Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8994
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2009. január 01.

FELESÉGEM BARÁTNÕJE 2

Mint írtam, feleségem barátnõje egy ideig nálunk lakott, és egy csodálatos kalandot már átéltem vele. Teltek, múltak a napok, de nem nyílt alkalom rá megint. Mikor az utolsó éjszakát töltötte nálunk, én sokáig dolgoztam. Mikor hazaértem, kb. 1-kor, Márti állt a konyhában, és mosogatott. Azt mondta, nem tud elaludni, de a feleségem már alszik.

Egy rövid fürdõköpeny volt rajta. Biztos voltam benne, hogy semmi nincs alatta. Ez rögtön felizgatott. Hátulról átöleltem, kezem becsúsztattam a köpeny alá, és markomba fogtam feszes mellét. Azonnal elzárta a csapot, hátrahajtotta fejét, éreztem hajának fantasztikus illatát. Simogatni kezdte melleit masszírozó kezeimet. Majd egyik kezével hátranyúlt, és ügyesen kiszabadította nadrágomba zárt merev farkamat. Egyik kezemmel közben szétbontottam a köpenyt, és a punciját kezdtem simogatni. Éreztem, hogy teljesen benedvesedett.

Így izgattuk egymást egy ideig, majd megfordult és letérdelt elém. Elkezdte szopni a farkam. Hihetetlenül jó érzés volt. Hol nyalta, hol szopta, közben egyik kezével a golyóimat morzsolgatta, a másikkal a segglukamat izgatta. Huncutul felnézett rám, és azt mondta, hogy szeretné, ha hátulról dugnám. Felállt, megfordult, és egyik lábát egy kisszékre rakta. Gyönyörû formás segge hívogatta merev farkam. Elõször lassan a nedves puncijába hatoltam be. Fogtam a csípõjét, és dugtam, dugtam, ahogy bírtam. Közben egyik ujjammal a segglyukát kezdtem izgatni.

Hátrasúgott, hogy pont erre gondolt. Kihúzta a farkam a puncijából, és a másik nyíláshoz illesztette. Lassan nyomni kezdtem. Meglepõen könnyen ment. Csodálatos érzés volt. Egyre hevesebbek lettünk. Éreztem, mikor elélvezett, de én még tartottam magam. Azt mondta, szeretné látni, ahogy elélvezek. Lehajolt, és farkam egész töltetét a mellére verte. Majd a makkommal szétkente. Egy utolsó csókolózás után nyugovóra tértünk.

---VÉGE---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1