Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3925
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2009. január 20.

KÜLÖNLEGES ÉJSZAKA !

Már több éve ismertük egymást, és a másik minden mozdulatát. Csak egymásra néztünk, és tudtuk, hogy mit szeretne a másik. Sokszor töltöttünk el vad éjszakákat együtt, ahogy az a szerelmesekhez illõ. Mégis tudtuk, hogy ez a nap más lesz, mint a többi.
Este érkezett meg a repülõnk, egy csodás szigetre, Mallorcára. Egy közeli barátunktól kaptuk ajándékba ezt az utat. Megérkeztünk a szállodához, ahol elõször bejelentkeztünk, majd együtt elindultunk a szobánk felé. Andi, kicsit csalódott volt ugyan, hogy miért nem kérdezek rá a vacsorára, de úgy látszik, most nem akart most ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozni. Beléptünk a szobába, amely csodás volt. Volt benne egy hatalmas francia ágy, mindenhol meggyújtott gyertyák, hatalmas tükör az ágy mellett, ami mögött még egy szekrény is volt.
A fürdõben egy csodaszép kétszemélyes fürdõkád, a mosdónál pedig szintén egy nagy tükör. Andi be is ment, és megnyitotta a vizet. - Megfürdök szívem, velem tartasz? - kérdezte
- Persze drágám, soha nem hagyok ki egy ilyen lehetõséget. De hamarabb kimászok, mint te, és hagylak egyedül lubickolni, mert tudom, hogy azt nagyon szereted.
- Ez nagyon kedves tõled, szívem... - mosolygott a lány.
Andi kiment a törülközõkért, közben azonban valamit elrejtett a sajátjában.
Megfürdettük egymást, azonban egyikünk, sem akarta ezt a rendkívüli eseményt a fürdõkádban elkezdeni. Megtörülköztem, és rákacsintottam a lányra: - Aztán ne legyél sokáig, drágám!
Pár perc múlva csengettek. - Biztos a szívem rendelt pezsgõt. gondolta Andi, és elkezdett megtörülközni. Nem volt dagadt, de modellnek elég vaskos lett volna. Viszont, ami a legfontosabb volt, hogy én a párja így is nagyon szerettem, még ezekkel a plusz kilókkal is. Andi elõvette törülközõjébõl a már korábban elrejtett ruhadarabot, egy hófehér selyemhálóinget. Felvette. Igazán szexinek és kívánatosnak találta magát benne.
- Egy kis sminkkel megspékelem, és tuti nem marad el a hatás - mosolygott.
Miután elkészült, felvett egy fürdõköpenyt is. Kilépett az ajtón, majd elállt a lélegzete. Az addig üres asztal, most terülj, terülj asztallá változott. Volt ott aztán minden, hideg, meleg ételek , italok, és még gyümölcsök is ...
- Ezt hogy csináltad, szívem? - kíváncsiskodott a lány. - Már zárva volt a konyha, nem?
- De igen drágám, csak tegnap idetelefonáltam, és megkértem õket, hogy tegyenek félre néhány falatot.

Nekiláttunk vacsizni. Andi jól belakmározott, majd ivott egy korty bort, és elégedetten dõlt hátra.
- Ez nagyon finom volt, szívem. De most látom csak, hogy te alig ettél valamit!
- Viccelsz, drágám?! Itt ülsz velem szemben egy köntösben. Azt hiszed, tudok így figyelni másra? Alig várom, hogykicsomagoljalak !
- Hát, ha ezt szeretnéd...
Andi felállt, és odasétált hozzám. Megállt elõttem:
- Tessék itt vagyok, szívem.
Kicsit remegõ kézzel oldottam ki a köpenyt, ami halk puffanással hullott a földre. Le sem tudtam venni a szememet hófehér hálóingérõl. Nagyon tetszett nekem. A lány combjára tettem a kezem, adtam egy puszit a hasára, és ahogy simogattam egyre feljebb, úgy csúszott a falatnyi anyag felfelé.
Andi behunyta a szemét, és teljesen átadta magát az érintésnek. Érezte, hogy egyre gyengébbek a lábai.
- Szívem, ezt nem bírom ki állva, menjünk az ágyra.
- Ahogy gondolod, drágám - szóltam kissé rekedtes hangon.

