Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 12845
Szavazatok: 60
Feltöltve: 2015. május 14.

Albi avató

Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.
Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldottak már.

Már nem emlékszem mi volt épp a téma, de a lényeg, hogy Niki a konyha közepén állt, és a hátsóját kitolta. Kaptam a lehetőségen, és hátsó gondolattól nem mentesen, barátnőmnek odasúgtam - "Te, ez azt akarja, hogy valaki megfogja már a seggét!"
Legnagyobb meglepődésemre ő fogta meg. De ez még semmi.
Néhány perccel később azt a kérdést szegezte nekem, hogy - "Meg akarod dugni?"
Na, itt köpni, nyelni nem tudtam hirtelen, mert barátnőmről meg azt kell tudni, hogy
olyan féltékeny volt, hogy bárkinek átharapta volna a torkát helyben, aki csak rám nézett, persze csak az után, hogy a szemeit már kikaparta. Másrészt nem híve sem a leszbizésnek, sem a 3-as felállásnak.
Persze nem hittem el, mert azt hittem, csak kíváncsi, hogy mit reagálok, így
rájátszva hitetlenkedtem, hogy kiugrasszam a nyuszit a bokorból.

Azt mondta beszél vele, ki is mentek a folyosóra, de még akkor is azt hittem, hogy komolyan gondolja és őt is bevonta az ugratásba. Aztán bementünk a
szobába, villany le és elkezdődött, amire nem számítottam. Nem ugratás volt, komolyan gondolta. Összeölelkeztek és elkezdtek csókolózni. Én nem hittem a szememnek. Néhány másodperc múlva odahúztak, és akkor már mindenki mindenkivel, nyelvezett, egyszerre mind a hárman, közben persze a kezek sem tétlenkedtek, és a ruhadarabok is elkezdtek lekerülni. Csak pár perc telt el, és már mindenki be volt indulva, ezért a ruhákat inkább letéptük egymásról és rögtön egymásnak estünk. Barátnőm a farkamat kényeztette szájával, úgy mit még soha, miközben Niki mellével játszottam és hevesen csókolóztunk.
Miután kicsomagoltam az oldalt megkötős bugyijából, arcom fölé tartotta a gyönyörkelyhét és finoman elkezdtem puszilgatni, majd nyalogatni, mire halkan felsóhajtott és egy picit beleremegett. Egyre nedvesebb lett én meg egyre hevesebben nyaltam egészen addig, amíg barátnőm jelezte, hogy egy kicsit elfáradt a szája.
Cseréltek, párom nyomta a képembe a méz édes lukacskáját, és már ketten kényeztették a makkomat, hol felváltva, hol egyszerre nyalogatták, miközben barátnőmet nyaltam, Niki ujjaival kényeztette magát, de nem bírt már magával és beleült, meredő farkamba. Közben egymást simogatták, csókolgatták. Még akkor is nyalta a farkam, amikor Niki rajta cuppogott, így persze az ő csikóját meg-megnyalogatta, amitől egyre jobban zihált, nyögdécselt, majd, mint egy bomba hirtelen felrobbant. Görcsösen rángatózott, lihegett, folyt a testén az izzadság, majd rám borult. Amíg kipiheni magát barátnőm jött lovagolni, ami nem is volt olyan könnyű, mert lovaglópartnere elég sok nyomot hagyott maga után a nyeregben és ő sem volt már száraz így vigyázni kellet, nehogy kicsusszanjon. Rám támaszkodott, majd szép lassan elkezdett vágtázni egyre gyorsabban egészen a csúcsig. Óriásit élvezett. Pihenés képp gyengéden simogattam őket, mikor már kezdek visszatérni a mámorból felvetettem nekik egy játékot, nevezhetjük fordított orosz rulettnek. Felálltam és magam elé térdeltettem őket, mondtam nekik a játék lényege, hogy felváltva szopnak, és akinek a szájába elmegyek, az nyer! Azonnal neki is láttak, hisz meg akarták hálálni. Cuppogtak is rendesen, nyalták, szívták, nyálazták rendesen, ahogy kell, akinek épp szabad volt a szája az épp a heréimet kéneztette. Aztán valakinek az egyik ujja az ánuszomhoz tévedt, és kezdte izgatni. Annyira jól csinálta, hogy nem kellett sokat várni az eredményre, hamar eldurrantam, és úgy alakult, hogy a játékot barátnőm nyerte. Megvárta az utolsó cseppet is, egyet sem hagyott kárba veszni, de nem nyelte le. Megfogta a farkam és belenyomta Niki szájába, hogy tisztára szopja, ha esetleg ott maradt volna valami.
Majd huncut mosollyal először rám nézet majd Nikire. Megfogta a fejét hátara hajtotta, ő fölé hajolt, az egyik mutató ujját bedugta a szájába, óvatosan kinyitotta, majd szép lassan elkezdte csorgatni a nedűmet. Isteni volt a látvány. Kicsit meghagyott magának és kifolyatta a száján, amely csurgott le a mellére, hasára, a maradékot meg lenyelte. Niki láthatta rajtam, hogy ez bejön nekem és ő is magára csorgatta, de ő sem mindet. Ezek után szorosan összeölelkeztek, úgy hogy a hasuk és a gyönyörű gömbölyű formás melleiket egymásnak nyomták és gyengéden csókolóztak a maradékkal, ami a szájukon csordogált lefelé. Hosszasan nyelveztek a látvány vadító, és ha ez még nem lett volna elég, lejjebb mentek. Először egymás nyakát, aztán lejjebb a mellkas, majd a mell, has végig a csorgás mentén. Lenyalták egymásról a tejemet az utolsó cseppig.

