Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 5910
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2008. december 29.

EGY POPÓKIRÁLYNÕ KALANDJAI 3

Hallottam magam mögött Ádám fojtott zihálását, én pedig nyöszörögve támaszkodtam Zsolt combjain. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mire helyrerázódtam úgy, ahogy. Mikorra képes voltam érzékelni a testemet kitöltõ boldogságon kívül a világot, feltûnt, hogy Zsolt csendesen mosolyogva cirógatja az arcom, azzal szórakozva, hogy egy állandóan az arcom elé libbenõ hajtincset igyekezett kivonni a látózónájából, ami takarta arcom egy részét, én pedig még mindig gyengéden húzogatom a farkán a bõrt. Elnézést kérõn elmosolyodtam, és hátranéztem a másik srácra, aki kipirult arccal engem nézett. - Jó volt?
Csak bólintott egyet, mi mást mondhatott volna?
Helyette Zsolt szólalt meg.
- Régi álmunk, hogy egy popószépségverseny gyõztesét megdugjuk hátulról.

Közönségességétõl meghökkenve és csodálkozva fordultam vissza felé, még a kézimunkát is abbahagytam, igaz, csak pár pillanatra, hogy aztán lassan újrakezdjem. Kaján pillantás fogadta tekintetemet, sanda félmosollyal fûszerezve, s ennek hatására lassan én is elmosolyodtam.
- Ne aggódj, Zsolt. Te is megdughatsz majd hátulról, sõt!
- Kötelezõ lesz.
- Már alig várom. - De nem most, hanem késõbb.

Mintha csalódottság futott volna át az arcán. Mivel õt néztem, feltûnt, hogy elnéz a fejem felett Ádám irányába, és éreztem, hogy egy kicsit meglepõdtek, hogy átvettem az irányítást. De nem ellenkeztek mert, nekik most az volt a fontos, hogy én is élvezzem az együttlétet. Valljuk meg, hogy eddig minden remekül alakult. Most pedig már a folytatása következett. Felálltam a földrõl, miközben Zsoltra támaszkodtam, és elõrehajolva lassan kidugva nyelvem ajkaim közül végignyaltam a heréjét, majd az egész falloszt alulról felfelé. A makkhoz érve adtam rá egy gyengéd kis puszit, majd két térdemet Zsolt két combja mellé téve az ágyra másztam, és persze a barna srácra is.

Lassan puszilgattam a hasát, felfelé haladva az izmos mellkasra, miközben csípõmmel is felfelé araszoltam. Kezei nem tétováztak, hamar rátaláltak a csípõimre, combjaimra, azokat cirógatták, miközben én elértem csókjaimmal a nyakát, puncim pedig a farkára simult. Felnyögött, és vágyakozva megszorította a combjaimat. Én nem kevésbé kívántam a dolgot, úgyhogy nem haboztam. Felemeltem a csípõmet, bal kezemmel a lábaim közé nyúltam, megfogtam Zsolt merev farkát, és irányba állítva lassan ráengedtem magam, halkan nyöszörögve. A kéjtõl alsóajkam beharapva lassan csúsztam lefelé, élvezve, ahogy a srác farka lassan teljesen kitölt, aztán éreztem, hogy ennyi. Rajta vagyok teljesen.

Fenekem Zsolt csípõjéhez, combjaihoz simult, én szinte teljesen a srácon feküdve hátrafordulva lassan megemeltem a fenekem, addig engedve ki magamból a faszt, amíg lehet, majd lassan ismét rácsúsztam. Zsolt felnyögött, ujjai a csípõmbe markoltak, ahogy puncim szerszámának teljes hosszán végigcsúszott, és ahogy hátrafelé nézelõdtem, akaratlanul is elmosolyodtam. Ádám az asztalnál állt, tátott szájjal, áhítatosan bámulva, ahogy egy 17 éves csitri meglovagolja a haverját.
- Mit bámulsz? - Szóltam, vagy inkább nyögtem rá, mire észbekapott, és megrázta a fejét. - Hihetetlen segged van.
Ha tudtam volna, nevetek, de a lassú, kéjes emelkedés-süllyedés minden figyelmemet lekötötte. Elõrefordultam, és kicsit feltolva magam kihúztam magam, egyenes derékkal, megtámaszkodva Zsolt izmos mellkasán, és ránéztem. Mit mondjak, elég eltorzult arca volt, mélyen vette a levegõt. Hamarosan elélvez. Kicsit csalódott voltam, igazából még el sem kezdtük. Azért rámosolyogtam, a nõi álszentség mintapéldájával.
- Na milyen? - Basszus... mindjárt... Évike! Elég!

