Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 26028
Szavazatok: 55
Feltöltve: 2014. július 31.

Sógornõm...

Feleségem mamájának van egy nyaralója a Balatonon. Mivel idõs, már kiszoktunk járni füvet nyírni, rendbe tenni. Persze eszt felváltva a feleségem nõvérével (sógornõmmel).
Történ egyszer, hogy mind a két család egyszerre ment elintézni a szokásos tennivalókat a nyaraló körül. Vagyis mi a munka feléhez tudtunk csatlakozni. Miután végeztem a fûnyírással Yvett (feleségem) felajánlotta hogy ha már itt vagyunk elmegy a közeli szupermarketbe és hoz valamit amit közös fõzés után elfogyaszthatunk. Yvett elviharzott és egyedül maradtam a sógornõmmel Emõkével. A teraszon aztán elkezdtünk beszélgetni semmitmondó dolgokról. Aszán egyszer csak azon kaptam magam, hogy nagyon alaposan végig mustrálom, hosszú fehér lábát, kicsi kerek ciciét,formás arcát hosszú szõke haját... elméláztam hogy ha lenne rá idõm és titokban maradna bizony kikezdenék vele.
Mintha olvasna a gondolatomban elkezdett mesélni magáról, hogy Gergõvel még egyszer sem elégült ki, az ágyban ha arra kerül a sor csak bedugja neki 5-7 lök és bele élvez... utána mint aki jól végezte dolgát befordul és alszik. Azt is elárulta, hogy pár hónappal ezelõtt beszélgettek Yvettel és elárult sok mindent a szexuális dolgainkról, szokásainkról. Elárulta azt is, hogy bizony neki sok az a szex amit nyújtok mert egy szeretkezés alkalmával 2x-3x is eltudok élvezni (ez igaz) érzékeny pinája ezt nem bírja.
Meglepett hogy ennyire kitárulkozott elõttem és persze zavarba is hozott, hisz akkor már farkam erõsen az égre meredt, éreztem a lüktetést, éreztem farkam végébõl a nedvem.
-Értem- mondtam neki csak hogy én is szóljak valamit. -Mi lenne ha legközelebb Te irányítanál vedd a kezedbe a dolgokat, és a farkát mondtam tovább mindezt mosolyogva.
-Már párszor megpróbáltam kényeztetni, simogatni, játszani vele bekapni a farkát de ugyan az mint a dugásnál számba veszem pár pillanat és elsül Gergõ eltol tovább nem szereti ha az õ bránerével játszom.-mondta Emõke egyhangúan.
Agyamban már nagy vágyat éreztem hogy kezébe adjam az enyémet, hisz ki az a férfi aki erre nem vágyik.
-Én engedném -szalad ki a számon halkan,de nem olyan halkan hogy ne hallotta volna meg.
És mintha valami felcsillanást véltem volna felfedezni szemében mosolygott.
-Megyek lezuhanyzom -mondtam zavaromban, és persze azért is hogy a zuhany alatt könnyítsek magamon.
A szobába elkezdtem levenni magamról a trikóm, majd a rövid nadrágom, alsógatyám. Törülközõt magamra csavartam de még így is látszott domborodott álló farkam, indultam a fürdõ felé. És már az járt az eszembe, hogy most végre kiverem a farkam, mert már nagyon nem bírtam, mikor egyszer csak lágy hang szólított meg hátam mögül.
-Várj egy kicsit- Emõ oda jött és szájon csókolt. Lágy volt a csókja és nedves viszonoztam a csókot. Kezemmel végig simítottam a mellét megpróbáltam levenni róla felsõ bikini darabját, de eltolt.
-Ne, még ne -suttogta halkan. -Had élvezzem ki aszt amit nem kapok meg amit már régóta kiakartam élvezni... - és hogy nyomatékot adjon szavának lerántotta rólam a törölközõt. Mindezt úgy hogy közben nem hagytuk abba a csókolózást.
Kõkemény farkam meztelen hasához ért némi váladékot hagyva rajta.
- Te aszán kemény vagy és forró, na majd én segítek rajtad- mondta mosolyogva.
