Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4619
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2009. január 02.

SZEX AZ ÚJ HÁZBAN 2

Az elözõ történetem most folytatódik. Az elsõ csodálatos találkozás bizony nem volt az utolsó.Ezt bizonyítja történetem folytatása is.

Nemrég házasodtam meg. Õt lett a feleségem, Andi, és vele mostanában nagyon kalandos az életem. Építész vagyok. Õ pedig pedig divattervezõ. Sikerült megvalósítania élete álmát, és örömmel csinálja azt, amit szeret. Ráadásul nagyon imád szeretkezni. Hûha. Isteni nõ.

Hétvégén kimentem az új házhoz, amit én építgettem. Gyönyörû volt. Szép fenyõlécekbõl készült és tágas is volt. Nemsokára megérkeztek a bútorok is. Aztán a feleségem kocsija is behajtott. Andi csinos barnahajú szépség. Igazi bestia.
- Szia, drágám! Kész a ház – mondtam neki.
- Remek,szívem! – kiáltott fel nagy örömmel.
Kivette a csomagtartóból a cuccait. Segítettem neki felvinni az emeletre. Miután felhordtam az enyémeket is, akkor együtt kipakoltunk.
- Akkor én hozzálátok a ház körüli teendõkhöz –mondtam, és kimentem összeácsolni a kerítést.
Õ addig fõzött. Déltájban bejöttem. - Készen vagyok – mondtam.
Kezet mostam, és odamentem Andihoz. - Mi lesz az ebéd, drágám? - Sertéspörkölt, szívem
- Azt nagyon szeretem – mondtam, és megcsókoltam.
- Te hova szeretnél menni nászútra? – kérdeztem.
- Végig szeretném járni Magyarország nevezetes mezõvárosait
– válaszolta. - Legyen drágám, ahogy akarod.- és megcsókoltam.

Megebédeltünk, és felmentünk az emeletre.
- Tetszik a ház? – kérdeztem.
- Gyönyörû – mondta.
– Beszélgessünk!
- Mirõl?
- Rólad.
- Rólam? Mit? -
Hát… nem is tudom.
- Én csak azt tudom magamról, hogy szeretem a munkámat, egyszerûen akarok élni, és minden este szeretkezni veled.
- Csodálatos férfi vagy. – mondta Andi és átkarolt. Ismét csókolózni kezdtünk, és éreztem, ahogy testében tombolni kezd a vágy mint egy felpörgött búgócsiga. - Most menjünk, szívem a...
- Nem – nyögtem fel. Szopj le. Most. Szopj le. Nem bírom tovább – és már hullott is le rólam a nadrág, nyakkendõ, és az ing is.

Andi kibontotta a haját és letérdelt elém. Mindkét kezével rámarkolt nadrágból kibújtatott farkamra, és verni kezdte. Kezei föl, és le csúszkáltak. Rángattam a csípõmet, mialatt a feleségem, ez a barnahajú, angyalarcú szépség a farkam verte. Aztán bekapta a szájába! Torkáig bevertem a makkom, és néztem az arcát. Aztán a makk az arcán kezdett el kitüremkedni. Ez brutális indulatra gerjesztett. Ez a nõ nemrég még lány volt viháncolt nyalókát szopogatott és azt mondogatta \"jaj a fiúk mindig azt akarják!\" Most meg szop! Az eres farkam a szájában van, és õ élvezi ahogy cibálja rózsaszín nyelvével! Hörögve löktem tele a száját.
- Négykézláb, drágám!– utasítottam.

Andi gyorsan levetkõzött rózsaszín talpáról lehullt a zokni csípõjérõl a szoknya és a könnyû bugyi. A nõi segg! Istenem! Ahogyan remegve kitüremkedik a hüvely vöröslõ bejárata! Azok a selymes redõk és a lapos has tûzfala! Keményre vertem a farkam újból és belemártottam teste ruganyos, síkos kincsesbarlangjába. Nyögött! Hogy tudnak a nõk nyögni, lihegni, sikongatni! Finomkodnak kis kezeikkel, bájos mosolyukkal, apró fintoraikkal. De ilyenkor! Verejtékes, esztelen párzásban vonaglanak. Hátulról keféltem az én drága feleségem, és közben suttogtam a fülébe:
- Ez az, bedugom mélyre, ugye érzed?
- Sikongass, mint egy kurva!
Ettõl teljesen begerjedt, és orbitálisat élvezett! Egy kicsit be is pisilt a gyönyörtõl, ezért utána gyengéden megtisztogattam, amíg õ még egyszer leszopott.

Nem sokkal késõbb lementünk a konyhába jégkrémet enni. Már tette volna vissza a hûtõbe, amikor hátulról elkaptam és a frigóra döntöttem. - Szeretném megdugni a popsid drágám.
- Igen szívem … ahogy akarod… - mondta lágy, csengõ hangján, és kitárta nekem ánuszát. Bevajaztam a farkam, és a szûk résbe dugtam. Elõször csak lassan pumpáltam, majd egyre gyorsabban löktem a popsiját. Levertük közben a paradicsomkonzervet és a nutellát is.
A szétfolyt nutellakrémbe belemártogattam az ujjam, és a puncijába nyomtam. Meleg lucska közt elolvadt a csoki, és a feleségem sikongatva élvezett. Mindig imádom dugni, ez alkalommal azonban még jobban imádtam. Végül beléspricceltem a popsijába a gecimet.

Késõbb még az ágyban is folytattuk, reggelig keféltünk.
A kis bestia imád szeretkezni.
Reggelinél azonban pironkodva vallotta be, hogy bizony kisebesedett a puncija. Ennek ellenére azért minden áldott nap rendszeresen szeretkezek kívánatos nejemmel!

---VÉGE---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1