Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9377
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2015. szeptember 15.

Egy érett asszony dícsérete III.

…Teltek múltak az évek, és eljött ami, sok kapcsolatban el szokott jönni, kezdtek eltávolodni egymástól. A nőnek egy újabb férfi kezdte a szelet csapni, míg a fiatalemberünk szerelmes lett egy másik nőbe, és úgy érzete, nem lenne etikus fenntartani egy szexpartner kapcsolatot a továbbiakban. A férfi kapcsolata három évig tartott, míg a nő mondhatni egyik faszról a másikra járt, közben még a férje is (akinek a korábbi években szintén volt szeretője) tudomást szerzett a felesége „kihágásairól”, azaz inkább más férfiak által való meghágásairól. Egyszer ezért még meg is verte az asszonyt. A férfi szereplőnk, élete sem ment sokkal jobban, mert a három év után elszerették a nőjét. A nő a váláson is gondolkodott, de aztán mérlegelt és megmaradt a férje mellett, mert „azoknak a férfiaknak” max. a lába köze kellett csak.
Úgy négy- öt év múlva, újra közelebb kerültek egymáshoz hőseink . A nő látszólagosan minta feleség lett, és vissza is fogta magát a férfiaktól, de ha biztos lett volna benne, hogy a férje nem tud meg semmit, akkor folytatta volna puncijának idegen fasszal való edzését. A férfi eközben egy egyetemista lánynak tartott néha pásztorórákat, a lány nem volt csúnya, de valahogy nem illettek össze, így aztán a mi szereplőnk is nézelődött más nők felé is, többek között a régi szeretője felé is.
Egyszer, egy április végi szerda délutánon a férfi egy buszmegállóban ismerős női alakra lett figyelmes, mivel a forgalom vitte magával, ezért nem volt egyszerű, de megfordult és visszament abba az irányba, ahol a nőt látta. Valóban az egykori nőjét látta ott. A szíve hevesebben kalapált, mivel az utóbbi időben, ha valahol meglátta a nőt, újra vágyat érzett a vele való közös testi örömökre. Több alkalommal pár szavas beszélgetésre megálltak egymással társalogni, olyankor bókolgatott a nőnek, aki ezt kedves mosollyal díjazta. Az asszonynak volt egy farmer nadrágja, ami az amúgy sem rossz altesti formáit még kelletőbb módon kihangsúlyozta, mintha azt a nadrágot pont az ő személyére szabták volna. Ahányszor ebben meglátta a férfi mindig ágaskodott nadrágjában a hímtagja. Nem volt ez most sem másképp. Odagurult a buszmegállóhoz, úgy mint a korábbi években is tette, és megkérdezte a nőt „eljössz velem?”, mire a nő igennel válaszolt és már bent is ült az autóban. Két kisebb üzlethez mentek, ahol a nő vásárolni szeretett volna, aztán a férfi megkérdezte tőle, hogy nincs e kedve kicsit csavarogni. A férje vidéken dolgozott, a fia meg már másik városban tanult, így belegyezően bólintott, hogy miért ne, hiszen otthon nem várja senki.