Lenyúlt és kezébe vette a szerszámomat. Megfogta két golyómat kicsit morzsolgatta majd körmét lágyan végig húzta herémtõl egészen a makkom tetejéig. Libabõrös lettem nagyon jól esett, izgatott.
makkom két ujjával lágyan megszorította aminek hatására egy adag nedû került elõ. Szájához emelte, bekapta tõlem szerzett nedvem.
Meg fogta kezem és a kanapéhoz vezetett, hátamra feküdtem õ letérdelt elém majd ismét a kezébe vette farkam és ott folytatta ahol abba hagyta. Ritmikusan húzogatta a bõrt egyik kezével, másikkal golyómat,herémet cirógatta, morzsolta. Pattanásig feszültem de nem engedte hogy kirobbanjak.
-Hmm húgi egy cseppet sem túlzott farkad méretérõl,-mondta elismerõn -Még egy kicsit bírd és oda élvezel ahova akarsz- búgta édesen.Nyelvével makkom rését birizgálta, majd végig nyalta oszlopom.
-Jó nagy és vastag a farkad alig tudom bekapni- de azért sikerült neki, bõ nyállal szopott mind nem tudta bevenni pedig igyekezett. Szopott, közben a golyóim morzsolta finoman.Majd felváltva a farkamat verte, golyó , here simogatás. Hosszú szõke haja izgatóan simogatta hasam, mellem.
Éreztem, hogy elsülök, de ezt Õ is érezte egyik kezével herém, másik kezével makkom alatt elszorított így a pillanat nem jött el, nem löveltem ki amit már olyan nagyon vártam, vártam, hogy farkam megkapja végre.
-Most olyan élményben lesz részed ami örökre rám fog emlékeztetni.-mondata Emõ.
Felállított a kanapéról letérdelt elém nem vette a szájába pedig nagyon vágytam rá. Farkam tovább kínozta (és persze engem) simogatta, játszott vele arcához érintette, finoman pofozta ami szokatlan volt és új érzés élveztem nagyon. Volt, hogy rápaskolt a herémre, amitõl pillanatig csillagokat láttam, de hagytam hisz jól eset ez az új érzés. Húzogatta a bõrt le-fel ismét arcához szorította ekkor már nem bírtam fogtam dákom és a szájába tettem, finoman kivette.-Még nem veszem a számba.- mosolygott.
Nagyon felvoltam húzva láttam és lopva a faliórára pillantottam már nagyon vártam, hogy beterítsem spermával, hisz az idõ véges hamarosan megjön Yvett a vásárlásból túl akartam lenni hisz már 39-perce játszik velem a sógornõm.
középsõ ujját benyálazta és az ánuszomhoz tette, majd körkörös simogatásba kezdett.
-Eszt ne- kértem.
-Pszt nem lesz rossz ígérem.
Ahogy eszt kimondta tövig bekapta farkam örült tempóban kezdett szopni kicsit fuldokolt, de nem hagyta abba a szopást. Kisvártatva a még mindig ánuszomban éreztem ujja hegyét nagyon lassan mozgatta ujját és szopott. Ekkor már semmi nem számított jó érzés volt az ujja bennem kimondottan élveztem jó érzés volt hogy ujjaz egy nõ és közben vadul szop. Ujja beljebb siklott ánuszomban én hangosan hörögtem nyögtem.
-Most, most vigy..-idáig jutottam.
Kirántotta szájából az elsõ spricc a szemeit haját és az ajkát találta telibe. Közben megállás nélkül ujjazott tovább.
Mielõtt jött vona a második spricc egy gyors mozdulattal bekapta és közben ujjazott a másik kezével rázta a farkam és itta a nedûm. Ujját lassan kihúzta belõlem szájával engedett a szorításon így kicsurgott némi sperma ami lehullva terült el a padlón.
Meg kellett kapaszkodnom mert elhagyott az erõm ilyen intenzív kényeztetésben még nem volt részem.
Emõkét szorosan magamhoz öleltem szájon csókoltam nyelvem kereste az õ nyelvét. Láttam meglepõdött ezen, de utána viszonozta csókom
Éreztem a spermám ízét a szájában máskor talán megbotránkozok még a gondolatától de most ez eszemben sem jutott.
