Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10021
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2014. december 19.

sátras kalandom

El szeretném mesélni nektek egy régi esetet, ami velem történt. Tesóm szervezett egy amolyan telkes sütögetős, iszogatós partit. Erre aztán meghívott jó sok embert, fiúkat lányokat vegyesen. A buli előrehaladtával persze már senki se volt szomjas, szólt a zene és jól éreztük magunkat. Volt ott a társaságban egy lány, aki látszólag szemet vetett rám. Tánc közben valahogy mindig a közelembe került és hát én benne voltam a dologban, mert volt benne valami szexi, ahogy méregetett. Nagy örömömre nem igazán volt szégyellős, elkezdte kigombolni az ingem és elég hivogatón viselkedett. Nem igazán zavarta a társaság, mindenki elég jó hangulatban volt. Aztán ez a lány egyszer csak eltűnt és nem találtam, de ez nem is zavart, volt ott még rajta kívül is elég lány, akinek csaphattam a szelet.
De végül csak elfáradtam és elindultam lefeküdni. Sátrakat vertünk fel, a mi sátrunk egy kétfülkés négyszemélyes sátor volt. Bementem a sátorba és rögtön bevágódtam az első fülkébe, hogy aludjak.
És akkor meghallottam, hogy a szomszédos fülkében már fekszenek és hát nem csendben teszik ezt. :) Mivel csak egy vékony szövet választotta el a fülkéket, felhúztam és belestem. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt fogom látni: Az ominózus lány felcsípett egy másik lányt és éppen orálisan izgatta ott mellettem. Én úgy elképedtem, hogy nyögni se bírtam, de a lányt láthatóan felizgatta a tény, hogy még nézik is akció közben. Rám mosolygott és behúzott maga mellé. Úgy döntöttem segítek neki, elkezdtem simogatni a fekvő lány combját és melleit. Nagyon izgató volt látni, hogy halkan zihál és élvezi a kényeztetést. Sikerült annyira felizgulnom, hogy a nyelvével izgató lányt vegyem célba. Ahogy ő a nyelvével simogatott és szép lassan a háta mögé húzódtam. Simogattam a hátát, finoman belemarkoltam a hajába. Végigsimítottam a fenekén és a combjain. Szép lassan lehúztam a bugyiját és kezemmel a combja belsőjén egyre közelebb kalandoztam a puncijához. Ahogy hozzáértem ő kéjesen nyögött jelezvén, hogy akarja. Éreztem, hogy milyen izgatott, finom nedves volt már. Nagyon óvatosan simogattam az ajkait, a csiklóját. Mindkét lány csendesen nyögdécselt és kéjesen sóhajtozott. Nagyon felizgatott a látvány, ahogy előttem fekszik egy lány és egy másik térdel felette, kéjesen nyalogatva őt. Ekkor már nem bírtam magammal és szép óvatosan beigazítottam keményre merevedett farkamat a térdelő lány puncijához. Lassú mozdulatokkal egyre mélyebbre hatoltam, közben két kézzel erősen tartva a csípőjét. Ahogy ki-be mozogtam, ő egyre kéjesebben nyögött. Végül teljesen benne voltam és éreztem a vágyát, a puha nedvességét, a feszülő izmait. Imádtam ott őt, a másik lányt, forrt a vérem. A fekvő lány és én együtt élveztünk el, nem bírtam tovább tartani magam az orgazmus látványa hihetetlenül izgató volt.
Soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt. Végül a fekvő lánnyal aludtam aznap éjjel, de megkért, hogy csak melegítsem reggelig. Nem én voltam az esete... :)

Nézd meg Vitya többi szexi történetét is!