Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6424
Szavazatok: 52
Feltöltve: 2015. augusztus 06.

Ne gondolkozz!


Hétköznapi életet élő 39-es fickó voltam/vagyok. Reggel munkába menet megpusziltam a feleségem, bementem az irodába, elvégeztem a munkám, majd hazamentem. Így is történt ez egészen az elmúlt 1-2 évig...

A csapatomban dolgozó egyik kolléganő amióta nálunk dolgozik flörtölgetett velem. Nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Ma már ez így működik. A bolti pénztárostól a fiam osztálytársainak női nemű tagjai mind-mind flörtölgetnek velem. Mosolyognak, megjegyzéseket tesznek.

Azonban én voltam a tisztelettudó férj, aki nem viszonozta a flörtöket.
A fent említett kolléganő egyre merészebben bombázott.
Állandóan a kedvemet kereste, "véletlenül" megérintett amikor egymás mellett mentünk el a folyosón, kacér célzásokat tett.
Eltelt így legalább 2-3 év amikor derült égből villámcsapás írt nekem egy email-t amiben megkérdezte, hogy hogyan szeretem a szexet. Kicsit meglepődtem, de kézségesen válaszoltam. A levelezés hosszúra nyúlt. Gyakorlatilag folyamatossá vált. Sokat beszéltünk a szexről email-ben.

Egyik nap arra kért a kolléganő, hogy hazafelé menet tegyem ki a közeli bevásárló központ parkolójában. Talán ez volt az a pont amikor megváltozott minden. Napközben sokat leveleztünk a szexről. Ez mindkettőnk fantáziáját megmozgatta....megérkeztünk a bevásárló központba, lementem a mélygarázsba. Leparkoltam az autót és amint leállítottam a motort a kolléganő azonnal csókolni kezdett.
Forró, szenvedélyes csók volt. Eljátszottam a puha, nedves szájával. Kacérkodtam vele. Nagyon jó érzés volt.
Utoljára akkor éreztem ilyet, mikor gyerekkori nagy szerelmem a diszkóban néhány sör után rám mászott.
Gyakorlatilag fel sem eszméltem a helyzetből amikor azt vettem észre, hogy a kővé meredt farkam már a szájában van. Közben mozgolódtak körülöttünk az autók ezért az akciónak sajnos elég hamar vége lett. Azt azonban mindketten tudtuk, hogy ezzel elkezdődött valami megállíthatatlan.

Néhány nap sem telt bele mikor mit ad isten mindenki hazament az irodából és ketten maradtunk.
Hallottam, hogy pakolászik a konyha helyiségben, hát gondoltam meglátogatom.... :-)
Egy szót sem hagytam neki, azonnal elkaptam és elkezdtem csókolni. Csók közben nekitoltam a falnak és hozzányomtam a kemény farkam nadrágon keresztül. Mindketten lihegni kezdtünk az izgalomtól. A kezei már mélyen jártak a nadrágomban miközben én a sima és puha punciját izgattam.
Fura módon hirtelen előkerült egy óvszer ezért határozott mozdulattal a faltól átirányítottam az asztalhoz, felhúztam a miniszoknyáját és azonnal belé hatoltam. Közben felnyögött és vadul csókolni kezdett amitől én még ütemesebb mozgásba kezdtem.
Hirtelen felugrott az asztal elé, szemből rádőlt az asztalra és azt lihegte, hogy "dugj hátulról" is. Kézségesen eleget tettem a kérésnek, majd nem sokkal később hatalmasat élveztem...
Másodperc sem telt el, ő az óvszert kidobva máris tövig nyelte el a farkam és vadul szopni kezdett. Ezerrel dobogott a szívem. Korábbi levelezésünkben leírtak alapján pontosan azt tettem amit jelzett nekem, hogy szeret. A kemény farkammal az ajkait simogattam gyengéden aztán bedugtam, kihúztam. Rettentően élveztük mindketten.
Meg is lett az eredménye, másodszor is eldörrentem...

Ezt követően jött az, hogy hirtelen nem is tudtunk egymásnak mit mondani. Megöleltük egymást. Jó volt érezni az illatát. Súgtunk még egymás fülébe néhány gyengéd szót, majd hazamentünk.

Ezt az akciót még követte néhány búvóhelyes, szenvedélyes szex maraton, illetve néhány közösen hazamenős, autóban pettingelős akció. Jó volt, élveztük mindketten minden percét.
Sajnos idővel elkerülhetetlen volt, hogy a kollégáknak ne tűnjön fel a köztünk szikrázó levegő jelenléte. Minderre megoldás volt, hogy a kolléganő elment tőlünk néhány hónappal ezelőtt...

Erősen érzem a hiányát a szenvedélyes találkozásoknak.
Jó érzés élni. Jó az, ha a nőt nőnek nézik, a férfit pedig férfinak. Ez az ami a hétköznapokból hiányzik.

Tanulságom a történetből az, hogy érdemes kicsit lazábban élni az életet. Nem szabad túlgondolni semmit. Ha adódik bármi lehetőség arra vonatkozóan, hogy akár egy percre is jobban érezzük magunkat, akkor markoljuk meg a lehetőséget és ne engedjük el, mert később nagyon bánni fogjuk.

Köszönöm ha elolvastad! :-)

Még egy dolog ami nagyon fontos: Ha akarsz valamit, tegyél érte. Ennyi.

Nézd meg ZellerKrem többi szexi történetét is!