Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5449
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2014. június 25.

A meglepetés

A nyár már a végéhez közeledett, a nyaralók mind elszállingóztak a Balaton mellõl, az élet visszatért a rendes kerékvágásba, csak én maradtam tovább a szokottnál a nyaralóban. Jó okom volt rá, mert egy új csinos hölggyel való megismerkedésemet szerettem volna megkoronázni azzal, hogy a nyaralóban az enyém legyen! Emesének gyönyörû hosszú szõke haja volt, és a két égszínkék szeme fantasztikus külsõt kölcsönzött egyébként is gazella testalkatának. A mellei nem voltak túl nagyok, inkább közepesnek látszottak a nyári ruhájában amiben megismertem. Még most is alig akartam elhinni, hogy egy ilyen bomba Nõ pont engem akar....
De álmodozásomból a csengõ riasztott fel, megérkezett, a kocsijával már beállt a nyaraló elõtti kis parkolóba. Örömmel nyitottam ajtót, és a köszöntése után egy bátortalan csókot adtam neki, de Õ hevesen rámfonódott és a nyelve szinte egy másodperc alatt felkutatta a szám minden zegét-zugát!
Így ölelkezve csókolózva és közben vetkõzve az ágyhoz tartottunk, és mire odaértünk már mindketten meztelenek voltunk, éreztem az ágaskodó farkamon a forró bõrét, amikor hozzá nyomtam a hasához, õrületesen szexi és izgató érzés volt! Majd kezelésbe vettem a kemény melleit a nyelvemmel apró csókokat lehellve rá, majd körözve rajta amitõl igen megkeményedtek a bimbói és piciket haraptam rajta, Õ pedig aprókat sikkantott az élvezettõl, majd megszólalt:
- Azt akarom hogy keményen megbaszd a pinámat!
A meglepetéstõl majdnem hanyatt vágódtam, mert errõl a gyönyörû nõrõl nem is feltételeztem hogy ilyen vulgáris tud lenni. Ezért önkéntelenül visszakérdeztem:
Hogyan?
-Jól hallottad! Azt akarom hogy keményen megkúrjál, és minden lukamat! - mondta, vággyal a szemében.
-Biztosan ezt akarod? Azt gondoltam gyengéd leszek Veled.....- montam erre.
-Ne legyél már Te is nyálas pasi! - válaszolta- én a kemény szexet szeretem, igaz ettõl a legtöbb pasi beijed és lelép, mit gondolsz miért nincs pasim?! - tette fel a már bennem is megfogalmazódott kérdést, amire most úgy éreztem választ kaptam!
-Rendben, ahogy akarod!- mondtam felvéve a kesztyût- szét fogom kúrni a nedves kis pinádat, de elõtte jól megszopatlak!
Láttam a szemében a szavaim hatását, pedig még jóformán hozzá sem láttunk, szinte önkívületi állapotban csillogtak a kék szemei. Felvettem a földrõl a nadrágomat és kifûztem belõle az övemet. Jó erõs bõr szíj volt. A háta mögé húztam a két karját, a csuklójánál rátekertem a szíjat mindkét kezére és összecsatoltam.
-Ezt nem szeretem! - mondta.
-Most már késõ, szét foglak kúrni, és nem akarom hogy összekarmolj! - válaszoltam kaján vigyorral a képemen.
Majd térdre kényszerítettem és a farkamat bedugtam a finom kis szájába, erre mohón szopni kezdett. Úgy látszik mégis akarta. Nagyon jól csinálta kõkemény volt a farkam és belemarkoltam a hajába, úgy húztam rá amennyire csak tudtam, igaz teljesen nem tudta benyelni csak háromnegyedig, de fantasztikus volt ahogy cuppogott a kemény faszomon, mohón nyalva, szívva azt. Éreztem nem bírom már tovább, ezért elvettem tõle és az ágyra fektettem háttal, a lábait felemeltem és betoltam a csillogó szûk kis pinájába a faszomat. Forgatta a szemeit közben és nyögdécselt, majd amikor teljesen bent volt éreztem elérek valamit a végével, és elkezdtem aprókat mozogni benne folyamatosan kopogtatva azt a belsõ „ajtót”. Talán ha tízet mozdultam így amikor elkezdett sikoltozni és elélvezett remegve mozgatva a csipõjét. Éreztem a herémen ahogy a puncilé lefolyik rajta és csiklandozza. Amikor megnyugodott egy kicsit csókolni kezdtem a lábaival a nyakamban kezeimmel keményen megfogva a vállait kihúztam a farkam, majd hirtelen tövig betoltam neki, így mozogtam és egyre gyorsítottam a tempón.
-Igen, ez az, basszál méééég, kúrj szét teljeseeeen! - kiabálta – el akarok élvezni a kemény faszodon. És ismét remegve elélvezett. Nagyon elégedett voltam magammal, és örültem hogy ki tudok elégíteni egy ilyen gyönyörû nõt, viszont ez a trágár és mocskos beszéd valami módon nekem is izgatóbb volt mint a szokásos szex közben hallható hangok! Eddig még egy partnerem sem beszélt így közben, ezért volt meglepõ. Már jó pár orgazmuson túl volt Emese amikor hasra fektettem, a lábai lelógtak az ágy szélérõl és hátulról kezdtem szétkúrni a kis pináját, közben az összekötözött kezeit megfogtam és felfelé húztam, mintha fel lennének függesztve a plafonra. A szabad kezem egy ujjával pedig elkezdtem simogatni a popsi lukát, és be is dugtam a nedves kis ánuszába, így mozogva tovább a puncival együtt. Ismét élvezett, már sokadszor, és én sem bírtam tovább.
