Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5910
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2014. július 31.

Zuhany alatt I.

Céges buli volt. Grillezés, ivás egy félreesõ tanyán. A hangulat a tetõfokán, retró slágereket és mozgalmi dalokat üvöltöttünk felváltva. Este 10 körül a társaság oszolni kezdett, így én is indulóra fogtam a dolgot. Az egyik kolléganõm vitt néhányunkat haza, talán õ volt a legkevésbé beitalozva. Útközben mindannyian megbeszéltük, hogy még elindulunk bulizni az éjszakába, én viszont kértem, hogy lezuhanyozhassak, mert füst és ételszag lengett körbe, és egy kis hûs vizû tusolás is jót tesz a részegség ellen. Megállapodtunk, hogy egy óra múlva Móni összeszed minket és irány lumpolni.
Én voltam az utolsó, akit kitett a ház elõtt. Kikászálódtam a kocsiból, néhány vicces szót váltottunk, majd elindultam az ajtó felé. Hirtelen visszafordultam és a teljesen természetes módon megkérdeztem: Nem mosnád meg a hátam?
Inkább incselkedni akartam vele, meglepett, ahogy kiszállt az autóból, bezárta majd elindult felém.
- Miért ne? - És mosolygott. Valami olyan szemérmetlen és kéjes mosollyal...
Beléptünk a lakásba, ledobtam a táskám, becsuktam az ajtót és magamhoz rántottam. Hevesen, forrón csókoltam, szorosan öleltem. Õ belém kapaszkodott, nyelve vadul hadakozott az enyémmel, beleharapott az ajkaimba... Megmarkoltam a fenekét, kemény volt és formás, magamhoz húztam, akartam, hogy érezze ölével, milyen keményen meredezik a farkam. Majd hirtelen mögé kerültem, fenekéhez szorítottam kemény hímtagomat és beleharaptam a nyakába. Csókoltam a fülét, fülcimpáját kis híján letéptem hevességemben. Közben kéjesen sóhajtozott, nyögdécselt, fenekét egyre hevesebben dörgölte a farkamhoz.
Elindultunk lassan, közben szívtam, csókoltam a nyakát, kezem becsúszott a blúza alá és a hasát simogattam. Minden esetben, mikor a derekához ért a kezem, megremegett és még jobban sóhajtozott. Beléptünk a fürdõbe, felkattintottam a villanyt, majd a nagy tükör elõtt megálltunk. Egyik kezével a fenekemet markolászta, másikkal beletúrt a hajamba, közben félig lehunyt szemekkel a tükörben nézte, mit csinálok vele.
Egy mozdulattal húztam le róla a pólót, a következõ mozdulattal levettem róla a melltartót is. Ott állt elõttem csupasz felsõtesttel, mellei gyönyörûek voltak, formásak, teltek, természetesek, mellbimbói olyan kemények voltak, hogy akár üveget is lehetett volna velük vágni...
Megmarkoltam a kebleit, erre hangosan felnyögött, fejét hátra vetette, csodálatos teste megfeszült... Igazi nõ volt, húszas évei végén. Bõre barna, csípõje széles, keblei formásak és nem kicsik. Ajka telt, szemei hatalmasak és barnák, egész lénye bujaságot árasztott. Tudtam, hogy elégedetlen a testével, keményen edzett, aminek meg is volt a látszata, mégis formásan és nõisen telt maradt. És most itt van a karjaim között és a magamévá tehetem.
Egyszer csak megragadta az övcsatomat és meglazította. Kezei gyorsan és ügyesen dolgoztak. Kigombolta a sliccemet és elkezdte letolni a nadrágomat. Szembe fordult velem, levette rólam az inget, majd az alsómat is elkezdte lehúzni. Közben hevesen csókolóztunk tovább.
Megnyitottam a zuhanyzót, a reggeli tusolás nyomán még be volt állítva a kellemes meleg víz. Újra magamhoz húztam Mónit, kigomboltam a nadrágját és a bugyival együtt letoltam róla. Megcsapott szemérmének illata, kellemes édeskés punciszag töltötte be a levegõt. Magához húzta a csípõmet, lüktetõ farkammal éreztem forró, lucskos punciját. De még nem akartam beléhatolni.
Beléptünk a zuhany alá, bõrén szinte sisteregtek a vízcseppek. Hevesen csókolóztunk, kezem közben felfedezte csodás idomait, majd az ajkaim is vándorútra indultak. Elõször a melleit vettem célba, nyelvemet körbe-körbe táncoltattam az egyik, majd a másik mellbimbója körül. Kezdtem felhúzni vele a lányt, egyre jobban vonaglott a zuhanyzóban.