Az egyik szomszéd falucska határában volt egy kis tó, amolyan piknikező és horgász céllal hozták létre. A férfi ismerte, mert egy korábbi barátnőjével már járt ott. A nő még nem, így szívesen ment oda a férfival. Útközben a férfi rákérdezett a nőre, „miután befejeztük kettőnk kapcsolatát, azóta- most úgy őszintén mondd meg nekem - a férjed farkán kívül, hány fasz dugta meg a pinádat?”, a nő elgondolkodott „háát ha jól számolom hat… most mondhatod rám, hogy mekkora egy ribanc voltam, vagy vagyok, de a férjem egyfolytában csak alázott nőként. Szó szerint csak ürített bennem, és meg sem kérdezte, hogy ez nekem így jó e”, a férfi hallgatta és kérte, hogy csak folytassa. „Igazából nem is a szex, hanem a boldogság keresés miatt engedtem magam, annyi pasinak megkettyinteni, mert bíztam benne, hogy talán valamelyikkel kiugorhatok a házasságból, és nem csak a puncim szereti, de nem így lett”. Közben megérkeztek a tóhoz. A hely nagyon megnyerte a nő tetszését, beszélgetés közben lesétáltak a partra, szerencséjükre egy árva lélek sem volt ott. A férfi maga felé fordította a nőt és átölelte, az ölelés nem maradt viszonzatlanul, a nő is magához szorította a férfit, aki szép lassan elkezdte simogatni, majd markolászni a nő, már egyáltalán nem ismeretlen popsiját. Ezt csókolózás követte, aztán a férfi gondolt egyet és a nőt állva felkapta az ölébe, aki válaszul a kezeivel átfonta a férfi nyakát és reflexszerűen összekulcsolta lábait annak derekánál. „Mit szeretnél? Állva akarsz megdugni… így karóba húzva?” kérdezte a nő, aki már nagyon vágyott arra, hogy az ex szerető farka ismét a punciját hágja. „Akár így is lehetne, de tudod jobban szeretném ha ezúttal meglovagolnál, azaz nem is tudom, mert annyira jól áll neked ez a farmer, hogy szívem szerint a melleidet dugnám jól meg” mondta mosolyogva a férfi. Az asszony is elnevette magát, de végül a férfi letette a földre és abban maradtak, hogy hátulról indul a támadás.
A közelben lévő kisház falánál folytatták… a férfi a heves csókolózás közben, markolászta, ismét feltérképezte a nő gyönyörű hátsóját, majd a lába közé nyúlt, simogatta a farmeren keresztül, és a jobb combja alá nyúlva felhúzta a jobb lábát és a kezével tovább zongorázott a nő jobb combján és a popón. „Te dög”- szólt a nő „náladnál jobban senki sem tudta, hogy hozza ki belőlem a maximumot, kérlek, döngess már meg a farkaddal, annyira vágyok már rá, nézd a farmerom is lassan átázik az izgalomtól”. A férfit ezek a szavak még jobban beindították, megfordította a nőt és hátulról elkezdte markolászni annak melleit, majd lefelé haladva, kicsatolta a nadrágjának övét, kigombolta és lehúzta a cipzárt. Az asszony hatalmasakat sóhajtott, szinte már nyögött, amikor a nadrágja elkezdett lefelé csúszni és a férfi már a bugyijához nyúlt, aztán leguggolt és elkezdte csókolgatni, harapdálni, nyalni a formás popó domborulatait. Belenyalt a lucskos punciba és úgy döntött nem csigázza tovább a nőt, „ dőlj neki édes a falnak”- azzal a nő a kisház falának támaszkodott, és a férfi végre beindult benne. A póz abszolút kényelmes volt mindkettőjük, de különösen a férfi számára, mivel a nőn egy barna fűzős körömcipő volt a férfi külön örömére, amely pont annyit magasított a nőn, hogy a puncija a farokkal egyforma magasságba esett. Először csak lágyan kezdte dugni a nedves kéjbarlangot, de aztán egyre nagyobb ütemet diktált, miközben csodálatos látványt nyújtott számára a formás női hátsó. Az asszony nem tudta magát visszafogni, egyre hangosabb sóhajok, nyögések, hagyták el az ajkát, a férfi ettől egyre hevesebben dugta őt. Az aktus közben hatalmas rángások járták át a nő testét, ahogy a kedvenc farok járta a pináját, végül aztán egy utolsó a korábbiaknál hevesebb rándulás közben sikeresen ért fel a csúcsra. A lába rogyadozott, alig bírt megállni, lihegett és teljesen a kéj hatása alatt volt, a férfi gyengéden megfogta és leültette egy padra, ami az épület mellett volt, a merev szerszámát pedig a szája elé tette. A meredező dákó látványától nagyon gyorsan helyre jött a mi asszonykánk és hamarosan be is kapta azt. Már majdnem elment a férfi, amikor az hörögve mondta neki, „vesd le a felsőd és a melltartód”. A nő gyorsan cselekedett, a férfi pedig nem sokára az összes magját a nő mellére lőtte, hatalmas szinte üvöltő hangú élvezés közben. A nő az egyik ujjával belenyalt és tetszett az íze neki, ezért szépen lenyalta az összeset a melleiről, „isteni finom a gecid, a tiédnek olyan jó íze van, bár a korábbi pasik közül nem soknak vettem a farkát a számba, ez egy fajta bizalom nálam a másik felé, amelyik pasi farkát a számba engedem az különleges számomra.”
