Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 4446
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2009. január 20.

ÉDESHÁRMASBAN AZ IGAZI 3

Nagyon nehezen telt az idõ, vagy csak nekem tûnt annak, mert alig akart eljönni a szombat. Anitával a villamos megállóban volt megbeszélve a randi, hogy aztán együtt menjünk ki a kertvárosba. Jött is pontosan a megbeszélt idõre, és kaptam olyan forró csókot tõle elõlegbe, hogy beleremegtem.
Éreztem, vagy csak bemeséltem magamnak, hogy szerelmes belém, de ezt nem vallja be, mert ahogy találkozunk a szemei elárulják. Felszálltunk a villamosra és ahogy Viktória elmagyarázta, a végállomásnál le, és balra az elsõ utca, aztán már a szám megmutatja hova kell becsengetni.

Nos megérkezvén csengettünk, de senki nem jött ki.
- No Anita itt nincs senki itthon.
-Csak nem vert át? - így õ. - Legalább menjünk be és nézzünk széjjel úgy látom nincs bezárva.
A kilincset lenyomva engedett az ajtó és kinyílt. Egy gyönyörû ápolt kertbe léptünk ahol a sövény vezette a látogatót a helyes irányba. A kerti út egy nagy teraszhoz vezetett, amelyen napozóágyak és napernyõk voltak kis asztalkákkal, gondolom a hûsítõknek. A teraszra nyíló ajtó pedig nyitva, egyszer csak bentrõl egy hang. - Gyertek beljebb. - Hûha ez Viktória !!!
- Nem szólt a csengõ, azért jöttünk be hívatlanul.
- Semmi probléma. Gyertek be.
Viktória beljebb invitált bennünket, de közben észrevette, hogy a szemem a testén kalandozik, és ezt konstatálta is egy huncut mosollyal a szája szegletében. Aranyszõke haja folyamként omlott a vállára amelyen csak hanyagul felvett köntös volt és középen a megkötõ lazasága miatt szétnyílt ami láttatni engedte a csipke fehérnemûjét. Jól esett rajta pihentetni a szemem,még akkor nem is sejtettem, hogy nem csak a szemem fog pihentetni rajta.

Beljebb haladtunk Anitával. Viktória hellyel kínált bennünket, és egy pillanat türelmet kért, hogy azonnal jön. Kis idõ múlva visszajött kezében két köntössel, s mondta, hogy mi is öltözzünk át, úgy mint õ, és üljünk le.
Szívesen szót fogadtam és láttam Anitának sincs ellenére, mert valamit megérzett. Azt láttam, hogy neki is szimpatikus Viktória.
Anitával ültünk a kanapén, és néztük amint háziasszonyunk italt hoz, és minden egyes mozdulatnál jobban és jobban szétnyílik a köntöse. Ahogy közelembe ért csábító parfümje úgy vonzotta hozzám, mint a mágnes. Egy mozdulattal átkaroltam formás popóját és magamhoz húztam. a csipke bugyin keresztül egy hosszú csókot leheltem puncikájára, mintha várta volna, mert nyomta számhoz izgató illatával. Az alsómból kezdett kifordulni merev farkam, ezt Anita is észre vette, mert finom kis kezével elkezdte simogatni.

Nemcsak simogatta már hanem szájába illesztette, forró leheletével, s nyelvével csodát mûvelt. Ilyen érzéssel még nem csinálta. Az õ hevületét átvéve közvetítettem Viki puncikája felé amelyrõl közben eltávolítottam a kicsiny csipkét, és ott ragyogott a gyönyörû kagyló egyre nagyobb igazgyöngyével. Viki halkan sóhajtozott és széttárta combját teljesen, hogy a bejáratot nyelvem hegyével magamévá tegyem, erre tágult egyre jobban és megnedvezve a két ujjam mozgattam benne. Összerándulásai jelezték, hogy orgazmusa közeleg, ezt kéjnedve egyre vastagabb csíkja mutatta, közben másik kezem Anita puncikájában dolgozott, úgy mint Vikinél, és ekkor egy mozdulattal Viki rácuppant a farkamra, háttal a bejáratnak, de gyönyörû melleivel felém ami legnagyobb örömömre idõnként a számmal is találkozott. Viki újból élvezett.
Anita most csak másodszerepet vállalt. A terepet inkább átadta Vikinek, aki szimpatikus volt neki, de most boldog volt, hogy a terepet elõkészítette, és csókjaival tovább ingerelte a farkam, ahogy járt ki és be Viki édenkapuján.
Anita szörnyen jól csinálta, hogy hol kedvesen morzsolgatta, hol ajkai közé vette majd nyelvével izgatta farkamat.
Viki teste és lelke ott mozgott a farkamon , amely szörnyû sebességgel öntötte magából a spermát, forrósággal töltve el bensõjét. Viki megint hatalmasat élvezett, kéjnedve végig csorgott rajtam, mint egy izgatóan simogató kis patak.

Utána lesiklott az ölembe, de a szám még mindig gyönyörû mellbimbóival volt elfoglalva, mert az izgalomtól, mint egy érett eper akkorára nõttek.
Viki pihegve tûrte a kényeztetést, de közben Anitához sem lettem hûtlen, mert hosszú csókban köszöntem meg a sok kedvességet amit az aktus alatt nyújtott.
Ezt majd nála késõbb bõvebben meghálálom.

----VÉGE---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

2.75
3.69
4.1
4.08