Nem csoda, hogy ettől alhasam fürge munkása szinte azonnal feltámadt. Odamentem kihasználva apró termetét elkaptam Niki derekát, és fölemeltem, de fejjel lefele, én háttal a falnak dőltem és elkezdtem falni kis húsos, lucskos puniját, miközben ő az újra keményedett farkamat cumizta. Intettem páromnak, hogy ő is csatlakozzon. Már ketten nyaltuk, és közben nyelveztünk, amit Niki érezhetően nagyon élvezett, mert úgy szívott, mit egy ipari porszívó. Nem is tartott sokáig mire elért a második csúcsra, nyögni nem tudott mivel tele volta szája, ennek hatására én sem bírtam visszatartani és tele lőttem a kis száját, majd hamar leraktam, mert igen csak megremegtek a lábaim. Amíg levegőhöz jut, addig párom nyalogatta tisztára a farkamat. Miután végzett hanyatt fektettem őt, hisz ő következett. Nikivel elkezdtük csókolgatni a testét össze- vissza, szép lassan, mindenhol, majd OTT találkoztunk. Gyengéden nyalogatni kezdtük, amikor már érezhető jelét adta, mennyire élvezi, kicsit határozottabban faltuk húsos kis puniját, és ő csak hagyta magát, átadta magát a kéjnek, nagyokat sóhajtott, időnkét nyögött egyet, meg-megrándult. Mi is egyre jobban bevadultunk, mint a cápa, amikor vérszagot kap. Nem bírtam ki, nyelveznem kellett vele miközben nyaltunk, teljesen önfeledten, mámorban. Fantasztikus érzés egyszerre érezni egy nő nyelvét és egy puncit a nyelvemmel leírhatatlan, fenomenális érzés...
Addig nyalogattuk lucskos kis lyukát, míg egyre hangosabbakat nyögött, majd hirtelen megfeszült a teste és óriásit élvezett, és percekig rángatózott. Mi még csókolóztunk pár percig levezetésképpen, majd összebújtunk mind a hárman és mély álomba merültünk.

Nézd meg AdamKevin többi szexi történetét is!