Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 13555
Szavazatok: 42
Feltöltve: 2014. szeptember 25.

Hétvégi találkozás (1 rész)

Három éve már hogy elváltam. Ági volt az első, és ez idáig egyetlen feleségem. Valamint ő volt az is, akivel ezt a nem mindennapi kalandomat megélhettem, amelyet most megosztok veletek. Ági, két évvel volt fiatalabb, mint én. Gesztenyeszínű hajában néhány melírcsík húzódott. Arcát kiemelték hatalmas barna szemei, és fitos kis orra alatt, pedig érzéki ajkak voltak. Testén semmi kivetnivalót nem lehetett találni. Formás cicik, kerekded popsi, lapos poci. Nem volt se sovány, se kövér. Ám mégis volt rajta mit fogni. Bár magasabb azért lehetett volna…
A szex remekül működött köztünk. Talán az egyetlen, amire nem volt panasz semelyikük részéről sem, a két év alatt. Szerettük az új dolgokat kipróbálni, és nem voltunk prűdek. Ott, és akkor dugtunk ahol, és amikor csak ránk jött. Mindig újítottunk. Soha nem volt két egyforma dugás köztünk. Hol az egyikünk vitt be valami újat, hol a másikunk. Egy este azt kérdeztem tőle:
-Mit szólnál a párcserésszexhez?
Felcsillant a szeme. Aztán az ujjaival a mellkasomat cirógatva elmondta, hogy őneki is megfordult már ez a fejében. Tetszik neki is ez az ötlet. Megbeszéltük tehát, hogy keresünk egy ehhez szimpatikus párt. Mivel ő nem szeret böngészgetni a neten, a keresést, rám bízta. Amelyhez másnap nyomban neki is láttam. Számtalan párral chateltem, és webcameráztam, mire néhány nappal később, rábukkantam egy ideálisnak mondható párra. A 30 éves Gergő, és a 27 éves Szandra, már az első beszélgetésünkkor szimpatikus pár volt. És mivel nekünk még nem volt ilyen szexben részünk, a talit úgy beszéltünk meg, hogy nálunk tartjuk. Így aztán amikor elérkezett a megbeszélt hétvége, és megszólalt a kapucsengő, Ágit átkarolva izgatottan nyitottam ki ajtót.
Mosolyogva üdvözöltük egymást, miközben beljebb léptek a házba. Gergő rövid barnahajú, középmagas, izmos srác volt. Homlokára feltolt napszemüveggel, lezser öltözetben. Szandra viszont a srácnál egy picikével magasabb volt, és szőke haját lófarokban összekötve viselte. Bájos arcán csinos kis szemüveg volt. Egy rövid kék farmernadrág, és egy testre simuló felső volt rajta. Amely alól sejtelmesen domborodtak ki melleinek halmai. Első benyomásom az volt Szandráról, hogy a fene sem nézné ki belőle, hogy „ilyesmire”, kapható. De hát „csendes tóban is lakik béka”! S, miközben befelé mentek a lakásba, mindezt alátámasztva, többek közt ő még egy kacsintással is üdvözölt.
Egy „ki mit iszik” után, kényelembe helyezkedve a nappali kanapéján rövidke beszélgetésbe elegyedtünk, amelynek Ági „eltűnése”, vetett véget, aki a konyhába ment kitudja miért. És aki után Gergő is elsettenkedett. Miután ők ketten „leléptek a térképről”, Szandrával együtt mi is a tettek mezejére léptünk. Felálltunk egymással szembe, majd elkezdtem lehúzni róla a pólóját, melyet aztán melltartójának kicsatolásával folytattam. A korábban elképzelt szép, formás, és feszes mellek előbukkantak. Megérintettem őket! Csodás érzés volt! Már alig bírtam magammal, mert a melleken már rendesen csúcsosodtak a bimbók, amelyek csak arra vártak, hogy bekapjam őket! Ahogy ajkaimmal közelítettem feléjük, Szandra visszalökött a kanapéra, hogy mindezt ülve tegyem meg. Így aztán, a csodálatosan szép kis halmok csúcsai, ott meredeztek a szemeim előtt. Bekaptam az egyik bimbót, majd szopni, és nyalni kezdetem körbe - körbe. Szandra felnyögött! Jó ideig kényeztettem a melleit, valamint köldökét, és a felső testének minden részét. Farkam pedig ez idő alatt kényelmetlenül feszült, a nadrágomban. Így aztán igazítani kezdtem rajta. Szandra észrevéve ezt, letérdelt elém, majd lefelé ráncigálta rólam a sortomat. Kezébe vette a farkam, és megsimogatta!
-Ajjaj, de szép. A kamerában, a múltkor csak azt láttam, hogy nagyobbacska darab – mondta mosolyogva. - Alig várom, hogy a számba érezzem! Várj, leveszem a szemüvegem.
Ekkor valami olyasmit mondtam neki, ha jól emlékszem, hogy „Ne, Szandra! Azt akarom, hogy szemüvegben szopj le! Úgy akarok elélvezni, hogy abban látlak! Még soha senki nem szopott le szemüvegben! Tudni akarom milyen látvány! És a végén, az arcodra is akarok élvezni, nemcsak a szádba!”
Mosolyogva beleegyezett! Így aztán, felkeltem a kanapéról, és ő előttem térdelve belekezdetett, abba a szopásba, amire még nagyon sokáig gondoltam vissza!