Elszontyolodtam. Éppen kezdtem beindulni. Altestemet éppen lefelé engedtem, és amikor leértem, felfelé indulva hagytam, hogy Zsolt kicsusszanjon belõlem. Le akartam szállni az ágyról, hogy a csúcsra csókoljam, de Ádám érkezett mellénk, Zsolt mellé huppanva, és megfogva a derekamat úgy irányított, hogy neki háttal üljek az ölébe. Engedelmeskedtem, elé álltam, majd lábaimat rogyasztva lassan \"leültem\", ismét hátranyúlva a lábaim között, és miközben Zsolt mellettünk zihált, én ismét magamba fogadtam Ádámot. Felnyögtem, mikor ráültem, de aztán oldalra néztem Zsoltra, és megfogtam a kezét. Mozogni akartam, fel-le, fel-le, de két férfival jöttem szeretkezni, nem egyel. - Gyere. Neked is jobb lesz, ha leszoplak.

Meghökkent, de aztán felállt a kanapéról, és úgy helyezkedett el, hogy lüktetõ farka az arcom elé kúszott. Megfogtam a tövénél, elõrehajoltam, és ajkaimat a makkra csúsztattam. Nyelvem máris lecsapott, miközben a türelmetlen Ádám megfogva a csípõmet felfelé tolta, jelezve, hogy vele is foglalkozzam.
- \"Mintha az olyan egyszerû lenne. Amíg te nem csinálsz semmit, csak hátulról dugnak és közben szopsz, oké. De amikor neked kell mozogni fel-le, ráadásul a fejeddel elõre-hátra, az már más. Mind a két partnerre odafigyelni kicsit erõs.\"
Nem is bólogattam hát, csak nyeltem egyre mélyebbre Zsolt farkát, miközben a fenekemet emelgetve fel-le mozogtam Ádámnak háttal. Szerencsére Zsoltnak nem is kellett sok, éreztem, hogy a fasz megremeg ujjaim között, mint valami kisveréb, aztán jött, aminek jönnie kellett. Lévén közben Ádámon lovagoltam, és élveztem a dolgot, de a szám éppen teli volt, így fojtott nyögések hangzottak el a szobában, miközben engedelmesen nyeltem, amit kellett. Zsolt habozás nélkül a számba élvezett, és én nem is tiltakoztam ellene, gyönyörködve hallgattam orgazmusának nyögéseit, fújtatásait.

Aztán elhúzódott, én pedig hagytam. Lenyeltem a forró spermát, ami kitöltötte a számat, és térdeimen megtámaszkodva lassan lovagoltam tovább, halkan sikkantgatva, valahányszor lefelé csúsztam a kemény faszon. Ádám elõrenyúlva a melleimet becézgette ujjaival, és egész jól bírta a dolgot. Közeledtem az orgazmushoz, amikor Ádám eltolt magától, és zihálva közölte, hogy elég. Bosszúsan csúsztam ki belõle, majd néztem a fotel környékén tébláboló Zsolt felé, aztán elmosolyodtam. Elégedetten állapítottam meg, hogy ismét áll a farka, mint a cövek.
Odasétáltam hozzá, és a lovaglástól kipirultan, letérdeltem elé. Nem tiltakozott, amikor megnyálaztam a farkát, majd megfordultam elõtte, Ádám felé fordulva, fenekemmel Zsolt felé pucsítva, és hátranéztem. - Na gyere. Dugj meg hátulról.

