Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2830
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2015. szeptember 22.

Játék az érzékeinkkel

Be van kötve a szemed. És az a gondolat felizgat-e, hogy egész finoman fújkálom a szeméremdombodat? Már forró vagy a gondolattól, hogy évezni fogsz, és a szellőcske borzongat. Ez mégjobban felizgat. Hopp, de van itt egy kis tojásvibrátor. Egész kicsi, bárhova beférne. A drótjánál fogva lógatom, és ahogy lóg, hozzád ér. Hol itt, hol ott. A combodhoz, a szeméremdombodhoz. Aztán a csiklódhoz, ami még ott bujkál a hám védelmében. Aztán a gátadhoz, az ánuszodhoz. Elgondolkozol, hogy mi is lehet a tervem vele. Hogy, vajon hol érint meg legközelebb? Elmosojodsz: igen, egy kicsit sem bánod, ha a sor elölről kezdődik: combod, szeméremdomb... hé, arra még nem járt! Nem is tudtad, hogy a pocid is tud rezegni. Vicces.
De most a melledhez ér... fel és alá a dombok között. Bizsergető. Aztán a bal mellbimbódhoz. Ez egy halk sóhajt vált ki belőled. Kéjjes... és már érzed, hogy kezd a mellbimbód keményedni.
Megmártom a vibrátort az olajban. A meleg folyadék lassan lecsepeg róla. Egy csepp a csípődre jut, egy másik a szeméremdombodról kezd el egész lassan lefolyni a szeméremajkad felé. Most ez az érzés teljesen lefoglal. A melegség átjár, pedig csak egy csepp. Egy pillanat múlva még egy csepp érkezik a jobb mellebimbódra és most arra figyelsz, hogy ott kezdi meg útját nyakad felé.
De mielőtt odaérne, megcsókollak. Előbb csak az ajkaink érnek össze, de te mohón többet akarsz és beszívod az ajkam. Ez engem is beindít és szenvedélyesen csókolózni kezdünk.
A kezeidet a fejed fölé húzom és összefogom a jobb kezemmel. Balomban a vibrátor: hol itt ér hozzád, hol ott. Nincs benne semmi rendszer, csak az érzékeiddel játszom. Egyszer csak odadugom az ánuszodhoz. Meglepődsz és egy pillanatra abbahagyod a csókolózást. De csak egy pillanatra, mert a meleg rezgés izgató. A tenyerem a szeméremdombodat nyomja.
De ez nem tart sokáig, mert vibrátor elindul a kezemben és a puncid környékén bolyong. Néha lassabban, nlha gyorsabban mozgatom a lábaid között: az csiklódat, a hüvelyed egyre nyíló és nedvesedő bejáratát, a szeméremajkaidat, a gátadat és az ánuszodat izgatom vele. Észre sem veszed, hogy már nem az ajkaidon van a számj, hanem a melledet szívodatom. Egy picit megharapom az egyiket és felszisszensz. Magad is csodálkozol, hogy nem is fájt, sőt, kifejezetten kéjjes érzés.
A szám elindul lefele a puncid felé. Már várod, hogy a forró ajkaim közé szívjam a kisajkad. De én előbb benyalok a résbe, mert szeretem a zamatos nedved. Majd körbe-körbe nyalogatlak mindenhol, vegyesen ízlelve a bőröd bársonyát, a nyálkahártyák redőid és vaginádból egyre jobban szivárgó nedved.
A bal kezemmel az ánuszodhoz tolom a vibrátort, jobb kezem mutatóujját lassan betolom a vaginádba. Nem tolom mélyre, csak két ujjpercem tűnik el barlangodban. Határozott mozdulatokkal masszírozom a vaginád belsejét, ujjbegyem felfedezi redőid egyediségét. Majd a nagyujjam is becsúsztatom. Én is érzem, te is érzed, ahogy a hüvelyizmaid rászorulnak az ujjaimra.
Te közben morzsolgatod a mellbimbód és néha félretolod a nyelvem, hogy izgasd a csiklód az ujjaddal...
És ahogy körkörösen mozgatom az ujjam a vaginádban és meg-megszakítom a nyalást, egyre inkább csak arra tudsz figyelni, ami belül történik. Majd egy kicsit visszább húzlak az elélvezéstől, hogy később még nagyobbat élvezz. Most az ánuszod nyalogatom kívülről, közben a vibrátort kihúzom, majd visszadugom párszor. Magadhoz nyúlnál, de nem hagyom... mert azt akarom, hogy teljesen rácsavarodj az élvezetre, amit én nyújtok.
Aztán megint nyalni kezdem combod és a szemremdombod és a szeméremajkaidat. A duzzadt csiklódról óvatosan lehúzom a bőrt és sikosítós ujjammal játszani kezdek rajta. Néha a nyelvemmel is megpaskolom. Ilyenkor kéjjesen felnyögsz. Majd a nyelvem bedugom a vaginád bejáratába, mert a nedved zamatos ér örjítő.
A szemed be van csukva és néh a kezem, néha a fejem fogod. És próbálod odanyomni... de én még nyújtom az élvezetedet.
Akkor egy pillanatra abbahagyom. Te zihálsz. Majd megérzed, ahogy két ujjam bekérezkedik lucskos vaginádba és hol előre-hátra, hol körkörösen masszírozlak belülről. Te a melled markolászod.
A világ megszűnt létezni, egész érzékelésed a vaginádba öszpontosul. Levegőt is alig veszel. A lábad próbálod még jobban szét tárni, hogy jobban érezhesd, amint megtalálom a G pontod és mér csak azzal foglalkozok.
Közel a vég. De én tudom, hogy legyen még hosszabb a gyönyöröd, és ott tartalak a csúcson hosszú percekig. A tested remeg és rángatózik, kívánja és taszítaná is ezt a felfokozott érzést. Nincs már tudatod, csak a gyönyör létezik.
És akkor azt érzed, hogy ki kell nyomnod magadból, át kell áramoltasd magadon, hogy minden sejted részesüljön belőle.
De itt még nincs vége. Mert olajozott ujjam helyébe farkam becsusszan. Egy pillanatra nem tudod, hogy ez jó-e vagy sem, de csak egy pillanatra. Ahogy a pillanat elrepül, úgy repülsz te is vissza a gyönyörbe. A tested emlékezik a borzongásra, a vágyra, a kitárulkozásra és már mozogsz is ritmusosan, ahogy a zsigerek diktálják.
A farkam egyre merevebb és a vaginád egyre jobban körbeöleli. Szorítja, szívje és tolja, hogy az érzés még intenzívebb legyen. Te is meglepődsz, de megint elmész. És még kívánod. Még! Még akarod ezt rezni. És a farkam ott van, mozog, de már nem elég. Többet akarsz. Megnyalod az ujjaidat és dörzsölni, rángatni kezded a csiklód.
Még érzed, hogy a forró magom belövel a tüzelő vaginádba, de csak épp a tudatod határán. Mert minden idegszáladdal, minden agysejteddel a gyönyört űzöd. A tested rágatózik, gyönygözik az izzadtság a mellkasodon, de ebből semmit sem érzel.
Megint átjár a borzongás a hajad tövétől a lábujjadig. Összeszorulnak az iznaid és hosszan kiáltasz.
Ősi, artikulálatlan kiáltás ez. Állati és vad. De senkit sem érdekel. Egy percig. Majd visszazökkensz a valóságba. Én ott csókolgatom a hasad és a melled, simogatom a lábad, karod, nyakad.
Jó érzés ismét embernek lenni, de jó volt ismét állatnak lenni is.

Nézd meg NyaliZoli többi szexi történetét is!