Lejjebb indultam, csókokat leheltem a hasára, nyelvem belefúrtam a köldökébe, onnan lefetyeltem a testén végiggördülõ vízcseppeket. Majd befúrtam az arcom illatos, sima, szõrtelen és bársonyos ölébe.
Ekkor hagyta el az elsõ sikoly az ajkát. Ettõl teljesen begerjedtem, az egyik combját a nyakamba vettem, hogy jobban hozzáférjek a puncijához. Megnyaltam a kisajkait, kissé befúrtam a nyelvem a hüvelyébe, majd erõteljesen fellendítettem a csiklója irányába. Beszívtam a csiklóját, szoptam, õ pedig hevesen nyögött, kéjesen sóhajtozott.
Ezt a mozdulatsort többször is megismételtem, õ csak nyögött, közben a hajamba túrt, én meg a másik combját is a nyakamba vettem, nyelvem betolt a hüvelyébe és körbe-körbe forgattam benne, azután áttértem a csiklójára és föl-le, majd jobbról-balról adtam neki a nyelvcsapásokat.
Egyre hevesebben nyögött, egyre hangosabban, hatalmasakat sóhajtott, majd hirtelen csend lett, teste megfeszült és hatalmas kiáltással szakadt ki belõle az orgazmus. Teste remegni kezdett, apró, gyors lélegzetekkel próbált levegõhöz jutni. Lassan lenyugodott, teste elernyedt, letérdelt a kádban, majd felnézett rám és ennyit mondott:
- Nagyon kellett ez már!
Egymásra mosolyogtunk. Nagyon vonzó volt, ahogy térdelt elõttem, haja csapzott volt a víztõl, mellein és a combján folyt végig a víz. Arra vágytam, azt szerettem volna, hogy…
Kitalálta a gondolatomat. Hirtelen megragadta a farkam, lassan húzogatta rajta a kezét, majd a heréimet kezdte cirógatni. Megszorította a péniszem, majd a makkom hegyével körözni kezdett az ajkai körül. Meg-megnyalta a hegyét, majd nyelvét becsúsztatta a fityma alá, de a heréimet nem engedte el. Rendesen felajzott még úgy is, hogy már nem nagyon kellett, de neki sikerült.
Néztem, ahogy játszik a farkammal, felnézett rám õ is, szeme mosolygott és hirtelen elnyelte a szerszámomat tövig. Éreztem, ahogy a mandulája a makkom hegyét birizgálja. A feneke fentrõl jól látható volt, formás íve izgató látványt nyújtott. Ehhez még hozzájött az a látvány, ahogy mélyen a szájába vezette a szerszámot.
Egy percre nem engedte el a heréimet, folyamatosan simogatta, masszírozta. Nem fogtam vissza magam, folyamatosan nyögtem, miközben kényeztetett.
Lassan kiengedte a szájából, és ismét csak a makkal játszott. Megnyalta, szétfeszítette a nyelvével a nyílását, belenyalt, majd szájjal rászorított a makk és a farok többi részének találkozására. Hirtelen gyöngéden beleharapott a fitymabõrbe, kéjes fájdalmat okozva ezzel. Én már alig álltam a lábamon, kihúzta fogaival a bõrt, majd visszaengedte és körbecsókolta.
Újra mélyen bevette a szájába a farkam, és szopta, és szopta... Gyönyörû volt, mint a filmekben. Kezem a fejére tettem, de nem kellett irányítani, tudta, mit csinál és hogyan kell.
Közel voltam a véghez, egyre hevesebben nyögtem.
- Óóó... Mindjárt...! - mondtam, de érezte õ is.
Még két-három mozdulat, majd kivette a szájából a farkam, megrántotta egykétszer és kitört spermám, mint a láva. Üvöltöttem az élvezettõl! Mozgatta a kezét lüktetõ péniszemen, a fröcsögõ spermafolyam az arcára, a mellére csapódott...
Remegõ lábakkal álltam, átéreztem és kiélveztem minden pillanatát az élvezetnek. Mikor ki bírtam nyitni a szemem, még ott térdelt elõttem, kezében a farkam és mosolygott. Arca, válla, mellei tele spermával, amit már félig lemosott a zuhanyból áradó víz.
- Köszönöm. – mondtam. - Csodás volt!
- Köszi, nekem is nagyon jól esett! – válaszolta.
- Akkor? Megmosod a hátam? – kérdeztem mosolyogva.
- Persze! – nevetett fel.
Folytatás következik!