Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 7637
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2014. augusztus 17.

Teljesült vágyak

A nyár vége felé közeledünk telik az idõ, a szép nyári esték rohannak el egymás után.
Az imádott férj régi vágya, hogy feleségét egy másik pasi ölelõ, kényeztetõ karjaiban lássa.

Egyre többször tör elõ a kérdés belõle, hogy mikor leszünk már hármasban? Feleségétõl egyre gyakrabban kérdezi: Drágám mikor csábítasz már el végre egy pasit aki tetszik Neked? Mikor kényeztethetem végre valakivel az imádott, gyönyörû, érzéki tested?

Mikor láthatom azt a kéjt ami ilyenkor elõtör, azt a felfokozott izgatottságot, tüzet ami szex közben eluralkodik a vékony gazella testû szerelmemen?
Sok próbálkozás, mellyel harmadikat próbáltunk keresni mind kudarcba fulladt.
Majd felmerült egy közeli barát neve és elõálltunk a vágyainkkal. Elmondtuk neki mit szeretnénk vele együtt megvalósítani, mire õ furán nézett és megköszönve a lehetõséget de elutasította a közeledést.

Az idõ egyre jobban telt és a kettesben töltött érzéki szeretkezések és vad szexcsatákba beleszõve a harmadik személyt egyre izgatóbb dolgok történtek. Heves csókok, vad karmolások, kényeztetõ nyalások között a fantasztikus orgazmusig juttattuk egymást.

Majd úgy alakult, hogy ez a barát egy szép este eljött hozzánk és néhány pohár finom ital után és kellemes kártyázás közben egyszer csak elõkerült egy szextársasjáték. Ezen mindenki mosolygott majd belevetettük magunkat a feladatokba.

Amikor a feleség azt a feladatot kapta, hogy csókolja meg a barátot õ odalépett hozzá, a barát érzékien megfogta a feleség nyakát és megcsókolták egymást. Mindketten izgultak de egy finom érzéki csók után visszaültek a székre.
Majd egy kis idõ múlva a férj elment egy szemkötõért és mire visszaért a barát a feleségével újra csókolózott. Majd mikor melléjük ért a feleség mindkét férfi kezét megfogva az ágyhoz vezette õket és leültette egymás mellé a két barátot.
Ekkor már felfokozott hangulatban volt mindenki, hallhatóbb mély lélegzetvételek követték egymást, a feleség beült a kettõjük közé és a férjjel elkezdett csókolózni miközben a barátot simogatta. Majd átfordult a baráthoz és a férjét simogatta. Hamarosan eluralkodott az erotika tüze mindenkin és pár perc múlva az izgatások közepette már senkin nem volt ruha. A férj nyalta a felesége punciját miközben a nõ a másik pasit kezdte el orálisan kényeztetni aki láthatóan ezt nagyon élvezte, majd a férjét szopta miközben a barát ölébe ülve lovagolt annak kemény farkán. Pár perc múlva ledõltek az ágyra és a barát szenvedélyesen dugta a nõt aki eközben a férjét szopta.

Egyre ütemesebb és erõteljesebb tempót diktált a barát dugás közben majd elélveztek a nõvel. A férj ezután kezdte dugni felesége punciját és szintén az orgazmus csodás pillanatában találták magukat.
A csodás együttlétet simogatások, csókok, mosolyok zárták. Mindhárman jól érezték magukat és remélik lesz folytatása a csodás estének, mely kezdete volt egy szex hármas, remélhetõleg hosszú szexdús, érzéki kapcsolatának!

Nézd meg Mirla többi szexi történetét is!