Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 8150
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2009. január 02.

SZILVESZTERI BULI

Az idei évbúcsúztatóra is meghívtak bennünket a barátaink.
A meghívásnak nagyon örültünk, mivel az eddigiek közül Edit és Feri volt az egyik legjobb szexpartnerünk. Feri megsúgta nekem, hogy a bulin ott lesz a testvére, Richárd is, aki az õsszel nagyon megdugta a feleségem. Éva hosszasan készülõdött a bulira. 31-én délelõtt elment fodrászhoz. Hét óra körül megfürdött, punciját Edit kedvéért teljesen kopaszra borotválta.
Este kilenc óra körül érkeztünk hozzájuk. Már vártak minket.

Az asztalon, amelyik az egyik falhoz volt tolva, már ki voltak készítve a poharak és egy két üveg rövidital, valamint ásványvíz és üdítõk. Az asztal mellé tették a két fotelt és a szembe lévõ sarokba betolták a kanapét. A nappali közepére matracokat tettek.
Bemutatkozással kezdõdött buli. Ugyanis ott volt egy nagy darab, majdhogynem kövér lány. – Õ Reni, karácsony elsõ napja óta a menyasszonyom – mutatta be Richard.
Kicsit feszélyeztetve éreztük magunkat, de Feri megnyugtatott, hogy Reninek is ugyanaz a felfogása a szexrõl, mint nekünk.
A kölcsönös ismerkedéssel, beszélgetéssel telt az idõ. Közben iszogatunk. Késõbb Edit megkérte Évát, hogy segítsen neki elkészíteni a vacsorát. Mi tovább folytattuk az ismerkedést.

Renit leültettük közénk, a kanapéra. Võlegénye a szemben lévõ fotelbõl figyelt minket. Elõször én csókoltam meg. Nem utasított el. Feri kigombolta a blúzát, a melltartóból kivette a mellét és szopni kezdte. Reni most Feri felé fordult és száját csókra kínálta. Folytattam a vetkõztetést. Lehúztam a blúzt Renirõl, kikapcsoltam a melltartóját, így teljesen szabaddá váltak a mellei. Hatalmas, kemény cickói voltak. Ebbe szeretett bele Richárd gondoltam. Richárd mintha csak megérezte volna odajött hozzánk, Reni elé térdelt, feltûrte a szoknyát és a bugyit csak félretolva nyalni kezdte menyasszonya punciját. Reni elõször Feri majd az én faszomat szabadította ki a nadrágból és verni kezdte.
Richárd felnézett, majd felállt és meztelenre vetkõzött. Renihez fordult, kiszabadította közülünk, lehúzta a szoknyát és a bugyit.

Reni ott állt elõttünk teljesen meztelenül. Egyáltalán nem volt zavaró a kövérsége. A hatalmas melleihez jól ment a nagy fenék, a kicsi nagyobb hasa nem volt feltûnõ.
– Vetkõzzetek ti is le – kért minket, majd letérdelt Richárd elé és szopni kezdte.
Nekünk nem kellet kétszer mondani, ledobáltuk a ruháinkat és felemeltük Renit a kanapéra.
Feri a jobb én a bal mellét kezdtem szopni, Richárd pedig újra a szájába adta a farkát.
Ez a látvány fogadta a konyhából visszatérõ Editet és Évát, akik két tálca szendvicset hoztak be.
– Na látom ti nem a ilyen szendvicsre vágytok –mondta Edit.
Elengedtem Renit és a két lányt kezdtem figyelni.
Õk a nappali közepére álltak és elkezdték vetkõztetni egymást. Minden egyes ruhadarab levételét csókkal köszönték meg egymásnak. Mikor teljesen meztelenek voltak lefeküdtek a mellettük lévõ matracra. Edit hanyatt feküdt, feleségem pedig föléje kerülve felvették a 69-es pózt. Éva belenyalt Edit pinájába, aki felsóhajtott, majd feleségem derekát átkarolva felhúzta magát és õ is belenyalt barátnõje puncijába.
Mire idáig eljutottak mi is abbahagytuk egymás izgatását és mind a négyen a szeretkezõ lányokat néztük.

Feri ment oda elõször hozzájuk. Leemelte Évát a felesége szájáról és hátulról dugni kezdte a feleségem. Ezt látva Richárd is odament hozzájuk, hanyatt feküdt és ráemelte sógornõjét hosszú faszára.
Ott dugtak elõttünk a szoba közepén, ami nem is maradt hatás nélkül.
– Gyere, dugjál meg – fogta meg a kezem Reni, és odahúzott a szeretkezõ négyeshez. – Hátulról tedd be te is!
Nem kellett kéretni engem sem. Odaillesztetem ágaskodó farkam Reni hatalmas, szõrös pinájához. Õ a tenyerébe fogta és betette magának. Megmarkoltam a nagy kemény segget és lassan baszni kezdtem. Reni ráhajolt az elõttünk baszó võlegénye szájára és hosszasan csókolózni kezdtek.

Én is kedvet kaptam hozzá és a feleségemhez fordultam. Végigcsókoltam a felsõtestét, a melleinél elidõzve, megsimogattam az arcát, majd a szájára tapadtam. Nagyon felizgatott a szitu, úgyhogy rövidesen elmentem. Utána Edit élvezett el sógora faszán, majd a feleségem következett, aki hangos sikolyok közepette ment el.
Már csak Feri és Richárd maradt kielégületlen. Edit és Reni eléjük térdelt és szopni kezdték saját párjukat. Egyik fiúnak sem kellett sok, szinte egyszerre élveztek el, teletöltve szeretteik száját gecijükkel.

