Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 13276
Szavazatok: 97
Feltöltve: 2015. január 03.

Első menet

Ugye a legutóbbi történetben kipróbáltam az orált a szomszéddal. Csak 1-2 hónap telt el ugye össze jártunkmikor lehetet hogy könnyítsek rajta ésélvezzük a közös perceket.:-)
És eljött a nagy nap mikor születésnapom lett otthon letudtam mindent és siettem hozzá át mivel egész estig ketten lehettünk a házba. Behívott becsukta az ajtót felköszöntöt puszi minden aztán hátra mentünk a szobába. Elkezdődöt a szokásos hogy lecsusszant a nadrág "véletlenűl"
én meg rábuktam és szépen szoptam a farkát. Egyszer meg kérdezte hogy nem-e vetkőznék le neki miközbe kielégitem természetesen ledobtam és miközbe a farka a számba volt újjaztam magam közbe. Majd kb félóra után megkérdezte hogy nem lennék-e 4 kézláb az ágy persze habozás nélkül pózba vágtam magam. :-)
Majd éreztem hogy valami a seggemhez ér és megfogta a csípőm és 1-2 igazítás után éreztem ahogy a farka behatol. Akkor éreztem előszőr hogy a forrósáp átjárja a testem. Előszőr lassan aztán egyre tempósabban járt ki-bea farka és a végére már remegtem is mire belém élvezet. Hát egészen különleges ajándékot adott nekem . :-)