happy End, remélem legközelebb össze lesz kombinálva a két dolog.