Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 5056
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2008. december 29.

EGY POPÓKIRÁLYNÕ KALANDJAI 2

A lakásba belépve mondták, menjek nyugodtan a nagyszobába. Jöttek mögöttem, Ádám forró lehelete szinte a vállamat bizsergette. Tudva, mi vár rám, remegõ lábakkal léptem be a nappaliba és ültem le a kanapéra. Ádám rögtön mellém ült, félig felém fordulva, s mintegy véletlenül jobbja a bal térdemre siklott, majd feljebb csúszott, és lassan simogatta a combom. Zsolt a hifitorony felé indul.
- Kérsz valamit inni? Bort, üdítõt?
- Egy kis izgalomcsillapító jól jönne, azt tudom, hogy a hangom rekedten csengett. Ádám felnevetett, Zsolt elmosolyodott, és egy lágy zenét tett be, amolyan ágybacsalogatót. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ez a két férfi nem elõször csinálja ezt. Egy pillanatra elkapott a félsz, de aztán gyorsan tovarebbent, köszönhetõen ez a hangulatosan berendezett lakásnak, és Ádám ajkainak, melyek az ujjaival félrelibbentett hajam alatt rejtezõ nyakamra tapadtak, óvatosan, puhán csókolgatva. Eszembe sem jutott, hogy eltoljam magamtól.

Átadtam magam a kényeztetésnek, saját kezemmel Ádám combját kezdtem el simogatni, egyre araszolgatva az ágyéka felé, majd felé fordulva vad, vehemens csókban forrtunk össze. Ádám ujjai felhúzták miniszoknyám alsó részét, miközben én lassan áttértem az igencsak duzzadó nadrágra. Halkan felnyögött, én pedig nem bírván türelemmel, lehúztam a sliccét, kigomboltam a farmert, és a harcra készen elõugró merev fallosz szinte az ujjaim közé ugrott. Óvatos csuklómozdulatokkal kezdtem el kényeztetni, miközben azt vettem észre, hogy már nem kettõ, hanem négy kéz kényeztet, lévén hogy Zolt is visszatért, az italt egy asztalra tette, és a másik oldalamra ült. Egy pillanatra ismét megijedtem, elhúztam a kezem, de Ádám elkapta és visszahúzta, én pedig lassan, finoman folytattam a kézimunkát, miközben éreztem, hogy Zsolt ujjai sebesen kipattintják miniszoknyám övét, majd lefelé húzzák. Csípõmet megemelve segítettem neki, és a fekete ruhadarab a földön landolt, én magam pedig immár bugyiban ültem ott. Ádám lehúzta a pólóját, Zsolt pedig finoman csókolgatni kezdte a combomat, csípõmet, fenekemet, ami szabad préda volt, lévén én Ádám felé fordultam.

Csókjai, erre tisztán emlékszem, borzongatóak voltak, mígnem abba nem maradtak. Ádám kissé megemelte a csípõjét, én pedig elértve szándékát, lehúztam róla a nadrágot alsóstul, egyikünk már meztelen volt. Elhúzódtam Ádámtól, és Zsolt felé fordultam, miközben lehúztam magamról a toppot. Zsolt még ruhában volt, én pedig már régen átnedvesedett bugyiban, és immáron félmeztelenül. Rutinosak voltak.

Amint Zsolt felé fordultam, Ádám ujjai a bugyin keresztül a lábaim közé siklottak, és finoman dörzsölgetni kezdett. Kéjesen felsóhajtottam, miközben kiszabadítottam Zsolt szerszámát is, és most vele forrtam össze forró csókban, miközben lábaimat szétterpesztve hagytam, hogy Ádám félrehúzza a tangát, és lassan nedves puncimba hatoljon egyik ujjával. Beharaptam ajkaimat, elhúzódtam Zsolttól, és Ádám felé fordultam. Zsolt kihasználva a szünetet, sebesen ledobálta magáról a ruháit, én pedig eltoltam Ádám kezét, és lehúztam a bugyimat. Ádám mosolyogva mellém siklott, én pedig mindkét kezemmel oldalra nyúlva egyszerre markoltam meg a két meredezõ faszt, és lassú csuklómozgásokkal kezdtem el húzogatni rajtuk a bõrt, miközben a két férfi a testemet csókolgatta, és hol az egyikük, hol a másikuk simogatott vagy ujjazott. Végül aztán Zsolt eltolta a kezemet, és leszállva a kanapéról, elém térdelt. Érezve, mi jön most, lejjebb csúsztam a kanapén, így csípõm túlcsúszott annak szélén. Vágyakozva emeltem fel lábaimat, miközben Zsolt rájuk fogott, és a nyakába vette õket, én pedig ajkaimat beharapva figyeltem, ahogy közeledik puncimhoz. Egy apró csók, kéjes nyögés kelt életre, aztán a következõ pillanatban nyelve ameddig csak tudott, belém hatolt. Hangosan felsikkantottam, combjaimmal összeszorítottam a fejét, de máris abbahagyta, és felnézett, mosolyogva.