Kicsit beszélgettek mindketten kielégülten, majd a férfi az ölébe akarta ültetni, hogy lovagolja meg a rúdját, a nő ekkor az egyik cipőjét vette le és már a másikat is akarta, amikor a férfi szólt „csak az egyik nadrágszárból bújj ki és a cipőt vedd vissza, tudod, hogy mennyire imádom a főzős körömcipőidet” mosolygott hamisan a férfi. Az asszonynak is mindjárt eszébe jutott, hogy régen hányszor élvezett a férfi rá vagy bele a cipőibe, ez egy újabb izgalmi állapotba hozta őt is. Leült a kanos gavallér a kisház előtti lépcsőre és a mohó nő szépen rácsusszant a rúdjára. Ahogy ütemesen mozgott le- föl, a farok úgy keményedett még jobban benne. Nagyon élvezte, ahogy a makk egyre jobban duzzad a hüvelyében, miközben a peckesen meredező mellbimbóit szopta és falta a régi- új szerető. Nem kellett sok és a nő immár másodszorra is a csúcsra jutott, de kérte a férfit „ ne hagyd abba keféld szét a pinám, újra akarok élvezni, és azt akarom, hogy élvezd tele….” , a nő szemérem dombján kevesebb szőr volt, mint a régebbi időkben, de a fekete folt így is izgató volt a férfinak, ahogy látta ágyékaikat összeforrni. Az egykori szexpartner nő, ahogy érezte, hogy a férfi is közeleg a csúcs felé, elkezdte harapdálni annak fülcimpáit és nyalogatni a füle tövét. Hatalmas extázissal és szinte sikonyálva élvezett el harmadszorra is, miközben a kedvenc farok telepumpálta a kéjbarlangját, ahogy kérte is. Egymásba kapaszkodva lihegtek egymáson, és csak ölelték egymást, mint akik életük legjobb együttlétén vannak túl.
Aztán egy idő után szépen, lassan összeszedték a ruháikat, majd rendbe hozva magukat beültek az autóba és indultak hazafelé. Útközben a férfi megjegyezte „csak remélni mertem, hogy egyszer még egy ekkorát szeretkezek veled, eszméletlen jó vagy most is, mindig imádtam, hogy veled olyan jó összhangban tudtam dugni és eszméletlen jó volt szétkefélni, nem beszélve arról, hogy tudtam, ez neked is mekkora nagy élvezetet jelentett.” A nő erre nevetve azt mondta „te kis csődör, ha még sokat beszélsz erről, meg kell álljunk és megint hagynom kell, hogy jól megdugjad a puncim, mert már újra nedvesedek tőled” . A férfi erre vezetés közben elkezdte a jobb kezével simogatni a nő bal combját, majd a combja belső felét, és a nő ágyékához tévedt a keze nem sokára, aki erre a mozdulatra ismét összerándult. Tudta az ex szerető, hogy megint ő következik, de most már nem állt meg az úton, hanem mondta a nőnek, hogy toljon le nadrágot és bugyit, és ott a kocsiban vezetés közben, elkezdte ujjazni a számára oly kívánatos puncit, talán a rosszabb minőségű út is közrejátszott, de a nő rövid időn belül ismét a csúcsra repült. Hazafelé aztán nagyon jó hangulatban telt az út, és abban maradtak, hogy ezt meg fogják még párszor ismételni, hiszen ha nem is mindenben, de a szexben ők egymásnak teremtettek…


Nézd meg Masterboy többi szexi történetét is!

3.44
3.53
3.89
3.29