Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3332
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2016. április 02.

Drakulám

A hétvégén Helloween partira voltam hivatalos az aktuális pasikámmal. Minden évben megrendezzük ezt az összejövetelt a haveri társasággal. A buliba szexi, szellemes, de mégis rémísztő jelmezben kell megjelenni. A pasikám szexi Drakula grófnak, én pedig még szexibb arájának öltöztem be.
Lázasan készülődtem, mikor csöngetett az én ellenállhatatlan Drakulám és amint kinyitottam az ajtót láttam, hogy felcsillan szeme a látványtól.

- Csörögj rájuk, hogy késünk!- vetette rám magát a vérszívó gróf.
- Nem-nem!- tiltakoztam- Több órányi készülődés van mögöttem!- válaszolt helyettem a bennem szunnyadó csajszika.


Na de mégsem hagyhattam egy kiadós orgazmus nélkül vágytól fűtött pasikámat.
A fotelre löktem és vámpírkisasszonyhoz híven rácuppantam édes szájára, ami vadul csókolni kezdett. Gyors mozdulatokkal megszabadítottam vágytól duzzadó férfiasságát fogva tartó nadrágjától. Ő hátradőlt a fotelben és jöhetett a kényeztetés!

Imádom a farkát! Amit még gyermekkorában igen furcsán átszabtak. Hmmmm, hogy is mondjam, valahogy nem volt a helyzet magaslatán az a doki, aki megszabadította fütyijének fejét körbeölelő fitymájától. Szinte a híres halasi csipkére emlékeztető motívumok díszítik szexi farkát, ami a tövében jóval kisebb átmérőjű mint a makkrésznél és ettől szinte sosem áll, mert a feje mindig „lehúzza” :-) !

Szóval elém tárult vágytól meredező farka és én mohón vetettem rá magam. Először csak nyelvem hegyével izgattam, apró csókokkal borítottam, hogy egyre jobban és jobban feltüzeljem, majd a keményre duzzadt farkat tövig csúsztattam a számba, hogy minden szeglete kellőképpen nedves legyen.

Térdeltem a szexre éhes Drakulám előtt és farka ki-be járt a számba miközben kezem követte ajkam útját. Ha nem a nyelvem járt körkörösen a makkon akkor a kezem izgatta azt. Egyre inkább éreztem a játékom hatását. A pasim a fotelbe süppedt, zilálva kapkodta a levegőt, és én élveztem, ahogy Ő élvezi és szorgoskodva vártam, hogy számban érezzem enyhén kesernyés nedűjének ízét.

Keze elfehéredett ahogy szorította a karfát és szinte hörögve jött ki a torkán a szokásos „mindjárt megyek” szöveg.
Két lába a padlón tombolt és szó szerint „fetrengett” a kanapén amikor spermája számba lövellt . Addig folytattam a farka fényesítését míg makkja olyan érzékennyé nem vált, hogy puha ajkam érintését sem bírta elviselni.

Ekkor mint jóllakott vámpírcsajszi aki friss vérrel most enyhítette éhségét lenyaltam szám széléről az élet ízének minden cseppjét, puszit leheltem verejtéktől nedves pofijára és irány a fürdő.

Nézd meg Barbee többi szexi történetét is!