-Még nem találkoztam olyannal aki spermás számat megcsókolt volna. Mostantól az enyém vagy és mikor hívlak te ugrasz.- Monda viccesen.
-Nem, te vagy az enyém és jössz ha hívlak és az lesz amit én akarok- válaszoltam neki nem komolyan.
Elnéztem azt a gyönyörû nõt és nem akartam elhinni, hogy ilyen béna pasija van.
-Amint látom hajadra is jutott a gecimbõl 2 helyre is, azzal az egyiket ujjaimra varázsoltam mutatván neki. Kezemet megfogta szájához húzta majd eltüntette és mint aki jót evett nagyot nyelt. És persze mosolygott.
-Rengeteg spermád volt nem gondoltam volna, hogy lehet valakiben ennyi, megértem lenyelni a sok fehérjét- mosolygott.
-Most én adok neked valamit.- mondtam és magamhoz húztam.
Ekkor autómotor hangja hallatszott majd csapódott az autóajtaja.
-Helló megjöttem kiabált a terasz elõtt egyre közeledõ Yvett.
Szét rebbentünk annyi idõm volt hogy gyorsan oda súgjam : -Ígérem folytatjuk.
Be siettem a fürdõszobába.


A zuhany alatt kellemes érzéssel gondoltam Emõre farkam ismét ágaskodni kezdet. Befele fordultam a csempéhez és átszappanoztam álló farkam. Egyszer csak egy kéz kapta el hátulról és finoman verni kezdi.
-Látom valaki begerjed kicsit -mondta Yvett és némi szappant kent a kezére hogy folytathassa farkam izgatását.
-Mit csináltatok míg nem voltam itt -és most mára a fenekem szappanozta ami kicsit sajgott Emõ miatt...
-Hát sokat...
-Tudom mit csináltatok mondta a nõvérem, nagyon elfáradtál?
Nem tudtam mit mondjak, de szerencsére õ tovább folytatta. -Rendes dolog hogy a szomszédnak besegítettél a fûnyírásban így szegény elõbb végzett.
Hmm gondoltam nem rossz eszt talán megúsztam.
-Annyira azért nem fáradtam el, hogy ne tudjalak téged megdugni este.-válaszoltam neki.
-O remek! -mosolygott és megcsókolt.
Elkezdte magát beszappanozni majd leöblítette bõ vízzel, néztem ahogy a szappan végig siklik formás mellein, le egészen a fazonra igazított punciáig kívántam õt.
-Nem akarod befejezni amit elkezdtél a kezeddel? Kérlek verd ki nekem nem bírok estig várni.-kérleltem
-Szívesen megtenném de rohannom kell a barátnõm autója lerobbant, megkért vigyem haza. És már kapkodta magára a ruháit.
-Ne sokat pancsolj mert a nõvérem is leszeretne fürödni meleg vízbe.
Na szia kb 2-óra múlva itt vagyok addig egyetek és beszélgessetek, tévézzetek. Lehajolt és bekapta finoman makkom így jelezte, hogy este igényt-tart rám. Majd kiviharzott.
Hajam öblíttetem le mikor ismét elkapta egy kéz a farkam simogatta cirógatta.
-Meggondoltad magad mégis könnyítesz rajtam?-kérdeztem.
Nem is lepõdtem meg mikor nem Yvett állt a zuhany alatt meztelenül hanem Emõke.
-Nem engem vártál? Kimegyek.-mondta és az állandó mosoly most sem tûnt el arcáról.
Megfogtam kezét-Yvett?-kérdeztem
-Elment ismét üzeni lehet késõbb ér haza...
Megfogtam Emõt és megcsókoltam majd a nyakát pusziltam fülét harapdáltam, átadta magát az élvezetnek.
A víz közben egyfolytában hullott ránk a zuhanyból.
Kezem lejjebb siklott kidomborodó szõrzetet simogattam. Mellbimbóját felváltva szívtam majd szoptam ekkor már hangosan zilált. Középsõ ujjammal végig cirógattam kagylója belsejét megérintve a duzzadt csiklóját. Felsikoltott az élvezettõl, finoman bedugtam puha szaftos punciába két ujjam nagyon lassan és ritmikusan húztam ki-be az ujjam amitõl eszét-vesztve kapaszkodott két-kézzel belém.