Kimerülten, mindegyikünk saját párjával összebújva, ültünk le.
– Na, egyetek valamit –javasolta Edit – Utána bontunk pezsgõt.
Megvacsoráztunk. Vacsora után elkezdtünk táncolni. Olyan gyorsan telt az idõ, hogy észre sem vettük, hogy éjfél van.
A himnusz után Feri felbontott egy újabb üveg pezsgõt. Egymást megcsókolva boldog új évet kívántunk mindenkinek.
Éva mellé kerültem.
– BUÉK drágám – köszöntöttem – Hogy érzed magad?
Csodálatosan mondta és hozzám bújt. Száját csókra kínálta.
Szorosan átöleltem. – Nagyon szeretlek - súgtam neki

Éva nem válaszolt, hanem leroskadt az egyik matracra és magára húzott. Egy pillanatra felnéztem és láttam, hogy mindenki a saját párját becézgeti, szeretkezik vele.
Nem sokáig tudtam figyelni. Belefeledkeztem feleségem csodálatos testébe és megszûnt számunkra a külvilág.
Így zajlott le 2009 év elsõ szeretkezése. A három pár kielégülten becézgette, simogatta egymást. Mi még mindig tényleg szerelmesek vagyunk egymásba Éva ocsúdott fel elõször a zsibbadásból.
– Menjünk le az utcára – javasolta – Imádom a szilveszteri tömeget.
Gyorsan felöltöztünk. Elõkerültek a papír trombitát, sípok és lementünk az utcára.
Mint a gyerekek futkostunk, kergetõztünk. Teljesen ismeretlen embereket öleltünk, kívántunk nekik boldog újévet.

Odaértünk két nálunk jóval fiatalabb sráchoz. Mindegykõjüknél pezsgõ és trombita volt.
Feleségem a trombitáját az egyik fiú felé fordította és hosszan belefújt. – BUÉK – kiáltotta.- Adtok egy kis pezsgõt?
Az egyik srác feléje nyújtotta az üveget. Éva elvette tõle és nagyot húzott az italból.
– Köszönöm – mondta és hirtelen mozdulattal a fiú szájára tapadt.
– Tõlem nem kérsz pezsgõt – szólt a másik srác kicsit irigykedve.
– Biztos, hogy csak pezsgõt akarsz adni – nevetett a feleségem, és a másik fiút is megcsókolta Éva belekarolt két srácba. Feri feleségét átölelve ment utánuk. Csatlakoztam hozzájuk, belekaroltam Editbe. Az ifjújegyespár egymásba feledkezve jött utánunk.
– Haza kéne menni – súgta nekem Edit – Kezdek fázni, ezek pedig mindjárt itt az utcán dugjákák meg a feleséged.
– Oké - mondtam - szólj nekik, menjünk.
– Fiúk látom elfogyott a pezsgõtök, gyertek fel hozzánk, ott folytassuk!

A két fiút nem kellet kéretni, elindultunk és hamarosan odaértünk Feriékhez.
– Dobjátok le a kabátotokat. Mit isztok? - kérdezte Feri.
Mindenki pezsgõt kért. Iszogattunk, beszélgetünk, vicceket meséltünk. Richárd és Reni elvonultak a legtávolabbi matrachoz, levetkõztették egymást és elfeledkezve rólunk szeretkezni kezdtek.
A két fiú nagy zavarban volt, nem mertek a szeretkezõ párra néztek.
– Na mi van fiúk. Az utcán bátrabbak voltatok. Nem meritek Reniéket nézni. Pedig jók. Nem láttatok még így meztelen nõt – kérdezte a feleségem.

Odaállt a két fiú elé és lassan ringatózva vetkõzni kezdett, Egymás után dobta le a ruháit. Mikor már teljesen meztelen volt a fiúkat kezdte vetkõztetni. Ezt már mi sem bírtuk. Feri levetkõztette a feleségét, hanyatt feküdt és magába ültette. Én is levetkõztem, de közben Évát figyeltem. Már teljesen levetkõztette a fiúkat , amikor hirtelen felállt és kiszaladt az elõszobába, ahonnan egy csomag gumival jött vissza. Gyorsan felhúzta azokat a fiúkra. Hanyatt feküdt a közeli matracra, lábait magasra emelte és széttárta és rászólt az egyik fiúra. – Gyere, dugjál meg!

Nem kellet neki kétszer mondani, farkát egyetlen lökéssel benyomta Éva puncijába és gyors mozgással dugni kezdte. A másik fiú a testét arcát csókolta. Ezt már én sem bírtam nézni. A férjén lovagló Edit mögé térdeltem és ágaskodó farkamat benyomtam barátnõnk popsijába. Most már ketten dugtuktuk Editet.
Közben persze figyeltem a feleségem. Õ nagyon élvezte a két fiút, annyira hogy rövidesen felsikoltott, szájára rántotta a testét kényeztetõ fiút és egy hatalmasat élvezett.
Gyengéden letolta magáról a srácot, aki megdugta, hátára fektette, melléje térdelt letépte róla a gumit és szopni kezdte.
– Te meg gyere belém hátulról! – kiáltott a simogató srácnak.

Míg ezek a dolgok történtek természetesen mi sem tétlenkedtünk.
Elõször én élveztem el farkamat kirántva Edit seggébõl, gecimet formás popójára verve. Utána, ha jól emlékszem Richárd és Reni következett. Õket Éva követte, aki újra elélvezett, majd a mögötte térdelõ sráchoz fordult, megmarkolta a faszát õt is megszabadította a gumitól és addig verte szopta míg õ is elélvezett, gecijével beborítva feleségem arcát mellét. Kimerülve roskadtak mellénk a matracra. Egymást simogatva, a kielégülés csodálatos érzésével aludtunk el az újév elsõ napján. Hát így történt. Soha rosszabb szilveszterünk ne legyen!

---vége---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1