Nem kellett biztatni. Máris mögém térdelt, és éreztem, ahogy a makkja nagyajkaimhoz nyomódik, hogy aztán szinte félig síkos puncimba csússzon. Kicsit meglepõdtem és felsikkantottam a váratlan élménytõl. Zsolt hátrahúzta a csípõjét, aztán elõrehatolt, tövig csúszva belém. Felkiáltottam. Zsolt lassan kihúzta a farkát makkig, majd gyorsan ismét tövig belémcsúszott. Amolyan pornószínésznõs nyögéseket hallatva meglepõdve tûrtem ezt a módszert. Lassan ki, gyorsan be. Nem tudom, meddig csinálta, de a kifelé mozgás is egyre gyorsabb lett, mígnem ütemes, katonás mozdulatokkal dugott hátulról, és nyoma sem volt benne annak a lihegésnek, ami korábban jellemezte. Erõs, gyors tempóban dugott, én pedig folyamatosan nyögtem. Pár perc múlva Ádám érkezett, elémtérdelt, és egyértelmûen közölte, mit szeretne. - Szopj is közben.

Na most nekem nem kellett kétszer mondani. Mindkét kezemmel a földön támaszkodva Ádám a számba irányította a farkát. Nem volt lehetõség a kifinomult technikákra, Zsolt túl erõsen dugott hátulról. Lökéseinek ütemére engedtem ki ajkaim közül és vissza a faszt, de nem tartott sokáig ez a pozitúra. Éreztem, hogy jön a boldogság, amit Ádám indított, és Zsolt fejezett be. Kiengedtem a faszt az ajkaim közül, és sikoltva adtam át magam a belsõmet kitöltõ orgazmusnak.

Zsolt még mozgott bennem egy kicsit, beteljesítve korábbi vágyaimat. Egyre halkuló nyögésekkel élvezve az utórezgéseket végül azonban kicsusszant belõlem, és otthagytak a padlószõnyegen négykézláb. Most gyorsabban összeszedtem magam, és lassan felálltam. A két srác mosolyogva figyelt, aztán Ádám a kezem után nyúlt. - Ezt élvezni fogod.
- Eddig is élveztem - ziháltam, de engedelmesen követtem egy másik szobába. Itt egy masszív asztal és egy hatalmas franciaágy az, ami említésre méltó dolog lesz a továbbiakban.
- Hajolj az asztalra.
- Most kegyetlenül megdugunk, Évike.
- Az jó lesz...
- A pinádat, a fenekedet, a szádat... egyszerre, külön-külön...
Furcsa volt ezt hallgatni, de vad vággyal töltött el az, amit mondtak. Nem vártam tovább, minek? Dugni gyûltünk össze, nem beszélgetni. Elõrehajoltam az asztalra, széttártam a lábbam, és kezeimmel megtámaszkodtam az asztal szélén.
- Kurva jó segged van, basszus! - hallottam Zsolt nyögését, és erre elmosolyodtam.
- Mire vártok akkor?

Hátranézve láttam, hogy Ádám lép mögém. Nem játszadozott, ez már nem arról szólt. Baljával a csípõmre fogott, jobbjával a farkára, és lassan belémhatolt. Amint elkezdte, jöttek a jól ismert nyögések. Mikor tövig benn volt, mindkét kezével ráfogott a fenekemre, és nekiállt. Huhh... hát mit mondjak, elég gyors tempóban jött az áldás. A szõkés srác csípõje a póznak köszönhetõen villámgyorsan mozgott, farka is legalább négyszer kicsúszott belõlem, de mindannyiszor visszatért. Pár perc után aztán kicsusszant belõlem, de szinte rögtön Zsolt hatolt belém. Nem tétovázott. Keményen, de óvatosan jött, egyetlen lökéssel tövig. Nem volt nehéz dolga, elég rendesen síkos voltam már. Hasonló tempóban folytatta, és már értettem, mire mondták, hogy ezt élvezni fogod...

Egymást váltogatták ebben a pózban. A végén az asztalra hasaltam, és csak nyögve tûrtem, ahogy egyik a másik után folyamatosan megdug hátulról. Nem tudom, mikor jött az elsõ orgazmusom, de már õket sem érdekelte, ha el is élvezek, ugyanabban a tempóban folytatták. Hihetetlen élmény volt! Majdnem folyamatosan orgazmusom volt, míg õk egyszer sem mentek el, hiszen mikor jött volna az ejakuláció, váltották egymást. Egy idõ után éreztem, hogy egyikõjük ujja a fenekemhez siklik, és lassan az ánuszomba csúszik. Erõsebben nyögtem, õk pedig folytatták. Fél óra, óra...? Lehet, hogy csak tíz perc volt. Nem tudom, mennyi idõ telt el, de azt tudom, hogy kegyetlenül megdugtak. Aztán jött egy kis pihenõ...
A fenekemet is eléggé kitágították már. Éreztem, hogy egy kéz fonódik a csípõmre, és emel meg, majd megfordít. Zsolt volt. Elmosolyodott.- Bírod még?
- Igen ... még ... még!