Úgy döntöttem nem kínzom tovább, letérdeltem és belenyaltam pinájába megremegett majd halk sóhaját hangos nyögése váltotta fel. Végig nyaltam a szeméremajkait, beszívtam finoman fogam közé szorítottam, majd a csiklóját vettem kezelésbe, nyaltam szívtam a kis pöckét bedugtam nyelvem pinája nyílásába ameddig csak lehetett ott is körbe érintettem amit tudtam.
Teste megfeszült beleremegett.
-Nyald... ooo istenem, nyald,nyald... nyal...- hangos hörgéssel elélvezett.
Észre sem vettem, hogy a zuhanyt nem zártam el...
Diszkréten magára hagytam, de elõtte oda súgtam neki -Még nem végeztünk várlak a hálóba.

A szobába kellemesen hûvös volt pedig odakint lehetett vagy 35-fok.
Álló farokkal vártam, hogy Emõ bejöjjön, nem kellett sokat várnom. Jött Õ törölközõ, nélkül láttam a padlón nedves lábnyomát,vállán gyöngyözõ vízcseppeket amit nem törölt le, puncija szõrzetérõl jó pár nedves csepp csillogott. Már nagyon vártam az ágy szélén ülve álló farokkal. Meg állt elõttem.
-Valamit tudnod kellene...-kezdte volna, de nem tudta tovább mondani, belenyaltam vízcseppektõl nedves puncia résébe. Egybõl a csiklóját vettem célkeresztbe, kicsit megszívtam amitõl õ megremegett.
-AAhhh,igy is jó... nyöszörögte épp hogy hallottam.
Hanyt feküdtem majd az arcomra húztam.
-Gyere a számra kértem- egy pillanatnyi habozás után számra illesztette punciát. Illatos volt Dove szappant használt...
Nyelvemmel szemérem ajkait ízleltem körbejártam, kissé széthúztam punciát és mélyen belenyaltam annyira mélyen amennyire csak nyelvem engedte.
-AaAahhh-felsikoltott -Ahhh nyögte- nagyon fel izgult. punciábol csak úgy patakzott nedûje.
Finoman megérintettem nyelvemmel csiklóját gyengéden érintettem körbe-körbe nyaltam, majd egy hirtelen ötlettõl vezérelve bekaptam és megszívtam. Fogammal gyengén ráharaptam csiklójára, ami ezután következett leírhatatlan... Fel sikoltat.
-Nem bírom... ahhhh ahhh uhhhhh...
Pinájából spriccelve arcomra élvezett. A lé íves sugárban landolt rá az arcomba, számba.
Elõször megdöbbentem, hogy képes volt az arcomra pisilni, ezt õ látta rajtam és még mindig a gyönyör hatása alatt remegett.
-Ne haragudj megpróbáltam elmondani-kezdte volna, de akkor már én is tudtam, hogy nem pisi landolt a számban. Nagyon felizgatott, hogy õ erre képes rég óta szerettem volna ilyen élményt, de a feleségemnek ez az adottsága hiányos. Nagyon felizgatott az a tudat hogy Emõ képes eme szex felsõfokára...
-Ne butáskodj imádom,hogy te erre képes vagy, Finom az íze már régóta tudni akartam milyen a szex egy ilyen képességekkel rendelkezõ hölggyel.-mondtam az igazságnak megfelelõen.
-Mióta tudod, hogy képes vagy erre?-kérdeztem -Vágy volt a hangomban, kívántam nagyon Õt.
-Fõiskolás voltam mikor kezelésbe vett két srác...egy egész éjszakám volt velük...
-Gergõ? Ö tud errõl?
-Igen még az elején kíváncsi volt mi is ez aztán undorítónak tartotta...
-Húúú de egy hülye -tört ki belõlem.
-És azt elárulod a mostanihoz hasonló élvezetben mikor volt részed?
-Partnerrel még egyetemista korban. Anélkül meg 1 hete.
-Óóó ne bolondozz mit jelent ez?
-Lehet megtudod hamarosan.-mosolygott és beleült az ölebe, úgy helyezkedve hogy a hímvesszõm hasához szorult, megcsókolt jelezvén sok a szöveg.