Azzal kezdte ugyanis, hogy a csupasz zacsimon végighúzta a körmeit, egészen fel a makkomig. Majd vissza. Ezután masszírozni kezdte a heréimet, miközben meg - megnyalta azokat. Istenien csinálta! Egy idő után viszont már nem csak masszírozta őket, hanem, az ajkai közé is vette, és szopta. Csakúgy cuppogott az ajkai közt. Hirtelen megmarkolta a faszom, és verni kezdete. Közben pedig a szemüvege felett nézett rám. Ez akkor olyan észvesztő volt számomra, hogy akit nem szoptak még le szemüvegben, kedves férfitársaim, hát az iktassa be legközelebb. Ennyire bevadulni nőt még nem láttam. Őrületes módon nyalta végig a faszom oldalát, miközben kezével továbbra is a heréimet morzsolgatta. A megduzzadt makkomat azonban nagyon gyengéden nyalogatta körbe, ezután még egy utolsó pillantást vetett rám, és a faszom majdnem teljes egészében eltűnt a szájába. Megfogtam Szandra fejét, és elkezdtem a tempót diktálni. Hol lassabban, hol egy kicsit gyorsabban. Volt, hogy annyira eltűnt a szájába a farkam, hogy öklendezni is kezdett, de nem érdekelte. Volt, hogy a nyálát csorgatta vissza a makkomra, miután cuppanva hagyta el az ajkait, hogy aztán mohón újra bekaphassa. Láttam, mennyire nagyon akarja a faszomat, valamint azt, hogy elélvezzek. Láttam, hogy szeret szopni! Igazi kis szopókirálynő volt! Nem is bírtam sokáig, és kivéve a faszomat a szájából, a kezemet segítségül véve, verni kezdtem, miközben azt az arca felé irányítottam azt. Kisvárta el is élveztem. A gecim, csakúgy spriccelt a homlokára, hajára, no meg a szemüvegére is, amelynek lencséin lassan folyt le a nedűm. Aztán gyorsan beadtam a szájába a faszomat, hogy megízlelje a gecim, és hogy tisztára szopja a makkomat. Az ujjait a farkam köré szorítva, préselte ki az utolsó cseppeket is. Majd mikor ezzel végzett, levette szemüvegét, a mutatóujjával letörölte a lencsékről az anyagomat, és mosolyogva lenyalta az ujjairól. Miután végzett, elment a mosdóba megmosakodni. Én pedig ez idő alatt gyorsan odalopakodtam a konyhaajtóhoz, hogy lássam Ágiék mit csinálnak éppen. Nos, az én kicsi feleségem, szintén fedetlen keblekkel térdelt a konyhakövön, és Gergő faszát szopta oly átéléssel, ahogy nekem szokta. Épp jókor lestem be, mert Gergő felnyögve, csakúgy lővelte Ági kitátott szájába az anyagát. Ő pedig nyelte is rendesen a hatalmas mennyiséget. Mert nagyon szerette azt. Gyorsan visszakoztam, mert zörgést hallottam magam mögött. Szandra jött ki a fürdőből fekete tangában, szemüveg nélkül, és így szólt hozzám:
-Gyere, menjünk a hálószobába. Majd jönnek! A faszodat akarom érezni magamban!
Kézen fogtam tehát, és rögvest el is indultunk a háló felé, fel az emeletre. Miután felértünk, háttal a franciaágynak fordítottam, majd elé térdelve, lassan lefelé kezdtem húzni a bugyiját. A fazonra borotvált punci, csodálatos látvánnyal tárult elém. Jobb lábát rögtön fel is tette az ágy szélére. Így aztán a rózsaszínben pompázó szeméremajkai szépségesen tárták fel előttem hüvelye vörösödő, bejáratát. Amit aztán, gyorsan meg is nyaltam. Eközben ő a hajamat simogatva, kissé magához nyomva az arcom, felnyögött.
-Nyaljál ki! – szólt alig hallhatóan. - Nyald ki a pinám! Arra várok mióta csak beléptem ide.
Nyelvem mozgásba lendült, és szorgalmasan nyaltam, hol a csiklóját, hol az szeméremajkait, melyeket be - bekapva a számba, még erősen meg is szopogattam. Gyenge remegés futott át rajta. Később aztán egyszerre két ujjamat dugtam be a hüvelyébe, és azokat mozogattam benne. Majd kihúzva, lenyaltam róla a nedveket. Aztán újra visszadugtam, immár a mutató-, a középső- és a gyűrűsujjamat egyszerre. Ezzel imitálva, hogy baszom. Közben a nyelvemet is segítségbe hívtam. Erre aztán hangosan lihegve, kissé meghúzta a hajam.
-Dugj be még egy ujjadat – szólt.
„Hmmm” – gondoltam. – „Nem csak egyet fogok”.
Kihúztam az ujjaimat a nedvtől csillogó pinájából, és lassan, mind az öt ujjamat próbáltam visszadugni. Lassan ment! Éreztem, ahogy milliméterről - milliméterre tágult a hüvelye, míg nem egyszer csak eltűnt csuklóig a kezem. Isteni érzés volt ott bent! Felsikoltott! Én pedig immár a hüvelyében eltűnt kezemmel kezdtem baszni! Bár már nem sokáig, mert mintegy fél percre rá, sikoltva élvezett el!
-Ajjaj! Mi volt ez a sikoltás – nyílott az ajtó, és lépett be a kérdező Gergő, mosolyogva. – Jöttünk csatlakozni – folytatta, miután a kis feleségem is belépett a szobába.

Nézd meg Fools többi szexi történetét is!