- Halkabban!
- Bocsi - vörösödtem el, és folytattam volna, hogy nálam ez így megy, de Ádám feltérdelt a kanapén a bal oldalamon, mosolyogva. Felém fordult, merev pénisze szinte kínálta magát.
- Majd én lefoglalom a száját.
- Hülye - nyögtem fel, ugyanis Zsolt visszatért korábbi elfoglaltságához, csakhogy most nyelve fel, alá járt a csiklóm környékén. Bal kezemmel megfogtam Ádám falloszát, és a számhoz emeltem, majd lassan elõretoltam a fejem, miközben nyelvemmel hol gyorsuló, hol lassúló köröket írtam a makk körül, lassan hol elõre, hol hátra húztam a fejemet, olyan mélyen benyelve a dagadó erekkel behálózott testrészt, amilyen mélyen csak lehetett. Mindeközben fojtott nyögéseket hallattam, és talán párszor finoman végigkarcoltam Ádám kényes testrészét is, mert erre tisztán emlékszem, összerezzent, de ez érthetõ, mert \"odalenn\" ugyanis folytatódott a kényeztetés, méghozzá nem is akárhogy.

Egyszercsak Ádám elhúzódott tõlem, és nyögve leszállt a kanapéról. Zsolt is abbahagyta, amit csinált, mérhetetlen bosszúságomra, és egy kissé érthetetlen párbeszéd következett számomra, ami rólam szólt. Utólag arra vonatkozott, hogy milyen jól szopok, és hogy Ádám már majdnem elment. Most viszont helyet cseréltek, és Zsolt térdelt mellém, kissé már megpuhult pénisszel. Nem tartott sokáig, és ismét úgy állt az, mint a cövek, áldásos ténykedésemnek hála, miközben Ádám vette át Zsolt helyét. Õ sem csinálta rosszabbul! Azzal kezdte, hogy ajkai közé szívta megduzzadt csiklómat, és hol erõsen, hol gyengéden szívogatta. Egyre erõteljesebben hangzottak fel a folytott nyögések részemrõl, de most sem tudtam elélvezni, Ádám abbahagyta, amit csinált, és felnézett rám. Kiengedtem ajkaim közül Zsolt farkát, és bosszúsan ránéztem.
- Folytasd!
- Váltás van - Zsolt lezuttyant a kanapéra, Ádám pedig hátrahúzódott. Nem értettem, mit akarnak, de Zsolt irányított. Lesegített a kanapéról, maga elé húzott, én pedig rájõve, mit akarnak, letérdeltem. Bal kezemmel Zsolt combján támaszkodva hátranéztem, jobbom a nyáltól nedves faszra siklott, miközben Ádámot lestem. A másik srác mögém térdelt, kezeivel a csípõmre fogott, és úgy irányított, hogy felé pucsítsak. Még sosem csináltam gumi nélkül és ezen nem most akartam változtatni. A magyarázat azonban meggyõzött.
- Nézd Évike, mi itt felváltva fogunk... szeretkezni veled. A célunk az, hogy minél többször, márpedig ahhoz nem kellene elélveznünk túl sûrûn, mert akkor nem fog sokáig tartani. Viszont ha gumit húzunk, azt mindig le kell venni, amikor cserélünk.

Ez meggyõzött. Bár féltem attól, mi lesz, ha valamelyikük belém élvez, elég tapasztaltnak tûntek ahhoz, hogy ne kövessenek el ilyet. Ellazultam, és Ádámot figyeltem, aki mögém térdelt, baljával a fenekemet fogta, jobbjával pedig a farkára markolt rá és makkját vaginámhoz érintette. Lassan megkezdte a behatolást, én pedig szinte azonnal elkezdtem hangosan nyöszörögni. De nagyon élveztem! Jobbommal közben lassan húzogattam a bõrt Zsolt farkán, miközben hátulról belém hatolt apró lökésekkel a másik pénisz. Mikor Ádám csípõje fenekemhez simult, felnyögtem, és elõrefordultam. Ádám máris mozogni kezdett bennem, szerszáma ki-be csusszant bennem, kéjes sikkantásokra késztetve, én pedig elõrehajoltam, és ajkaim közé engedtem ismét Zsolt farkát. Ádám mozgásának ütemére bólogattam, közepes tempóval, nyelvem viszont sebesen pörgött, s a lökések ütemére hol elõre, hol hátra mozdultam. Izzadt testek kipárolgása tette forróvá a levegõt, s én érezve, hogy jön az orgazmus, kiengedve ajkaim közül Zsolt farkát, hátravetett fejjel élveztem Ádám mozgását. A szõke srác érezte, hogy közeledek a csúcshoz, és gyorsított a mozgásán, de zihálásán éreztem, hogy õ is közeledik.
Én jöttem hamarabb. Hangos sikollyal robbant bennem a bomba, s Ádám szinte abban a pillanatban kisiklott belõlem.

---Folytatása következik---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1