Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6308
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2015. december 09.

Autós találkozás


Vonaton megismert, újdonsült barátnőmmel email és telefonkapcsolatba léptem. Nem volt könnyű időpontot egyeztetni, de nagy nehezen – több napos csúsztatással – sikerült. Most ő utazott le vidékre, hozzám. Reméltem, hogy a vonatozás közben nem keveredik egy hasonló hancúrba, mint velem történt pár héttel ezelőtt. Ahogy találkoztunk, ezt azonnal meg is kérdeztem tőle. Nevetve legyintett arcon. Annyira tetszett neki ez a feltevés, hogy még tíz perc elteltével is ki-kibukott belőle egy kacagásroham.
Beültünk egy kávézóba és beszélgettünk. Egymásról, az életről és a szexről. Jó illata volt. Odahajoltam, megcsókoltam. Nem tiltakozott, bár láttam rajta, hogy nem rajong a nyilvánosan kinyilvánított érzelmeknek. Nem díjazta, de arca kipirosodása jelezte, hogy csókom nem volt hatástalan….. Combomra tette a kezét, ami olyan forró volt, hogy melegem lett. Melegem és merevedésem. Az asztal alatt finoman rátette a kezét a kicsi Tomra, amitől még jobban állt, aminek állnia kellett.
- Menjünk, autózzunk! – indítványozta, amit helyeslő biccentéssel nyugtáztam, mivel hang nem jött ki a torkomon. Fizettem, rásegítettem a kiskabátot, ami alatt csak egy vékony blúzt viselt. Rafinált egy szerkezet ez a blúz, főleg ez a mély dekoltázsos fajta. Magnetikus hatása van…..hipnotikusan vonzza a tekintetet….. Kisétáltunk, beültünk a kocsiba és elindultam találomra, ki a városból. Kerestem egy nem túl feltűnő földutat. Szólt a zene és éreztem, hogy néz. Kezét ismét rátette a combomra és simogatni kezdett. Néha hevesebben megmarkolt, majd gyengéden végigcirógatott. Hozzáhajoltam és megcsókoltam. Itt már nyoma sem volt a tiltakozásnak. Engedelmesen cirógatott a nyelvével.
- Várj! Üljünk hátra, ott több a hely!- súgtam a fülébe, közben végighúztam nyelvem hegyét a cimpáján. Megborzongott. Jólesően, vágyakozva. Átültünk hátra. Még fel sem eszméltem, már sliccem kigombolva figyelt, feltárva a duzzadó „Főnököt”. Már megint ő kezdeményezett! De nem bántam. Csak azt, hogy mennyire nem tudok ellenállni forró szájának és nedvesen cikázó nyelvének. Megint belerobbantam a szájába. Lüktetve pumpáltam a torkába a spriccelő magomat. Annyira sok volt, hogy le sem bírta mindet nyelni, valamennyi kicsurrant és lecsöpögött a zacsimra, de ő szorgalmasan mindent eltakarított az utolsó cseppig. Percekig sóhajtoztam, vonaglottam még, túlérzékennyé vált szerszámom, alig bírta már elviselni a továbbiakat. Lefogtam a fejét, engedelmesen hagyta. Sóhajtva hátradőltem, ő diadalmasan felült és felhúzta melleiről a blúzt. Ingerkedve tárta elém, szemeim rágúvadtak a kerek, hatalmas gömbökre. Szó nélkül rátapadtam a bimbóira, éhesen, vágyakozva. Aztán elindultam lefelé a hasára, majd teljesen a bugyija alá. Nyelvemmel megkerestem a résecskéjét, de csak egy futó látogatásra, amit ő kissé zokon vett. Lehúztam róla a bugyit, majd finoman végighúztam a nyelvemet rajta, ezt többször is, oda-vissza. Aztán beletoltam a nyelvem a szűk pinusába. Két ujjal benyúltam és a „gombocskáját” kezdtem el ingerelni. éreztem, hogy erősen befeszül a dereka, megvonaglik, aztán apró sikkantásokkal elélvez. Szorította a fejem, miközben nyaltam, ujjaim szorgalmasan dugattyúzták. Csupa lucsok lettem, de nem bántam. Az az igazság, hogy ez a sorrend nekem kedvezett. Velem kezdtük az együttlétet és így regenerálódtam. Ismét meredezett a „zászlórúd”. Kedvesem természetesen a megnyugvás pillanatai után észrevette ezt az alapvető élettani jelenséget, és megfordult. Lejjebb csúsztam az ülésen, így kényelmesen bele tudott csücsülni az ölembe. Picit igazított a tövénél és ráereszkedett. Nagyon szűk és nedves volt, annyira jólesően szorította kicsi Tomot, hogy azt hittem megint elmegyek. Picit nyugton maradt, csak aprókat mocorgott rajta, bár neki ez is elég volt, mert alig egy perc után remegni kezdett és azon az édes kis torokhangján nyögdécselni kezdett. Megmarkoltam a kemény fenekét és alulról elkezdtem megdolgozni. Sikítozva élvezett legalább fél percig. – Még, még még! – motyogta szinte öntudatlanul. Nem hagytam abba, sőt gyorsítottam a tempón. Ismét sorban jöttek az élvezetei. Már majdnem ledőlt oldalra, ezért váltottam a pozíción és hátulról kezdtem el döfködni. Toltam, húztam felváltva…..
Aztán eljött a pont, amit már nem tudtam tovább halogatni.
- Szeretném a cicid közé! – kértem meg, mire megadóan odébb gördült. Nem volt könnyű megfelelően elhelyezkedni, ráadásul már nem volt sok időm a kilövellésig. Elég ügyesen sikerült elhelyeznem a mellei közé, amikkel összeszorította a rudimat. Aztán csak jött az élvezet. Magommal elárasztottam a nyakát mellét. Kinyújtott nyelvével próbált elkapni a fröccsenésből valamit – sikerrel. Őrült jó volt! Vergődtem még egy ideig, én is csak lassan nyugodtam meg. Kábán felnéztem. A kocsi ablakai teljesen bepárásodtak. Odakint semmi érdemleges nem történt, senkit sem érdekeltünk. Így volt ez jó.
Izzadtan, lihegve, kifáradtan hátradőltünk és próbáltuk megkeresni ruhadarabjainkat, amelyeket ledobáltunk valamerre. Papírzsepik, illatosított tisztítókendők, rágógumik….mindenki ismeri ezeket a kiegészítő kellékeket, amiket egy autós kiránduláskor kötelező tartozékokként el kell tennünk…..
Még legalább fél órát beszélgettünk, majd visszamentünk egy másik presszóba, ahol ittunk egy kávét és egy kólát. Kivittem az állomásra, majd felszállt a vonatra. Elégedettségtől párás szemekkel intett ki az ablakból. Visszaintegettem és nagyot sóhajtva beültem az autóba, ahol még érződött az illata……

Nézd meg Tommcata többi szexi történetét is!