Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3831
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2009. január 02.

SZEX AZ ÚJ HÁZBAN 1

Kellemes, tavaszi idõ volt, pont az évszaknak megfelelõ. Ideje is volt már, hisz a tél egészen március közepéig elhúzódott és még a hónap elején is kemény fagyok voltak. Most azonban sütött a lenyugvó nap, és kellemes fénnyel világította meg a pályaudvart.

Árgus szemmel figyeltem a kiírást, mikorra érkezik meg végre a vonat, amire várok, s rajta akire várok. Örömmel vettem észre, hogy már csak alig pár perc választ el a találkozástól. Kicsit ideges voltam, bár ez nem is idegesség volt, sokkal inkább az a gyermeki izgalom, amit akkor érez az ember, mikor az ajándékait nyitja ki, és nem tudhatja, hogy mi lesz benne, milyen lesz.

Örömmel csillant fel a szemem, amikor végre megláttam a szerelvényt, ahogy lassan begördül az állomásra. Kinyíltak az ajtók, és elkezdtek leszállni az utasok. Szemem egyfolytában cikázott egyik arcról a másikra, mígnem végre megláttam azt, akire vártam, de nem mozdultam. Kíváncsi voltam hogy mikor vesz észre. Lassan közeledett a tömegben, és õ is mindenfelé forgatta tekintetét, míg végre észre vett. Ekkor elmosolyodott, és most már céltudatosan felém közeledett.

Elindultam én is felé, s mikor már elég közel voltunk egymáshoz széttártam karjaim, õ pedig jött, és átölelhettem végre. Arcon csókoltam, mert tudtam, arra, hogy rendesen megcsókolhassam, még várnom kell. De ahogy a szólás is mondja, türelem, rózsát terem. Egymásba karolva indultunk a villamos felé, s közben beszélgetni kezdtünk, de egyelõre még csak a szokásos alapkérdésekkel kezdtünk, hogy vagy, milyen volt az utazás, stb. Szerencsére ebben az órában még gyakran jártak a villamosok, arra sem kellett sokáig várni, és így fél órán belül már végre nálam lehettünk.

Gyorsan lepakoltunk, s amíg õ elment „rendbe szedni a toalettjét”, addig én beraktam egy kis könnyed zenét, majd leültem és vártam rá. Nem kellett sokáig várnom, hamar végzett, és letelepedett mellém. Most már, hogy otthonosabb környezetben voltunk, lazábban folyt a beszélgetés, s egyre jobban megismertük egymást az elmondottakból is . Már korábban is megtettem, de most személyesen is bevallottam neki, hogy vonzódok hozzá, és õ is megerõsített abban, hogy ez az érzés nem viszonzatlan.

Ennek a tudatnak az örömére, merészen átöleltem, egyik kezemmel hátrasimítottam a haját, majd megsimogattam az arcát. Elõbb épp csak érintettem ajkammal az övét, éreztem hogy õ is kívánja a csókot. Addig,addig folytattam ezt, amíg a szája résnyire nem nyílt, s ekkor, kihasználva ezt, ajkára tapadtam, s hosszan, vágytelin megcsókoltam. Játszottam az ajkaival. Elõször az alsó, majd a felsõ ajkát szívogattam, harapdáltam óvatosan, majd nyelvem hegyét végig húztam rajtuk. Újból összetapadtunk, s nyelvünk hol vad, hol gyengéd játékba kezdett. Mint a kisgyermekek fogócska alatt, úgy kergetõzött a nyelvünk, majd elcsitult, s lassú, mondhatni elváló csókokat váltottunk. Boldogság töltött el a csókja miatt, s reméltem nem ez volt az utolsó. Tovább beszélgettünk, s közben én lassan elhelyezkedtem az ágyamon, s bíztattam õ is tegye meg ezt nyugodtan. Nem kellett kétszer mondani, elfeküdt mellém, bár nem is mellém, hanem hozzámbújt. Így, összefonódva beszélgettünk tovább, s bár én már egyre kevésbé tudtam neki ellenállni, mégis türtõztettem magam, és nem vetettem rá magam. Mélyen legbelül reméltem, hogy ennek is eljön az ideje, de elõbb még kicsit jobban fel kell oldódnia. Saját tapasztalatból tudtam már, hogy a „lerohanás” nem vezet jóra, s mint utólag kiderült, jól tettem, hogy nem tettem ezt, mert az idõn kívül semmit nem vesztettem, idõnkbõl pedig volt elég.

Beszélgetés közben még néhányszor belebonyolódtunk egy, egy heves csókba, s ezek közben kezem lassan becsúszott fölsõje alá, s bõrét simogattam, s egyre feljebb húztam rajta a fölsõt, egészen, amíg le nem került. Tovább simogattam, s most már elszakadtam az ajkától, s lejjebb is csókoltam. A nyakánál óvatos voltam, mert tudtam, hogy csikis, így azon igyekeztem hamar túl lenni rajta. Miközben haladtam lejjebb, lassan levettem róla a melltartót is, és végre elém tárultak gyönyörû keblei. Az eddig sem csekély vágy egyre inkább felfokozódott bennem, s szinte azonnal rávetettem magam a mellbimbójára, hogy azt kényeztessem kicsit a nyelvemmel, közben pedig a másikat masszíroztam, és szabadon maradt kezemmel tovább simogattam, egyre lejjebb. S ahogy haladtam a kezemmel lefelé, úgy igyekeztem megszabadítani õt a rajta maradt ruhadaraboktól.

