Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3225
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2015. december 04.

Madmoiselle Noir ..



Meglehetősen későn ébredeztem egy hányatott , keserves nap után ágyékomban izgalom és az emésztő késztetés szigorú felkiáltójelével.
Miután sötétbe burkolódzott budoáromat mezítelenül hagytam magam mögött ,tompa és zagyvalékos ideákba csavarodott reggeli agyam egyetlen normális ötletet sugallt.
-Eredj Márki tedd a dolgod.
Hosszasan álldogáltam a művi apró szálas vízesés alatt ,miközben illatos szappanokkal dörzsöltem végig az izmaimat fedő reggeli nyúzott bőrömet .
Jólesett mint mindig ,akárcsak a hevenyészett első ételbevitel amelynek repertoárját mondhatni félvállról vagy talán még annyiról sem vettem.
Eme kötelező formaságok végeztével rendeztem a fizimiskám és udvarlós Márki fazont kölcsönöztem direkte esendő porhüvelyemnek.
Mégsem öltözhettem csavargónak vagy lázadónak,jó szokásomhoz híven.
Főleg mert egyetlen dolog foglalkoztatott mióta szememet felnyitottam és az pedig, mint nyájas olvasóim bizonyára már kitalálták ;a Pina volt.
Kedves Őrgróf barátom csöngetett be ,a tegnap megbeszélt időpontban,belezabált a tányéromba ,kiitta a kávéscsuprot aztán kabátját a szék támlájára dobva kijelentette ,hogy birtokba veszi trónusom.
Ilyen egy igazi Cimbora ,régóta jár ide tehát nem kell felszólítanom ,hogy érezze otthon magát ,hülyén is venné ki magát ennyi év után korlátozni a szabadságában.
Nos lassacskán menetkészek voltunk ,megkérdezte merre megyek és milyen dolgom van a mai nap.
-Dél Pest felé haladnék ,és nagy szívességet tennél ha egy darabon igénybe vehetném utasülésed..
-Naa,mi dolgod van Márkikám?-kérdezte
-Válaszom mindössze egy pillantás volt melyhez kettőnk között már nincs szükség kísérő szövegre.
Lagymatag forgalomban szlalomoztunk ,zenei izléstelenségének hangos nótaszavával kísérve.
Az Ősz ma a kora Tavaszt idézte , csalóka fényeiben nyoma sem volt az évszakra jellemző narancsos színezetnek,éreztem ahogyan a napsugár észrevehetetlen egyszerűsége által újra vér tolul szerveim legnemesebbikébe.
A telefonomhoz nyúltam.
-Szia, van kedved velem ebédelni Mme Noir?-egyszerűsítettem le a saját túlzó és megtekert fogalmazásmódom
-Naná Márkim várlak délidőben.
Nagyszerű akkor addig még beugrok néhány antikváriumba a Múzeum körúton ahová alkalmi kocsisom tartott fekete hintójával.-gondoltam
-Hívj ha végeztél ,hátha még itt leszek a környéken- szólt kísérőm mikor kiszállni készültem kocsijából..
-Rendben Grófom úgy teszek.....-szóltam vissza ajtó csapás előtt ,majd megcéloztam a legközelebbi irodalombutikot.
Semmi érdemre méltót nem leltem a polcokon, és az idő ki ez esetben siető múlásával segédemnek szerződött ,jelezte a randevú közeledtét..


Madam Noir ma is gyönyörű volt ,jól öltözött ,kívánatos imádom a csillogó szemeit , a csókját az illatát ,továbbá ,hogy két lépésről kőkemény faszt produkál rajtam..
Kisfiús zavarral halásztam elő zsebemből a neki szánt édes apróságot ,amit a zsebébe süllyesztett és kezébe inkább nadrágomban dudorodó férfiasságom vette...
Noir kisasszony egyébként pedigrés ,jól nevelt , iskolázott előmenetelében szeplőtlen ártatlanság, akit hathatós munkával sikerült vérbeli gátlástalan ringyóvá változtatnom .
Akiből ott és akkor csinálok csöpögős picsát amikor akarok.
Mai ebédre tett indítványozásom is eléggé tarthatatlanná vált miután cége hintóját elkérvén az első keresztutcában nekiestem a nyakának ,vállának kéjesen nyaldosva harapdálva azokat, s fülébe titkos varázsszavaimat suttogtam..
Nem ellenkezett a kis Cemende kikövetelte merev dákómat az őt őrző gombok mögül és minden elsőbbségadásra szólító táblánál vagy piros lámpánál ,kézimunkáját ajkainak puha ölelésére cserélte.....
Valami kiserdei földúton kötöttünk ki pattanásig felajzva ,még néhány percet húztuk egymást a ruhákat sietősen levetve magunkról,aztán ellentmondást nem tűrően fölém helyezkedett és lassan tövig csüccsent a farkamban..
Basztunk ,nincs ennél jobb szó erre ,kezemben hófehér seggével ,mit keményen markolva húzogattam saját kényem szerint, fejem a mellei közé fúrva és fülembe bugyogó hangjától egyre állatiasabbá válva...
Az ablakokon már patakokban folyt a lecsapódott pára ,néhány autó haladt el mellettünk közben ,de részünkről nem zavartattuk magunkat megállíthatatlanul közeledtünk a végkifejlet felé..
Végignéztem hangos nyögésekkel kísért orgazmusát, örömmel töltött el mikor remegő teste még vonaglik ,és szorít néhányat hüvelyének izma majd a bujaság leple libben a szemembe fúródó tekintetben....
Hagytam hadd élvezze ki teljesen kedvére magát s kezdjen csókjaival borítva némán hálálkodni majd megkértem szájával csalja elő belőlem türelmetlenül fortyogó buzgáromat..
Elébb nyelvével nyalta körül saját lucskától mázgás farkam majd egyre hevesebben kezdett bólogatni rajta ,nem állhattam meg hogy ne basszam meg a száját is ahogy kívánkozó kis picsáját az imént....
Hangosan hörögve élveztem a torkára , hagytam hogy még kényeztesse kissé a hiperérzékennyé vált húst s ellentmondást nem tűrve követeltem ;a kicsordogált ondót is nyalogassa fel ágyékomról...
Aztán magamhoz húztam és a pinától ,gecitől illatozó leheletét megérezve mélyen lesmároltam......
Végül azért sikerült ennünk is valamit sietve,hiszen Mme Noir-nak igyekeznie kellett vissza az irodába......




Nézd meg Bárkimárki többi szexi történetét is!