Kezével a jól ismert körmeivel makkom fejét cirógatta. Érdekes érzés volt hol élesen belenyilallt a fájdalom, hol izgatóan csiklandozta makkom.
-Szóval azt mondod izgat a nedvem?- Kérdezte.
-Húú nagyon, nagyon, hányszor vagy erre képes? Többször is menne?
-Igen menne- mondta szégyenlõsen. Megcsókoltam mellbimbóját. Láttam jól esik neki.
-Tudod mit derítsd ki hogy tudok e még...-mondta elhalló hangon, mert akkor már teljesen a két ciciét vettem kezelésbe. Csókoltam nyaltam a bimbóikat,szívtam harapdáltam gyengéden. Emõ ölembe nagygon élvezte de keze továbbra is markolászta hímtagomat. Nem hagyta abba körmével valló játékát farkamon.
Éreztem combom lucskos a pinájától. Nyakát, fülét kezdem csókolni, egyik kezem folyamatosan simogatta két szép almáját. Ujjam közé vettem az egyik bimbóját, morzsolgattam gyengéden, majd kicsit erõsebbre vettem a morzsolást figyelve arra, ha fájna neki azonnal abba hagyom, de ettõl hangosabban élvezett.
-Óóóó ez nagyon jó- súgta fülebe.
Nyögött élvezett még egy darabig, majd fogta a farkam ami már olyan vörös volt a sok odatóduló vértõl, pinájához illesztette lassan nagyon lassan elkezdett beleülni. Õritõen lassan csinálta nem bírtam egy hirtelen mozdulattal felemelkedtem, hogy bevágjam farkam lucskos pinájába.
-Nee... ez nem az én méretem nagyon hosszú és vastag is. Had járassam be.-Kérte és csak mosolygott.
Egy örökkévalóságnak tûnt mire makkom becsúsztatta, szûk lucskos punciába
-Hatalmas makkod van nem láttam még ekkorát-mondta.
Végre tövig benne voltam lassan ritmikusan lovagolt pinája cuppogott csattogott, õrületesen izgatott. Miközben lovagolt melleit cirógattam. Fokozta a ritmust, két kézzel simogattam izgattam hófehér almáit hüvelyk és mutatóujjam közé csíptettem egyik mellbimbóját majd a másik kezemmel is megismételtem ugyanezt. Megszorítottam mindkét kezemmel a bimbóit, megrázkódott még gyorsabban lovagolt rajtam. Megfogtam kétoldalt lelógó szõke haját hozzám húztam ettõl kicsit bepucsitva lovagolt míg nyelvemmel az övét kerestem. Egyik kezemmel formás feszes fenekét simogattam a másikkal, feneke lyukát vettem célba. Tudta mi következi megpróbált tiltakozni, de olyan erõtlenül, hogy ezzel azt is érthettem hogy nagyon tetszik neki amit csinálok. Ujjamat nem dugtam még be fenekébe csak simogattam a nedves lukát.
-Igen, igen sikoltotta.
Tudtam itt az ideje, hogy megadjam neki amit akar.Fenekem le-fel mozgattam egyre gyorsabban, gyorsabban ott tartottam...
-Ohh megyek,megyek, megyeeekkkkk ÁÁÁÁÁÁÁ.... fülsiketítõen élvezett el.
Kirántotta farkam lucskos (nagyon lucskos) pinájából...
Farkamra eresztette meleg nektárját miközben kezemmel csiklóját dörzsöltem. Nedve nagy ívbe csorgott mellemre, hasamra, de legtöbbet a farkam kapott édes nedûébõl.Rengeteget spriccelt hisz mint késõbb elmondta az is közre játszott hogy akartam és élveztem pinaszaftját. Nem kellett vissza fognia magát.
Hatalmasat élvezett. Remegett, szinte eksztázisban volt. Lecsúsztam és körbe nyaltam pináját, szõrzetérõl is lenyaltam punci nektárját.
Enyhén sós nektárját lukából is kinyaltam, miközben még mindig hatása alatt volt elõbbi orgazmusának.