Két kézzel felkaptam a lányt, és az ágyra tettem. Nem feküdtem mellé, csak leültem az ágy szélére. Gyengéden megcsókoltam, majd nyelvem lassan utat tört a lány szájába. Andi készségesen engedelmeskedett minden mozdulatomra. Gyengéden csókoltam a lány nyakát, közben bal kezem ismét a hálóruha alatt simogatta forró testét. Gyengéden megérintettem a melleit,Egyelõre azonban csak simogattam, és masszíroztam õket, és még nem játszadoztam a mellbimbóval. Nagyon kívántam már a lányt, de nem akartam semmit sem elkapkodni. Lassan szabadítottam meg Andit a szexi hálóingétõl, úgy mintha csak most látnám õt elõször meztelenül. Levettem róla a csöppnyi tangát, ami addigra már teljesen nedves lett.

Ekkor a lány felült, és vetkõztetni kezdett. Bármennyire is kívánt, pont ugyanolyan lassan tette, ahogy én is tettem vele. Amikor a pólót vette le rólam, a körmei gyengéden végigkarmolták a testemet, erre rögtön libabõrös lettem.
A hasamat csókolgatta, miközben a nadrágomat gombolta ki. Andi ekkor két dologra lett figyelmes. Az egyik, hogy nem volt rajtam alsónadrág. A másik, pedig hogy szemmel láthatóan készen álltam az estére.
Befeküdtem a lány mellé, és újra csókokkal halmoztam el. A mellbimbóját szopogattam, harapdáltam, pont úgy, ahogyan azt a lány szerette. Andi behunyt szemmel feküdt az ágyon, és halkan nyögdécselt.
Egyre lejjebb érezte a csókjaimat. Nyelvem már a csupasz kis dombocskát izgatta, de nem akartam még tovább haladni.
Andi óvatosan tolta volna lefelé fejem, de nem hagytam magam.
- Ne kapkodj drágám! Van idõnk bõven.

Ekkor elkezdtem a belsõ combokat csókolni. Mikor a lány minden porcikája remegett a vágytól, akkor hirtelen vadul belenyaltam Andi virágocskájába. A lány egy halk sikollyal jelezte, hogy nagyon tetszik neki. Még egy párnát is az arcához tett, hogy ne legyen nagyon hangos. Bevetettem minden tapasztalatomat, hogy minél nagyobb élményt adhassak kedvesemnek. Hol csak a csiklóját nyalogattam, különbözõ sebességgel, illetve erõsséggel, hol az egész punciját kényeztettem, és volt, amikor belenyaltam a hüvelyébe. Andi minden percet élvezett, érezte, hogy hamarosan eléri a csúcsot. Én is éreztem, és ezért lassítottam a tempón. Tudtam, hogy a lány szereti, ha az elsõ pillanatokban lassan, aztán gyorsan ingerlik a csiklóját. Andi hatalmas orgazmust élt át. Még a párnán keresztül is nagyon jól hallatszott. Ráadásként még adtam neki egy, két puszit, a már érzékennyé vált területre és odabújtam a lányhoz. Andi átölelt, majd lefektetett a hátamra, és vad csókolózásba kezdtünk. Ugyan kicsit meglepõdtem, mert azt vártam, hogy talán kicsit elfárad a kedvesem, helyette azonban váratlanul letámadott. A lány harapdálta fülemet, egy kicsit játszott a mellbimbóimmal, adott egy puszit a hasamra, és végül elérkezett a kedvenc részemhez...

Vadul kapta be férfiasságomat, szopogatta egy kicsit, lenyalta róla az összes édes elõváladékot, majd gyorsan rácsusszant. felnyögtem, és éreztem, hogy ez a menet sajnos nem fog túl sokáig tartani. A lány is tudta ezt, ezért leszállt rólam, és négykézlábra állt. Ezt a pozíciót szerettem a legjobban, és 2-3 perc múlva hangosan el is élveztem.
- Szeretem, amikor hallom a hangod, szívem. Ilyenkor tudom, hogy tényleg tetszett - mondta Andi, és egy csókot nyomott verejtékezõ homlokomra.
Ittunk egy pohár pezsgõt, és ekkor a lány kezdett el orálisan kényeztetni. Hol csak a rúddal játszadozott, volt, amikor a golyóimat is nyalogatta. 15 perc játszadozás után, ismét elélveztem.
Az este folyamán még egy párszor szeretkeztünk, majd egymás karjaiban aludtunk el.

Reggel, mikor Andi kinyitotta a szemét, egy szál rózsa várta tõlem, és hozzá egy felirat:
\"Csodás volt az éjszaka, drágám. Ennél szebb nászéjszakát el sem tudtam volna képzelni. Nagyon szeretlek! Robi.

---VÉGE.---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.08