- Szerintem ez azt akarja jelenteni, hogy folytassuk még - vigyorgott a háttérben Ádám. Lassan kitisztult a fejem, és érzékeltem, hogy Zsolt mosolyogva felültet az asztalra, majd széttárja a lábaim. Nem volt erõ a karomban, úgyhogy hagytam, hogy hanyatfektessen, és végignéztem, ahogy élvezkedõ fejjel szétkúrt pinámba hatol. De csak párat lökött, aztán ki is csusszant, megfogta baljával a térdemet, és kissé felemelte. Bennem akadt a levegõ, de azért lassan felemeltem a másikat is. Aztán éreztem, hogy Zsolt puncinedveimtõl síkos farka, a természetes síkosító, kitágított ánuszomhoz ér, kicsit hozzádörgöli, majd megkezdi a behatolást. Felsikkantottam. Eddig nem sûrûn voltam így, és igazából nem is volt jó a dolog. De most, hogy a menetek közben úgymond felkészítették a fenekem arra, mi vár rá, elég könnyedén, alig érezve fájdalmat tudtam a fenekembe fogadni Zsoltot. Nagyon lassan, óvatosan csusszant befelé, néha hátrafelé is ment, majd elõre, míg végül tövig a fenekembe hatolt. Itt aztán megállt pihenni. Felnéztem, és láttam rajta, hogy neki sem volt könnyû dolga, kegyetlenül szoríthattam. Pillantásunk találkozott, és mikor elnézést kérõn elmosolyodott, akkor jöttem rá, hogy mennyire eltorzult arcom lehet a dologhoz.
- Szólj, ha...
- Ne! Inkább mozogj, de lassan.
- Szûk? - hallottam Ádámot. - Nagyon.

Nem vesztegettek több szót a témára. Zsolt kicsit kicsúszott, majd vissza, óvatos, hihetetlenül lassú mozdulatokkal. Vagyis gyengéden lettem seggbekúrva. Igazából nem is éreztem fájdalmat, de azt igen, hogy mennyire szorítom. Oldalra fordítottam a fejem, és láttam, hogy Ádám áll ott, minket bámulva. Hát persze... amíg egyikõjük dolgozik rajtam, a másik addig a nyálát csorgatja...
Zsolt nem bírta sokáig a körgyûrût. Nyögve, lassan kicsúszott, és Ádám már ott is volt. Elõbb õ is a pinámba hatolt bele, de csak amíg elég síkos lett a farka, majd õ is felemelte a lábam. Biztatóan egymásra mosolyogtunk, mint akik most csinálják elõször, ahogy megkezdte a fenekembe való behatolást, és lényegesen gyorsabban megtette a bevezetõ utat, mint Zsolt. Gyorsabb mozgásra is ragadtatta magát, és egyre hosszabb mozdulattok dugta a seggem. Én pedig elõrenyúltam, szétfeszített lábaim között a puncimhoz, és elmosolyodva figyeltem Ádám pillantását, ahogy saját farkát leste, amint ki és be jár a fenekemben, valamint azt, hogy magamat simogatom...

Túl sokáig õ sem bírta. Közben ajtócsapódást, vízcsobogást hallottam, aztán Ádám kicsusszant belõlem. Lekászálódtam az asztalról, és négykézlábra álltam anélkül, hogy felszólítottak volna. Ádám elhagyta a szobát, Zsolt. viszont egyetlen szó nélkül terpeszben fölém állt, aztán megrogyasztva térdeit lassan lefelé kezdett ereszkedni, kezével lefelé feszítve merev és tisztára mosott farkát. Akkor tehát ez volt a vízcsobogás. Hihetetlen, még igényesek is voltak ilyen szempontból...Tovább dugtak felváltva végkimerülésig, ahogy az egy popókirálynõhöz illik.

---Vége---


Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1