Pár perc pihenõt adtam neki aztán fölé emelkedtem. Õ hátán feküdt széttett lábakkal, farkam pinájához csúsztattam.
-Élvezd tele lukamat engedd spermád belém. Úgy baszol meg ahogy akarsz-mondta. fura volt ilyet hallani tõle mert mióta ismerem soha nem hallottam még káromkodni sem. De nagyon felizgatott ez .
-Enyém vagy amikor hívlak jössz.- mondta ellent nem tûrõ lágy mosollyal kísérve.
Vágytól remegve makkom lassan elkezdem becsúsztatni szûk punciába.
Meglepõen gyorsan benne voltam és vadul elkezdem dugni. Sikongva élvezett többször, de én már nem tudtam ráfigyelni az járt az eszembe hogy szabaduljak farkam és agyam feszítésétõl már nem akartam figyelmes lenni keféltem, éreztem összeszûkül, megszorítja farkamat méhe, görcsös rángásban elélveztem, de még most sem hagytam abba kefélését. Még többet akartam Lassabban dugtam éreztem spermám csurog Emõ punciából. Heves csókolózásba kezdtünk. Közben keféltem.
Kicsit leálltam.
-Nem zavar csöpögõ spermám a pinádból?-kérdeztem
-Dehogy zavar fel izgat mondta.
Szívem heveset dobbant imádok vele szeretkezni pedig csak most voltam vele elõször.
Kutya pózt vettünk fel betettem neki hátulról, élvezettel nyomta nekem punciját. Két oldalt cofba fogtam haját úgy dugtam tovább.
Hangosan élvezett, nem fogta vissza magát. Felizgatott hangos nyögése, apró sikolya. punciából két combján patagzott a nedû.
Õrülten síkos volt belül bele élveztem ismét, nem hagytam abba tovább keféltem, kivette farkam pinájához rakta és ismét elélvezett. Lespriccelte farkam \"zuhanya alatt\" tartotta míg nedûje nem hagyott alább.
De erre megint elkezdett farkam ágaskodni.
Õ sem hagyta szó nélkül.
-A kis virgonc megint életre kelt, Élvezz a számba kérte.
már azon gondolkodtam, hogy elmegyek megmosom, mire egyszer csak rácuppant és kegyetlenül elkezdett szopni, olyan erõvel szopott azt hittem nyomban megtöltöm száját...Ujja ismét fenekem lyukába helyezte és ritmikusan mozgatta.
-Ekkora farkat...- mondta elégedett sóhajjal.
Egyik kezével ujjazott másikkal húzogatta a bõrt farkamon és közben intenzíven szopott. Ánuszomban lévõ ujja fantasztikus érzéssel töltött el.
- Emõ... Em... E..
Egyre hevesebben szopott majd tele élveztem száját. Farkam addig rázta míg az utolsó cseppet is kiszívta belõlem. Mind lenyelte. Fenekem sajgott ahogy kihúzta belõle ujját.
Mindketten ledõltünk az ágyra nem törõdve hogy csupa lucsok, nedves spermás a lepedõ.
-Nem mondom nem számítottam arra hogy a 3.-ik adagban is ilyen bõ mennyiség legyen.
-Látom neked is tetszett, hányszor voltál meg - kérdeztem.
-4.-nél már nem számoltam tovább. - válaszolta.
Összefonódva egymás karjában cirógattuk egymást csókolóztunk, majd elkezdtük rendbe szedni az ágyat, magunkat. Lezuhanyoztunk együtt majd felöltözve kiültünk a teraszra egy üveg borral. Közelben autó hangját hozta a szél.
Yvett mintha tudná mikor kell jönni.
-Hellóka nehari a késésért remélem azért elvoltatok -csókot nyomot számra. Lopva a fali órára néztem csupán 40 percet késet.
-Ó nõvérkém milyen energikus vagy látom jót tett neked a kerti munka.- mosolyogva bement.
-Hmm milyen érdekes szag van itt hallottam elhaló hangját ahogy a fürdõbe sietett.
Nem szóltunk semmit csak egymásra néztünk, éreztem õ is az elmúlt órák pillanatait eleveníti fel.
És tudtuk ennek lesz folytatása.

És ha így lesz meg írom aszt is...