Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10833
Szavazatok: 41
Feltöltve: 2014. szeptember 25.

Hétvégi... (2. rész)

Szandra rögtön a kezébe is vette a mellélépő Gergő faszát, és eltüntette a szájába. Ági pedig, lehúzta a bugyiját, majd hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével megtámasztva a testét, és széttárta a lábait! A másik kezével pedig simogatni kezdte a csiklóját. Erre felálltam az ágyra az arca előtt szétvetettem a lábam, és a szájába adtam a faszomat. Ő pedig abbahagyva a simogatását, megmarkolva a farkam szopni kezdte azt.
Gergőék is egyből csatlakoztak hozzánk. És Szandra, a feleségem mellé bújva, a zacsim kezdte nyalni. Gergő pedig, Ágim csupasz kis pináját vette kezelésbe. Közben pedig Szandrát ujjazta. Így kényeztettük egymást perceken át, mikor is Szandra, vette át a feleségemtől a farkam kényeztetését. Jó volt ismét a szájában tudni. Még jobb lenne már a nedvtől lucskos puncijában. Így aztán kicsit arrébb húzódva, hanyatt fektettem az ágyon, és lábait széttártam. Puncija, csakúgy várta már a faszomat. Így nyomban bele is dugtam. Erre aztán kéjes módon felnyögött.
-Már nagyon vártam, hogy magamban érezzelek, Zsolti – mondta Szandra.
Ágimék sem voltak restek! Mert Gergő, szintén méretes szerszámja, már ekkor döfködte a kis feleségemet, annak apró kis sikoltásainak közepette. Én is adtam Szandrának rendesen, ahogy csak tudtam, annyira széttárva a lábait, dolgoztam benne. Kisvárta újra el is élvezett, miközben körmei végigszántották a hátamat. Ekkor pózt cseréltünk és hátulról dugtam. Ő pedig Közben a mellettünk fekvő feleségemmel csókolózott. Huh! Eszméletlen látvány volt! A kis dugópartnerem eközben hátranyúlva simizte a zacsimat. Én pedig a melleit markolásztam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Ágim egy nagy nyögéssel elélvezett. Gergő rögtön le is ment a puncijához lenyalogatni a nedveket. Ezután mind a négyen pózt cseréltünk. Hanyatt feküdtem, a feleségem rám feküdt, és bevezette a pinájába a duzzadt faszomat. Szandra pedig az arcom felett helyezkedett el, így nyelvemmel, nyalhattam szép kis punciját. Gergő, Ági kellően síkos popsijába kezdte bedugni a faszát. Ági felsikoltott, mikor a két faszt már magában érezte. Főleg, akkor sikoltozott, mikor el is elkezdtek benne mozogni. Gyorsan elélvezett. Szandra is szerette volna a két faszt magában.
-Azt akarom, hogy most engem is ketten baszatok meg – mondta. – Jó keményen, ahogy csak tudtok!
Így aztán felcseréltük a szerepeket. Gergő váltott engem, Szandra pedig Ágit. Nagyon jó érzés volt, behatolni Szandra szűk kis popsijába. És elkezdeni azt keményen baszni. Néztem, ahogy a farkam tövig eltűnik a popsija lyukában, majd újra előbukkan. Vonaglott alattam, de én erősen markoltam a csípőjét. Hatalmasat élvezett!
Azután ismét mindenki a másik párjával foglalkozott tovább. Amíg a kis feleségem melleit baszta Gergő, addig mi Szandrával, lovaglópózba váltottunk át. Nagyon jól lovagolt meg engem. Puncija csakúgy szippantotta magába a kemény farkamat. Gergőék is kedvet kaptak a lovacskázásra, és Ágim, mint egy félőrült mozgott férfitársam farkán.
Annyira jól lovagolt rajtam Szandra, hogy a hüvelyének izmai - hol szorítva, hol elernyedve - szinte fejték a farkam, ahogy ő fel-le ugrált rajta. Kalimpáló mellei ütemesen ringottak. Megszorítottam formás melleit, majd az arcomat az azok közti „völgybe” nyomtam, és csókolgattam, annak minden egyes négyzetcentiméterét. Éreztem, hogy nemsokára el fogok élvezni, így gyorsan pózt cseréltünk, és a hátára fordítottam. Csípőjét jól felnyomva, a lábait a mellkasomnak szorítva egyre vadabb módon dugtam tovább. Mert amikor elélvezek, a lehető legmélyebben akartam, hogy benne legyek, és úgy mehessek el benne. Néhány perc múlva, már nem bírtam tovább visszatartani, és hangos nyögéssel, beleélveztem. Szinte kirobbant belőlem a gecim, egyenesen beterítve Szandra hüvelyének belsejét. Egy ideig még mozogtam benne, majd kihúztam a farkam. A beeresztett nedűm, lassan csurgott kifelé a puncijából. „Felültem a mellkasára”, és a megemelkedő fejének, kitátott szájába tettem a farkam, hogy tisztára szopja azt. Becsukta a szemét, és gyengéden szopta.
Időközben a - szintén pózt cserélő - kis feleségemet dugó Gergő (kutyapózban dugtak tovább), még egy kis ideig bírta szusszal. Bár, Ági már kérlelte, hogy élvezzen belé. Mert érezni akarta magában már a gecit. Amit aztán kis idő múlva Gergő meg is tett, és a feleségem kis puncija is teletöltődött, gecivel.
Percekig lihegve pihentünk mind a négyen, egymás mellett, majd elmentünk tusolni. Én Szandrával, Ági pedig Gergővel. Hogy ők mit csinálhattak még ott bent nem tudom. Mi Szandrával, megbeszéltük, hogy lehet majd valamikor egy folytatás, ha a párjaink is benne vannak. És ezt „megpecsételve” még orálisan gyorsan kielégítettük egymást.
Utána - már négyen - fent a hálóban, még beszélgettünk egy kicsit, majd eljött a búcsú ideje, és mosolyogva indultunk le az emeletről. Főleg mi Ágival, akik ezen a napon egy új élménnyel gazdagodtunk. Sajnos, újbóli tali már nem jött össze. Mert mintegy félévre rá külön mentünk Ágival. Bár próbáltam felvenni utána még a kapcsolatot Szandráékkal, de már nem voltak fent azon az oldalon. Az email címük is elveszett. Mindegy, mert ez a hétvége örök emlék maradt!

Nézd meg Fools többi szexi történetét is!