-Nem bírom tovább a pinád szorítását, elmegyeek! - tört elõ belõlem is a kiáltás, és elélveztem.
-Gyereeeeee spricceld tele a pinámaaaaaat! - válaszolta sikítva, élvezve.
Ráborultam és feküdtünk egy darabig együtt, közben csókokkal borítottam be a nyakát vállát, karját újdonsült szeretõmnek. Éreztem újra erõre kapok így ismét hanyatt fektettem, a lábait felhúzva és lecsúsztam a puncijához a nyelvemmel, a nedves kis csiklója enyhén sós volt ahogy izgatni kezdtem, és rájött Õ is, hogy még korán sincs vége a szexnek! Egyre jobban sóhajtozott, mert már eléggé kimerült a kemény baszásunktól, de nem akartam még hogy így élvezzen. Az ágy alá nyúltam ahol korábban eldugtam egy méretes mûfaszt (minden eshetõségre felkészülve), majd nyalás közben a puncijához nyomtam és mikor már kellõen nedves volt betoltam a nyelvem alá a lukába!
-Aaaaaaaaaahhhh! - ez volt a válasza, mert meglepõdött a faszon a pinájában ismét, pláne nyalás közben! - mit csinálsz velem?
-Szétkúrlak, ahogy ígértem - válaszoltam szüneteltetve a nyalakodást – és minden lukadat!
Ezzel a brokit a popsijához tettem és elkezdtem befelé tolni, közben folyamatosan nyaltam a csiklóját, Õ nyögött és sikkantott, közben körözött a fenekével amíg apránként az egész faszt be nem dugtam, Õ kéjesen nyögött én meg mozgattam benne.
-Jajj, de nagy ez a fasz a seggemben! Kúrjál vele! Ne hagyd abba! Mindjárt élvezek!
Igyekeztem összehangoltan nyalni és mozgatni a brokit benne, aminek az lett az eredménye hogy ismét sikított, remegett és telespriccelte a számat érdekes ízû puncilével!! Még soha nem tapasztaltam ilyet ezelõtt, ezért eléggé új volt számomra a dolog, elõször meg is ijedtem picit, de nem volt rossz íze, sõt! Levettem róla a szíjat és félre raktam a brokit, hagytam lenyugodni, feküdtem mellette és simogattam. Õ csapzottan zihált még amikor megszólaltam:
-Ezt meglepetésnek szántam!- mosolyogtam.
-Igen? Akkor folytassuk! De most én jövök! - válaszolta a legnagyobb meglepetésemre, és el sem tudtam képzelni mire gondol. De Õ a nadrágszíjamért nyúlt és az én kezeimet is összekötötte hasonló módon ahogy én tettem vele. Majd hanyatt lökött az ágyon és elkezdett szopni, elég nehezen ment a dolog mert hatalmasat élveztem belé nem is olyan régen, de nagyon jó technikája volt és életre keltem! Ekkor Õ a brokiért nyúlt és betolta a még mindig lucskos, gecis pinájába, így izgatva magát, közben szopva egy igazi faszt. Ismét elélvezett és ez hatással volt rám is de nem hagyta hogy elmenjek, hanem lassított a tempón, én meg szenvedtem.
-Csináld mááár, szopd a faszomat! - kértem tõle.
-Nyugalom, most jön majd az én meglepim! - és a mosolyában valami furcsát fedeztem fel, mert kihúzta a mûfaszt a puncijából és a fenekemhez rakta, izgatva azt vele egyre beljebb tolva!
-Nana, ez nem jó ötlet! Én nem vagyok meleg! -siettem gyorsan hogy leállítsam mielõtt tényleg bejutna.
-Igen, tudom. Különben nem tudtál volna ilyen alaposan megbaszni engem! De most én foglak téged! - mondta, és láttam rajta komolyan is gondolja! Megrémültem! Hagytam hogy megkötözzön, de igazából semmit nem tudtam róla! Én barom! Ezt tényleg nem akartam! Persze õt ez cseppet sem érdekelte, folytatta az ánuszom ostromolását, ami már lassan engedett az erõszaknak, pedig nagyon feszítette a broki de a szopással együtt isteni kín volt, és apránként teljesen bejutott oda ahonnan eddig mindig kifelé jöttek a dolgok...
-Mit csinálsz velem? Nem elég hogy jól leszopj, még meg is kúrsz egy nagy fasszal??- tört ki belõlem is a trágár ribanc, erre Õ gyorsított a tempón a szájával is meg a brokival is!
-Neee, neeeee, neee hagy abbaaaaaaaa! - szinte üvöltöttem a kéjtõl és ugyanúgy köröztem a csípõmmel ahogy nem sokkal elõtte Õ tette alattam. Teleélveztem a száját és valami fantasztikus élményben volt részem ezzel, ugyanis mindent lenyelt az utolsó cseppig, és lassan mozgatta bennem a mûfaszt, majd teljesen megállt vele és kihúzta. Megtörölte a száját, rám mosolygott.
-Csak viszonozni akartam amit tõled kaptam, ilyen orgazmus sorozatban még nem volt részem!
-Hát nekem is egy élmény volt!- nyögtem aléltan – de tényleg nem vagyok ám meleg!
-Persze hogy nem, de a legtöbb heteró pasi élvezi az anális ingerlést, csak nem mindenki csinálja jól.
-Bezzeg Te! Kurva jól csinálod! -vigyorogtam.
-Örülök hogy élvezted!- mondta.
Azóta együtt vagyunk Emesével. Nagyon élvezzük egymást. :)

Nézd meg astonmartin többi szexi történetét is!