Míg végül már nem volt rajta semmi, és én megcsodálhattam fedetlenül testének gyönyörû bájait. Apró csókokat leheltem testére amerre csak jártam, míg végül eljutottam oda, amit én csak úgy nevezek, minden gyönyör forrása. De még nem tettem vele semmit, szinte hozzá se értem, csak a nyelvem hegyével érintettem, és lassan mozgattam körülötte a nyelvemet. Halkan sóhajtozott, s beletúrt a hajamba, míg meguntam a „kínzást” és végre bevetettem a nyelvemet. Elõbb amilyen mélyen csak tudtam, belenyaltam, aztán pedig lassan, a nyelvemmel kitapogattam a csiklóját, s azt izgattam a továbbiakban. Egyik kezemmel a melleit masszíroztam, felváltva, másik kezemmel pedig lassan beléhatoltam, elõbb egy, majd két ujjal, és egyre gyorsuló tempóban mozogtam benne. De ezt nem folytattam sokáig, mert nem akartam, hogy ettõl legyen orgazmusa, így lassan elcsitultak a mozgások odalenn, és abbahagytam, majd visszacsúsztam mellé.

Ekkor õ kezdett el engem csókolgatni engem, s rövid idõn belül azt vettem észre, hogy már rajtam sincs ruha. Végigsimított testemen, míg el nem ért a legérzékenyebb pontomhoz, és azt vette kezelésbe. Elõbb csak simogatta, s nekem már ez is elég volt ahhoz, hogy vér öntse el az ágyékomat, s jelentõs merevedésem legyen, de õ folytatta, most már a szájával is izgatta. Elõbb végignyalta a testet, majd a nyelve hegyével játszott egy kicsit a makkon. Én már alig bírtam magammal, teljesen felizgatott, ám ekkor hirtelen a szájába vette a makkomat, és szívni kezdte. Olyan csodás érzés volt, mint még eddig soha, pedig az ilyen szájalásos dolgokban viszonylag tapasztaltnak mondhatom magamat. Egy kicsit folytatta, s közben pedig egyik kezével simogatta a felsõtestem, másik kezével pedig a zacsimat masszírozta.

Fantasztikusan éreztem magam. Ám ekkor abbahagyta, és odatelepedett mellém. Annak köszönhetõen, amit tett velem, nagyon felizgultam, és hevesen megcsókoltam, talán olyan hevesen, mint még soha senkit. Már alig vártam, hogy belé hatolhassak, de jobb a békesség alapon elõbb gumit húztam, nehogy véletlenül is baleset történjen.

Szavak nélkül is megértettük egymást, s én kerültem felülre. Széttárta lábait, s én még egyszer megcsodálhattam gyönyörû punciját. Lassan ráereszkedtem, és belé hatoltam. Elõbb csak kicsit, lassan, majd egyre gyorsabban és mélyebben csúsztam belé. Együtt mozogtunk, s közben alig-alig szakadtunk el egymás ajkától. Kívántuk egymást, szükségünk volt egymásra, mint a szikkadt földnek az esõvízre. Összeolvadtunk a szenvedély olvasztótégelyében. Teljesen egymásra hangolódtunk. Együtt mozogtunk, és éreztük, mi a jó a másiknak. Õ lassan körözött a csípõjével, ezzel is fokozva a jóérzésemet. Elszakadtam a szájától, és mozgás közben is izgattam a mellbimbóját. Lassan elõtörtek az elsõ kéjes sóhajok belõle, s ez örömmel töltött el. Szerencsére én bírtam még, és így már mondhatni majdnem biztosra mehettem, hogy neki is orgazmusa lesz, s ez megnyugtatott.

Már a tudat is, hogy neki jó, már az is boldoggá tett engem. Átölelt engem, és szorosan magához húzott. Körmei belemélyedtek a hátamba, de nem fájón. Éreztem, egyre közelebb jár az orgazmushoz, ezért egy pillanatra sem hagytam abba a mozgást, sõt, amennyire csak tudtam, én is belehúztam, hogy nagyjából együtt érhessünk el a csúcsra. Egyre mélyebbeket sóhajtott, ebbõl mertem arra következtetni, hogy mindjárt eljut a csúcsra, s éreztem magamban, most már én sem bírom olyan sokáig. Hevesen vette a levegõt, mígnem elakadt a lélegzete, s testét átjárta a gyönyör. Az orgazmus okozta összehúzódások engem is egy pillanat alatt a csúcsra juttattak, s másodpercekkel utána én is elélveztem. Lassult a mozgásunk, ez már csak a levezetés volt, majd lassan kiszálltam belõle, és mellé feküdtem.

Szorosan odabújt hozzám, kicsit még pihegve az imént történtektõl, s én viszonoztam a csókját. Továbbra sem tudtam betelni vele, de nem is akartam. Magamhoz öleltem, és a meztelen hátát simogattam. Miközben pihentünk, többször is mélyen egymás szemébe néztünk, s én úgy éreztem minden egyes alkalommal, hogy elveszek a pillantásában. Teljesen elbûvölt a tekintete. Azt kívántam, bárcsak sose érne véget ez a pillanat. Órákon keresztül feküdtünk még így összebújva, beszélgetve. Nem tudtunk elszabadulni egymástól.

De nem is akartunk, és szerencsére nem is kellett, hisz nálam aludt. Együtt töltöttük az éjszakát, szorosan összebújva. Egymás karjában aludtunk, és így ért bennünket a reggel is.
Éreztem, hogy ez csak az elsõ alkalom volt, és nem az utolsó.

Igazam is volt, mert késõbb csodálatos éveket töltöttünk együtt, de ez egy másik történet.

---FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1